Huis > W > Waarom Heb Ik Geen Verbinding Met Internet?

Waarom heb ik geen verbinding met internet?

Het kan te wijten zijn aan gebroken kabels, storingen, of iets anders dat je niet in de hand hebt. Het is dus belangrijk om te weten of het probleem bij je internetprovider ligt. Controleer hiervoor of het internetlampje op het modem werkt. In het ideale geval staan de stroom- en DSL-lampjes aan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Kan geen verbinding maken met dit netwerk?

Netwerk opnieuw instellen gebruiken

Selecteer de knop Start en voer vervolgens instellingen in. Selecteer Instellingen > Netwerk & internet > Geavanceerde netwerkinstellingen > Netwerk opnieuw instellen. Op het scherm Netwerk opnieuw instellen selecteert u Nu opnieuw instellen > Ja om te bevestigen.
En nog een vraag, kan geen verbinding maken met dit netwerk op mobiel? Haal de simkaart uit je telefoon en maak schoon met een zachte, droge doek en kijk of je hetzelfde probleem houdt. Plaats je simkaart in een ander toestel. Als je simkaart wel werkt in het andere toestel, dan ligt het probleem bij jouw toestel.

Hoe krijg ik mijn wifi terug?

Als je problemen hebt om verbinding te maken met wifi, zijn er een paar dingen die je kunt proberen:
1. Controleer of uw wifi-router is ingeschakeld en of alle kabels goed zijn aangesloten.
2. Als je een laptop gebruikt, controleer dan of de draadloze schakelaar is ingeschakeld.
3. Als u een desktopcomputer gebruikt, controleer dan of de draadloze adapter goed is geïnstalleerd en ingeschakeld.
4. Start uw computer opnieuw op en probeer opnieuw verbinding te maken met het wifi-netwerk.
5. Controleer of er andere apparaten in de buurt zijn die storing kunnen veroorzaken, zoals magnetrons of draadloze telefoons.
6. Als u nog steeds problemen ondervindt, kunt u proberen uw router te resetten naar de fabrieksinstellingen. Daarvan, waarom blijft mijn wifi niet verbonden? Er zijn een paar redenen waarom uw wifi niet verbonden blijft. Een mogelijkheid is dat uw router is ingesteld om automatisch uit te schakelen na een bepaalde periode van inactiviteit, dus controleer de instellingen van uw router. Een andere mogelijkheid is dat er iets is dat het signaal verstoort, zoals een groot metalen voorwerp of een ander draadloos apparaat dat te dicht bij uw router staat. Als je de instellingen van je router hebt gecontroleerd en er lijkt niets het signaal te verstoren, moet je misschien contact opnemen met je internetprovider om het probleem verder op te lossen.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Wat kun je doen als er geen wifi is?

Verwijder uw draadloze netwerkkaart of usb adapter en sluit deze opnieuw aan op uw computer of laptop. Dit is vaak een oplossing voor problemen met uw draadloze netwerkkaart. Probeer uw wifi kaart eens op een andere computer. Werkt deze hier ook niet, dan zou de kaart kapot kunnen zijn. Trouwens, hoe netwerkverbinding herstellen? Start je apparaat opnieuw op.

Open je app Instellingen en tik op Netwerk en internet of Verbindingen. Afhankelijk van je apparaat kunnen deze opties verschillen. Zet wifi uit en mobiele data aan en check of er een verschil is. Zo niet, dan zet je mobiele data uit en wifi aan en check je het opnieuw.

Kan geen wifi verbinding maken met laptop?

Soms kan het ook al genoeg zijn om je laptop te herstarten. Werkt dit niet, dan kun je de wifi router herstarten. Zet de router uit, wacht vervolgens 30 seconden tot één minuut en zet dan alles weer aan. Kijk vervolgens op je laptop of je nu wel verbinding kunt maken. Kan geen wifi verbinding maken met Samsung? "Can't connect wifi to Samsung?"
Als je problemen ondervindt bij het verbinden van je Samsung-apparaat met een Wi-Fi-netwerk, probeer dan de volgende stappen:
1. Zorg ervoor dat je Wi-Fi-netwerk aanstaat en in bereik is.
2. Reset je router of modem. Dit kan soms helpen bij het oplossen van verbindingsproblemen.
3. Probeer een andere Wi-Fi-verbinding te gebruiken. Dit kan helpen om te bepalen of het probleem ligt aan je apparaat of aan het Wi-Fi-netwerk.
4. Controleer of je apparaat de juiste Wi-Fi-verbinding gebruikt. Als je meerdere Wi-Fi-netwerken hebt, zorg er dan voor dat je het juiste netwerk selecteert.
5. Probeer je apparaat opnieuw te verbinden met het Wi-Fi-netwerk.
6. Zorg ervoor dat je de meest recente softwareversie voor je apparaat hebt. Controleer voor de meest recente updates.
7. Probeer de Wi-Fi-verbinding op een ander apparaat te gebruiken. Dit kan helpen om te bepalen of het probleem ligt aan je apparaat of aan het Wi-Fi-netwerk.
8. Neem contact op met de fabrikant van je apparaat of met je internetprovider voor verdere

Wat te doen als je telefoon je simkaart niet pakt?

De eerste stap is altijd om de simkaart en het toestel te resetten. Als dat niet helpt, Controleer of de simkaart beschadigd is. Als de simkaart beschadigd is, Vervang de simkaart.

Door Orelee Srikant

Vergelijkbare artikelen

Waarom kan ik niet verbinden met mijn Chromecast? :: Waarom geen sbs6 op Ziggo?
Handige links