Huis > H > Hoe Kun Je Zien Hoeveel Data Je Nog Hebt?

Hoe kun je zien hoeveel data je nog hebt?

Dataverbruik controleren op android

  • Ga in de instellingen naar 'netwerk en internet' en tik op 'mobiel internet;
  • Je ziet direct in beeld hoeveel data je deze maand gebruikt hebt;
  • Voor meer gedetailleerde informatie, tik op 'Datagebruik van app';
  • Je ziet in een lijndiagram je datagebruik door de maand heen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel Kbps is cd kwaliteit?

De geluidskwaliteit op een CD is 1.411 kbps.

Daarvan, hoeveel gb heb ik?

Bij het kiezen tussen 64, 128, 256 of 512 GB voor je nieuwe iPhone of Android-telefoon kun je eerst eens kijken hoeveel GB je huidige toestel heeft. Dit zie je via het instellingenmenu van je telefoon onder 'Opslag'. Hou je veel over of staan de bytes je aan de GB-lippen? Wat dit betreft, hoeveel geheugen heb ik nog? In de instellingen van je telefoon kun je bij 'opslag' meestal direct zien hoeveel je van je totale opslaggeheugen in gebruik hebt. Per categorie of applicatie zie je dan hoeveel geheugen (MB of GB) wordt gebruikt. Je kunt ook een speciale app installeren om je opslagverbruik te controleren.

Hoe verwijder je Overig op Samsung?

Er zijn een paar manieren om de categorie Overige op een Samsung-apparaat te verwijderen:
1. Ga naar Instellingen > Apparaatonderhoud > Opslag. Tik op de drie puntjes in de rechterbovenhoek en selecteer "Opslag beheren". Dit toont u een lijst van alle apps op uw toestel en hoeveel opslagruimte elke app gebruikt. Scroll naar beneden en je zou de categorie Overig moeten zien. Tik erop en selecteer vervolgens "Ruimte vrijmaken".
2. Een andere manier om Overig te verwijderen is door een app van derden te gebruiken, zoals SD Maid (https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.thedarken.sdm&hl=en). Deze app scant je apparaat op ongewenste bestanden en geeft je de optie om ze te verwijderen.
3. Ten slotte kunt u proberen uw apparaat op een computer aan te sluiten en de bestanden handmatig te verwijderen. Om dit te doen, moet je Developer Options op je apparaat inschakelen. Ga naar Instellingen > Over telefoon en tik zeven keer op het bouwnummer. Hierdoor worden de opties voor ontwikkelaars ingeschakeld. Ga terug naar Instellingen en u zou nu het menu Opties voor ontwikkelaars moeten zien. Tik erop en schakel USB Debugging in. Sluit uw toestel vervolgens aan op de computer en open de Verkenner. U zou uw toestel moeten zien als een schijf. Navigeer naar de map Android > Data > com.android.providers.media > Files > MTP. Hier worden alle diverse bestanden op uw toestel opgeslagen. U kunt ze van hieruit verwijderen. Daarvan, hoe leeg ik de prullenbak van mijn samsung? Om de prullenbak op uw Samsung-apparaat te legen, opent u de app Prullenbak en tikt u op het pictogramLeeg.

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Kan cache geheugen niet verwijderen?

Cachegeheugen wissen van je Android telefoon?Zo doe je dat!

  • Open op je telefoon het instellingenmenu.
  • Klik op 'Opslag' en daarna op een categorie die veel opslagruimte verbruikt, zoals 'Muziek en Audio'.
  • Klik op een app, zoals Spotify.
  • Klik op 'Cache wissen'.
Daarvan, wat is andere op iphone? In de categorie 'Overig' of 'Anders' valt alles wat niet als apps, foto's, berichten en dergelijke wordt herkend. Instellingen, cache en allerlei andere bestanden vallen binnen deze categorie. Ook bij andere Apple-apparaten komt de categorie 'Andere' voor, zoals bij een Apple TV.

Wat is andere in opslag iPad?

Als u iOS of iPadOS 13 gebruikt en uw iPhone- of iPad-opslag vol is, terwijl de opslag grotendeels bestaat uit 'Andere' opslag, werkt u het apparaat bij naar iOS of iPadOS 13.6.1 of hoger. Wat zijn systeemgegevens Mac? System data Mac is een verzameling van bestanden die de basis vormen van het Mac-besturingssysteem. Dit omvat de kern van het besturingssysteem, de drivers voor de hardware, de standaardapplicaties en de resources die de applicaties gebruiken.

Wat is systeemgegevens iPhone?

Systemdata op iPhone is data die door het systeem wordt gegenereerd en bewaard, zoals bestanden en instellingen. Dit kan nuttig zijn bij het vastleggen van problemen met het apparaat of het herstellen ervan.

Door Sibel Umali

Vergelijkbare artikelen

Wat zegt RAM geheugen? :: Hoe verwijder je andere op iPhone-opslag?
Handige links