Huis > H > Hoe Maak Je Een Backup Van Je Whatsapp?

Hoe maak je een backup van je WhatsApp?

Back-up maken van chats

Ga naar WhatsApp > tik op Meer opties > Instellingen > Chats > Chat back-up > BACK-UP MAKEN.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Je kunt ook vragen hoe maak je een iphone helemaal leeg?

Alle inhoud en instellingen van je iPhone wissen

  1. Tik in Instellingen op 'Algemeen' > 'Zet over of stel iPhone opnieuw in'.
  2. Tik op 'Wis alle inhoud en instellingen'.
Trouwens, hoe zet ik mijn telefoon over? Via de Google Drive-app kun je jouw persoonlijke data overzetten.
  1. Download op je iPhone de app Google Drive.
  2. Open Google Drive en log in met je Google-account (of maak een account aan).
  3. Selecteer in de app welke dat je wilt meenemen naar je nieuwe telefoon.
  4. Start je Android-smartphone op en volg de installatiewizard.

Mensen vragen ook: waarom duurt iphone overzetten zo lang?

Wanneer u uw iPhone synchroniseert met iTunes, maakt het een back-up van uw gegevens en instellingen en slaat deze op uw computer op. Dit proces kan lang duren, afhankelijk van hoeveel gegevens je hebt. Als je veel foto's, video's of apps hebt, kan het uren duren om je iPhone te synchroniseren. Er zijn een paar dingen die je kunt doen om het proces te versnellen, waaronder:
- Gebruik een USB 2.0 of hogere poort op je computer. USB 3.0 is veel sneller dan USB 2.0 en versnelt het synchronisatieproces.
Schakel iCloud-back-ups uit. iCloud-back-ups zijn langzamer dan iTunes-back-ups.
Gebruik een bekabelde verbinding in plaats van een draadloze. Draadloze verbindingen zijn langzamer en kunnen ervoor zorgen dat het synchronisatieproces langer duurt.
Start uw computer en iPhone opnieuw op. Dit kan helpen om eventuele problemen op te lossen waardoor het synchronisatieproces langer duurt dan normaal. Dienovereenkomstig, kun je apps van iphone overzetten naar android? Er is geen zekere manier om apps van een iPhone naar een Android-apparaat over te zetten. Er zijn echter een paar methoden die kunnen werken voor bepaalde soorten apps. Eén methode is om een app van derden te gebruiken zoals iMazing of PhoneTrans om de app-gegevens van uw iPhone te exporteren en deze vervolgens in uw Android-apparaat te importeren. Een andere methode is het gebruik van een programma voor bestandsoverdracht zoals Android File Transfer om de app-gegevens van uw iPhone naar uw Android-toestel te kopiëren.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Daarvan, waarom doet phone clone het niet?

Een onstabiele verbinding met een Wi-Fi-netwerk kan onderbrekingen in de gegevensoverdracht veroorzaken. Indien dit zich voordoet, kunt u Phone Clone afsluiten en opnieuw openen. Phone Clone ondersteunt hervatbare gegevensoverdracht. Sluit Phone Clone niet tijdens het kloonproces en schakel niet over naar andere apps. Wat is beter Android of iPhone? Conclusie. Of iOS of Android voor jou de beste keuze is, is afhankelijk van wat jij belangrijk vindt. Waar iOS erg gebruiksvriendelijk is, heb je met Android de mogelijkheid om je toestel te personaliseren. Verder ben je met iOS minstens 5 jaar lang verzekerd van snelle software- en beveiligingsupdates.

Hoe lang duurt gegevens overzetten via smart switch?

Had je eerst een iPhone en ga je nu toch over naar Android? Geen probleem. Met de Smart Switch-kabel koppel je beide apparaten aan elkaar, om in een handomdraai al je data over te zetten. Alles wordt overgezet. Hoe kan ik al mijn apps overzetten? Als je je apps wilt overzetten, heb je verschillende opties. Als je een Android-toestel hebt, kun je je apps naar een ander Android-toestel overzetten met behulp van een app als 'App Backup & Restore'. Als je een iPhone hebt, kun je je apps overzetten naar een nieuw toestel door je back-up te herstellen vanuit iCloud of iTunes.

Daarvan, hoe gegevens van kapotte gsm halen?

Er zijn een aantal methoden die u kunt gebruiken om gegevens te extraheren van een kapot cell phone.
1. Haal de SIM-kaart uit het kapotte toestel en gebruik een werkend toestel om de inhoud ervan te lezen. Dit werkt alleen als het kapotte toestel een GSM-toestel is.
2. Gebruik een data-extractietool om de gegevens op het kapotte toestel te lezen. Dit werkt alleen als het toestel een Android of een BlackBerry is.
3. Haal de geheugenkaart uit het kapotte toestel en lees de inhoud ervan op een computer. Dit werkt alleen als het toestel een camera of een mp3-speler heeft.
4. Neem het kapotte toestel naar een telefoonreparatiewinkel om de gegevens te laten extraheren. Dit is vaak de enige optie als het toestel een iPhone is.

Door Duky

Vergelijkbare artikelen

Wat kan je overzetten van Android naar iPhone? :: Waar staat de backup van smart switch?
Handige links