Huis > H > Hoe Kom Ik Op Youtube?

Hoe kom ik op YouTube?

Een persoonlijk kanaal maken

  1. Log in bij YouTube op een computer of op de mobiele site.
  2. Klik op je profielfoto. Een kanaal maken.
  3. Je wordt gevraagd een kanaal te maken.
  4. Controleer de gegevens (met de naam en foto van je Google-account) en bevestig dat je het kanaal wilt maken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een abonnement op YouTube gratis?

Als je geen betaald account hebt op YouTube, krijg je vaak reclameblokken te zien. De advertenties verdwijnen met een betaald account, maar je moet wel een maandelijks bedrag betalen.

Waar vind ik de tv code?

De modelcode staat op de verpakkingsdoos of op de sticker aan de achterkant van je tv. Je kunt het ook vinden in het menu van je tv: 1 Toets de menu-knop van de afstandsbediening in. Wat moet je doen als YouTube geblokkeerd is? Als je een YouTube-video tegenkomt die op jouw locatie geblokkeerd wordt, kun je deze met een VPN unblocken. Daarvoor moet je echter wel weten in welke landen deze video niet geblokkeerd wordt. Vervolgens selecteer je een VPN-server in één van deze landen en kun je je video kijken.

Waarom is YouTube niet beschikbaar met je Google-account?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom YouTube niet beschikbaar is met je Google-account. Eén mogelijkheid is dat je account door YouTube is beperkt vanwege het schenden van de servicevoorwaarden van de site. Een andere mogelijkheid is dat je YouTube probeert te openen vanuit een land waar de service niet beschikbaar is. Tot slot is het ook mogelijk dat er een probleem is met je Google-account zelf. Als je nog steeds problemen hebt met toegang tot YouTube, kun je proberen contact op te nemen met Google of YouTube zelf voor meer hulp. Hoe kan je YouTube deblokkeren? Er zijn een paar manieren om YouTube te deblokkeren. Eén manier is het gebruik van een webproxy. Een webproxy geeft u toegang tot websites die mogelijk door uw internetprovider worden geblokkeerd. Een andere manier is het gebruik van een VPN. Een VPN versleutelt uw internetverkeer en leidt het door een server op een andere locatie. Hierdoor krijgt u toegang tot websites die in uw land geblokkeerd zijn.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je een YouTube account zonder Google?

Er is een vereiste om in te loggen op YouTube. Als je al een e-mailaccount hebt en geen Gmail-account wilt, kun je een nieuw account aanmaken met een ander e-mailadres.

Hoe hoe kan ik een nieuwe app op mijn Smart TV downloaden?

Apps downloaden en installeren

  1. Druk op de Home-knop op de meegeleverde afstandsbediening.
  2. Selecteer onder Apps de Google Play Store.
  3. Selecteer in het scherm van Google Play Store het zoekpictogram .
  4. Selecteer de app.
  5. Selecteer Installeren.
Hoe installeer ik een app op mijn Samsung? Apps downloaden
  1. Ga naar 'Home'-scherm en klik rechts onderin op 'Apps' (Bij tablets staat dit icoontje rechts bovenin)
  2. Selecteer in dit overzicht de 'Play Store'
  3. Type vervolgens bovenin de app die je zoekt.
  4. Klik in de zoekresultaten de app die je wilt downloaden en installeren.

Hoe installeer je een app op je tv?

Methode 1 van 5:

Denk eraan dat je televisie met het internet verbonden moet zijn om apps te kunnen downloaden. Druk op je afstandsbediening op de knop Home. Op sommige afstandsbedieningen heeft deze knop een afbeelding van een huis. Selecteer Apps en druk op de knop 'Selecteren'.
Vervolgens, hoe krijg ik de app viaplay op mijn samsung tv? Om de app Viaplay te kunnen gebruiken op je Samsung-tv, moet je de app eerst downloaden en installeren. Dit kan door de app te zoeken in de Samsung app store of door de app te downloaden van de website van Viaplay. Nadat je de app hebt gedownload en geïnstalleerd, kun je inloggen met je Viaplay-account. Als je nog geen account hebt, kun je deze aanmaken op de website van Viaplay.

Bovendien, waarom doen sommige apps het niet meer?

Er zijn een aantal redenen waarom apps kunnen stoppen met werken. Een van de meest voorkomende redenen is dat de app is verouderd en niet meer compatibel is met het huidige besturingssysteem of de hardware van het apparaat. In sommige gevallen kan een app ook stoppen met werken als er een fout in de code is.

Door Zubkoff Verity

Vergelijkbare artikelen

Is GeForce NOW gratis? :: Hoe krijg ik YouTube weer op mijn Samsung tv?
Handige links