Huis > W > Waarom Lukt Het Niet Om Foto's Van Iphone Naar Pc?

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Controleer of u bent ingelogd met dezelfde Apple ID die u voor iCloud voor Windows gebruikt. Open iCloud voor Windows en klik naast 'Foto's' op 'Opties'. Schakel 'Mijn fotostream' in. Sluit iCloud voor Windows en open het opnieuw.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Trouwens, hoe zet je fotos van samsung naar harde schijf?

Android

Optie 2: Bestanden verplaatsen met een USB-kabel

 1. Ontgrendel je telefoon.
 2. Sluit de telefoon met een USB-kabel aan op de computer.
 3. Tik op je telefoon op de melding 'Dit apparaat wordt opgeladen via USB'.
 4. Selecteer onder 'USB gebruiken voor' de optie Bestandsoverdracht.
Welke externe harde schijf voor fotos? De beste externe harde schijf, gedetailleerd.
 • #1 WD My Book Duo 4 TB. Dé beste externe harde schijf van 2022.
 • RAID. RAID staat voor Redundant Array of Inexpensive Disks (Redundante Reeks van Goedkope Schijven).
 • #2 WD My Passport Ultra 4 TB.
 • #3 ADATA SD700 1 TB.
 • AES.
 • #4 Samsung T5 1 TB.
 • TRIM.
 • #5 LaCie Rugged usb-c 4 TB.

Hoe moet je een externe harde schijf gebruiken?

Een externe harde schijf is een stuk hardware waarmee u gegevens op een afzonderlijk, draagbaar apparaat kunt opslaan en openen. U kunt een externe harde schijf met een USB-kabel op uw computer aansluiten en de gegevens op de harde schijf net zo openen als elk ander bestand op uw computer.
Externe harde schijven zijn een uitstekende manier om een back-up van uw gegevens te maken of om gegevens op te slaan die u gescheiden wilt houden van de hoofdopslag van uw computer. U kunt een externe harde schijf ook gebruiken om mediabestanden op te slaan, zoals muziek, video's of foto's, en deze vervolgens openen op uw computer of op een apart media-apparaat. Hoe haal ik foto's uit iCloud? Er zijn twee manieren om foto's uit iCloud op te halen:
1. Gebruik de iCloud-fotobibliotheek: Hiermee krijgt u toegang tot alle foto's die in iCloud zijn opgeslagen, inclusief de foto's die vanaf uw apparaat zijn gesynchroniseerd. Open hiervoor gewoon de Foto's-app op je apparaat en meld je aan met je iCloud-account.
2. Gebruik iCloud Drive: Hiermee krijgt u toegang tot alle bestanden die in iCloud zijn opgeslagen, inclusief foto's. Hiervoor opent u gewoon de iCloud Drive-app op uw apparaat en meldt u zich aan met uw iCloud-account.

Gerelateerde artikelen

Hoe CD rippen naar mp3?

Windows Media Player wordt gebruikt om de CD af te spelen. Zet Windows Media Player in bibliotheekmodus. In bibliotheekmodus gebruiken we Windows Media Player. Bovenaan in het menu kunt u het bestandsformaat instellen op mp3.

Je kunt ook vragen hoe krijg ik icloud op een windows computer?

iCloud voor Windows configureren

 1. Download iCloud voor Windows op uw pc.
 2. Herstart de computer.
 3. Controleer of iCloud voor Windows geopend is.
 4. Voer uw Apple ID in om in te loggen bij iCloud.
 5. Kies de voorzieningen en het materiaal dat u up-to-date wilt houden op uw apparaten.
 6. Klik op 'Toepassen'.
En nog een vraag, waarom krijg ik mijn foto's niet op de pc? Zet de telefoon aan en ontgrendel deze. Uw pc kan het apparaat niet vinden als het is vergrendeld. Selecteer op uw pc de knop Start en selecteer vervolgens Foto's om de app Foto's te openen. Selecteer Importeren > Vanaf een verbonden apparaat en volg de instructies.

Mensen vragen ook: hoe bestanden van iphone naar pc zonder itunes?

Koppel je iPhone aan je Mac door middel van een usb-kabel. Open de Image Capture-app en selecteer je iPhone. Selecteer alle foto's die je op je computer wilt opslaan, kies een map en klik op Import. Om alle foto's die in de camerarol van je iPhone staan te importeren moet je op Import all klikken. Hoe fotos van iPhone naar pc Windows 10? Er zijn twee manieren waarop u uw foto's van uw iPhone naar uw pc kunt overzetten. De eerste is door middel van een USB-kabel. Sluit de kabel aan op uw pc en iPhone, en open dan de Foto's-app op uw iPhone. Selecteer de foto's die u wilt overzetten en klik vervolgens op de optie 'Exporteren naar pc'. De foto's worden dan naar uw pc gestuurd.
De tweede manier is door middel van iCloud. Zorg ervoor dat u bent ingelogd op iCloud op uw pc en op uw iPhone. Klik vervolgens op de optie 'Foto's synchroniseren' in de iCloud-instellingen op uw iPhone. De foto's worden dan naar uw pc gestuurd.

Hoe kan ik mijn foto's op de computer zetten?

Als je foto's wilt overzetten van je telefoon naar je computer, dan kan je dat op verschillende manieren doen. Ten eerste kan je de kabel van je telefoon aansluiten op je computer, en dan je telefoon aanzetten in de 'media-modus'. Op je computer zal dan een nieuw drive verschijnen, waar je de foto's kan vinden en overhalen.
Een andere optie is om je telefoon verbinding te laten maken met je computer via WiFi. Hiervoor heb je speciale software nodig, zoals bijvoorbeeld 'AirDroid'.

Door Mahan

Vergelijkbare artikelen

Hoe open je .jar bestanden? :: Hoe kan ik een ICS bestand openen?
Handige links