Huis > W > Wat Is Een Activeringsslot Apple Watch?

Wat is een Activeringsslot Apple Watch?

Een van de functies van 'Zoek mijn' is het zogenaamde activeringsslot. Het zorgt ervoor dat niemand anders uw Apple Watch kan gebruiken als deze zoekraakt of wordt gestolen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Bovendien, wat moet je doen als je apple id niet actief is?

Oplossing: Apple ID vergrendeld

Tik/klik op 'Ontgrendel account' en doorloop de stappen. Op een Mac kun je dit terugvinden via  ▸ Systeemvoorkeuren ▸ iCloud. Op een iPhone of iPad via Instellingen ▸ Je naam. Daarnaast kun je ook via iforgot.apple.com je Apple ID ontgrendelen.
Dus, hoe kan je apple id verwijderen zonder wachtwoord? Zet je iPhone in de herstelmodus. Voor de meeste iOS-apparaten kunt u de startknop en de aan / uit-knop tegelijkertijd ingedrukt houden totdat het iTunes-pictogram verschijnt. Kies later "Herstellen" in het pop-upbericht. Nadat je hebt reset iPhone, uw Apple ID wordt ook verwijderd.

Bovendien, wat te doen bij verkoop apple watch?

Als u uw Apple Watch verkoopt, moet u al uw persoonlijke gegevens van het apparaat wissen. U kunt dit doen door naar de Instellingen-app op uw horloge te gaan en op het tabblad "Algemeen" te tikken. Scroll vanaf hier naar beneden naar de optie "Reset" en tik op "Alle inhoud en instellingen wissen". Dit zal alles van je Watch wissen, dus zorg ervoor dat je een back-up maakt van alle gegevens die je wilt bewaren voordat je dit doet. Zodra uw horloge is gereset, kunt u het aan iemand anders verkopen. Wat dit betreft, hoe koppel je een apple watch los? Om een apple watch los te koppelen, moet je hem eerst in vliegtuigmodus zetten. Open hiervoor de app Instellingen op je horloge, scroll naar beneden en tik op de knop Vliegtuigmodus. Zodra de vliegtuigmodus is ingeschakeld, kan je horloge geen verbinding meer maken met je iPhone of het internet. Je kunt je horloge nu veilig van je pols halen.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Mensen vragen ook: hoe ontgrendel ik mijn apple watch?

De Apple Watch ontgrendelen als je je iPhone ontgrendelt: Open de Instellingen-app op je Apple Watch, tik op 'Toegangscode' en schakel 'Ontgrendel met iPhone' in. Je kunt ook de Apple Watch-app op je iPhone openen, op 'Mijn Watch' > 'Toegangscode' tikken en 'Ontgrendel met iPhone' inschakelen. Hoe kun je een iPhone resetten zonder Apple ID? iPhone resetten zonder Apple ID

  1. Stap 1: Start op je computer iTunes op en verbind je computer met een USB kabel.
  2. Stap 2: Schakel vervolgens je iPhone uit.
  3. Stap 3: Druk de homeknop in en houd deze 3 seconden ingedrukt.
  4. Stap 4: Druk dan de powerknop en homeknop tegelijk in en houd deze allebei voor 10 seconden ingedrukt.

Kun je een Apple Watch gebruiken zonder iPhone?

Als uw iPhone is uitgeschakeld of buiten bereik is, kan de Apple Watch een wifinetwerk gebruiken om gegevens te verzenden en te ontvangen. Een Cellular-model van de Apple Watch kan ook verbinding maken met een mobiel netwerk. Trouwens, hoe herstel ik mijn apple id? Om je Apple-ID te herstellen, ga je naar de website van Apple en log je in met je Apple-ID en wachtwoord. Als je je wachtwoord niet meer weet, kun je de optie 'Wachtwoord vergeten' gebruiken om een nieuw wachtwoord aan te vragen.

Kan op dit moment geen Apple ID aanmaken?

Je kunt op dit moment geen Apple ID aanmaken. Probeer het later opnieuw.

Door Stralka

Vergelijkbare artikelen

Hoe ontgrendel ik mijn account? :: Hoe kan ik mijn iPhone activeren?
Handige links