Huis > W > Wat Betekent Geen Service?

Wat betekent geen service?

Geen service: deze melding ontstaat wanneer je geen mobiele verbinding hebt. Zoeken: deze melding ontstaat wanneer je mobiele data niet werkt. Geen SIM: deze melding ontstaat wanneer de simkaart geen verbinding kan maken met je provider.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Wat dit betreft, hoe komt het dat ik geen service heb?

Contact opnemen met uw aanbieder

Problemen met uw aanbieder of account kunnen van invloed zijn op de service. Neem contact op met uw aanbieder om het volgende te doen: Controleren of uw account actief is en naar behoren werkt. Controleren of er geen storing is op uw locatie.
Dienovereenkomstig, wat gebeurt er als je geen service hebt? Wanneer je de Geen service-melding op je iPhone krijgt, betekent dit dat je toestel geen verbinding kan maken.

Waarom heb ik geen service in Belgie?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom je geen verbinding hebt in België. Als je klant bent van een Belgische mobiele provider, dan is de meest waarschijnlijke reden dat je je buiten het dekkingsgebied van je provider bevindt. Een andere mogelijkheid is dat je telefoon niet compatibel is met het lokale netwerk in België. Tot slot is het ook mogelijk dat er een probleem is met je account waardoor je je telefoon niet in België kunt gebruiken. Als je niet zeker weet waarom je je telefoon niet in België kunt gebruiken, moet je contact opnemen met je mobiele serviceprovider. Dienovereenkomstig, hoe geef je een iphone een harde reset? Er zijn twee manieren om een iPhone te resetten: via het toestel zelf of via iTunes.
Om een iPhone hard te resetten via het toestel, houdt u de Slaap/Wektoets en de Home-toets tegelijkertijd 10 seconden ingedrukt. Het Apple logo zou moeten verschijnen om aan te geven dat het toestel gereset is.
Om een iPhone via iTunes te resetten, sluit u het apparaat aan op een computer en opent u iTunes. Selecteer het apparaat in de lijst met apparaten in iTunes en klik vervolgens op de knop "Herstellen".

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Hoe kan ik mijn iPhone resetten?

om de iPhone fabrieksinstellingen te herstellen moet uw iPhone minstens 50 procent zijn opgeladen. Ga vervolgens naar: Instellingen > Algemeen. Scrol naar 'Stel opnieuw in' en tik op 'Wis alle inhoud en instellingen'. Bevestig uw keuze en wacht tot de fabrieksinstellingen zijn hersteld. Je kunt ook vragen waarom kan ik geen verbinding maken met wifi? Indien mogelijk: zet het access point (of de draadloze router) uit, wacht 30 seconden en zet deze opnieuw aan. Zorg voor de laatste drivers en client software van uw draadloze netwerkkaart. Verwijder de software van uw draadloze netwerkkaart en installeer deze opnieuw.

Trouwens, waarom heb ik geen bereik in het buitenland?

Bij Android telefoons kan het gebeuren dat niet vanzelf verbinding wordt gemaakt met een buitenlands netwerk. Dat hangt af van je aanbieder en het toestel. Soms moet je zelf een zogenoemde VPN-verbinding toevoegen. Kijk op de website van je provider en zoek op 'toestelhulp'. Trouwens, waarom kan ik mijn iphone niet uitzetten? Als je de iPhone uitzetten wilt, druk je eerst de aan/uit-knop in. Vervolgens houd je dezelfde knop ingedrukt totdat het scherm 'slide to power off' (schuif naar uit) laat zien. Als je vervolgens naar links gaat, zal de iPhone uitzetten.

Hoe weet je of je simkaart niet meer werkt?

Er zijn een aantal manieren om te achterhalen of je SIM-kaart nog werkt of niet. Als je geen bereik meer hebt op je telefoon, is dit een aanwijzing dat je SIM-kaart niet meer werkt. Als je geen signalen meer ontvangt of je kunt geen gesprekken meer aangaan, is dit ook een aanwijzing dat je SIM-kaart niet meer werkt. Je kunt ook contact opnemen met je mobiele telefoonprovider om te vragen of je SIM-kaart nog werkt of niet.

Door Petracca Kauk

Vergelijkbare artikelen

Wat is roaming op je Mobiel? :: Waarom zie ik iemands profielfoto niet op WhatsApp?
Handige links