Huis > H > Hoe Maak Ik Een Pdf-Bestand Op Mijn Iphone?

Hoe maak ik een PDF-bestand op mijn iPhone?

Een PDF maken met je iPhone

  1. Open het document dat je naar PDF wilt omzetten, bijvoorbeeld een webpagina of e-mail.
  2. Tik op het deelicoon en kies Druk af.
  3. Let op: druk je vingertoppen op het document en maak een 'inzoom' beweging.
  4. En dit PDF-document kan je dan vervolgens opslaan of delen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Dit in overweging nemend, wat is beter word of pages?

De exportfunctie van Pages > Word is niks. Andersom leest PAges de Word bestanden vaak redelijk goed. Met 265 MB RAM draait Word nog prettig; Pages draait pas lekker bij 512MB (maar dan wel l├ękker!) Kortom: doe mij maar Pages. Dit in overweging nemend, hoe sla je een word document op op een macbook? Open het document, houd de Option-toets op het toetsenbord ingedrukt en kies 'Archief' > 'Bewaar als' (uit het Archief-menu boven in het scherm). Voer een naam in voor de kopie en druk op de Return-toets.

Dus, wat is keynote op iphone?

Een keynote op de iPhone is een presentatie die wordt gemaakt met de app Keynote. Met deze app kunnen gebruikers diavoorstellingen maken met tekst, afbeeldingen en overgangen. Gebruikers kunnen ook audio en video toevoegen aan hun presentaties. Dienovereenkomstig, hoe maak ik een document op mijn macbook? Aangenomen dat u een tekstdocument wilt maken:
1. Open de toepassing "Finder"
2. Klik op "Toepassingen" in de linker zijbalk
3. 3. Dubbelklik op de toepassing "TextEdit" om deze te openen. 4. In de TextEdit-toepassing klikt u op "Bestand" in de bovenste menubalk en vervolgens op "Nieuw document". Een nieuw document verschijnt en u kunt erin typen.

Gerelateerde artikelen

Hoe zip-bestand openen op tablet?

Er verschijnt een nieuw venster als u met de rechtermuisknop op het zip-bestand klikt. Klik om het uit te pakken.

Bovendien, waar vind ik pages?

(Om te zien welke versie van Pages je hebt, ga je in Instellingen naar 'Pages'.) Om in de gebruikershandleiding voor Pages te zoeken, tik je op een van de 'Zie ook'-links hieronder, tik je op de knop 'Inhoudsopgave' boven aan de pagina of typ je een of meer woorden in het zoekveld. Hoe gebruik ik Pages? Pages wordt geleverd met boeksjablonen waarmee je interactieve boeken in de EPUB-structuur kunt aanmaken. Je kunt tekst en afbeeldingen en zelfs een inhoudsopgave toevoegen. Wanneer je klaar bent, kun je je boek te koop zetten of gratis laten downloaden in Apple Books.

Waarom kan ik mijn Word-document niet als PDF opslaan?

Ga in het Word-document naar Bestand > Afdrukken en kies de optie Microsoft Print to PDF. Upload het document naar OneDrive, open het in de webversie van Word en klik vervolgens op Bestand > Opslaan als > Downloaden als PDF. Vervolgens, kan pages niet downloaden? Kan ik niet downloaden pagina's?
Als u problemen ondervindt bij het downloaden van pagina's in uw browser, kunt u de volgende stappen proberen:
1. Controleer of u een stabiele internetverbinding heeft. Als u een trage of onbetrouwbare verbinding heeft, kan dit problemen veroorzaken bij het downloaden van pagina's.
2. Controleer of u de meest recente versie van uw browser gebruikt. Soms kan een oudere versie van een browser problemen veroorzaken bij het downloaden van pagina's.
3. Probeer een andere browser. Als u problemen ondervindt bij het downloaden van pagina's in uw huidige browser, kunt u een andere browser proberen, zoals Google Chrome of Mozilla Firefox.
4. Wis uw browsergeschiedenis. Soms kan een corrupte browsergeschiedenis problemen veroorzaken bij het downloaden van pagina's. U kunt uw browsergeschiedenis wissen door de volgende instructies te volgen:
- In Google Chrome: Klik op het menu pictogram in de rechterbovenhoek van uw browser en selecteer "Geschiedenis". Klik vervolgens op "Wis recente geschiedenis". Selecteer "Alles wissen" in het drop-downmenu en klik op "Wis nu".
- In Mozilla Firefox: Klik op het menu pictogram in de

Men kan zich ook afvragen: welke app om brief te schrijven?

Een mogelijke vraag is ook: welke app moet ik gebruiken om een letter te schrijven?
De beste app om een letter te schrijven is een app genaamd "Letter Writer". Deze app is gebruiksvriendelijk en maakt het makkelijk om een professionele letter te schrijven.

Door Selhorst

Vergelijkbare artikelen

Wat is een PDF formaat? :: Hoe Pages bestand openen op Windows?
Handige links