Huis > H > Hoe Verwijder Je Andere Op Iphone-Opslag?

Hoe verwijder je andere op iPhone-opslag?

Andere opslagruimte verwijderen

Overige of andere opslagruimte kun je alleen verwijderen door de cache te wissen die apps hebben aangemaakt. Dit kun je eenvoudig controleren via Instellingen ▸ Algemeen ▸ iDevice opslag.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Wat moet je doen als je opslag vol is?

Android ruimte vrijmaken

  1. Gegevens in het cachegeheugen wissen. In het cachegeheugen wordt data opgeslagen waarmee bijvoorbeeld apps sneller kunnen laden.
  2. Verwijder geback-upte foto's.
  3. Downloads-map opruimen.
  4. Opgeslagen kaarten in Google Maps.
  5. Apps verwijderen.
Hoe kan ik het geheugen van mijn iPhone zien? Uw apparaat gebruiken om te controleren hoeveel opslagruimte het heeft. Ga naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > '[Apparaat]-opslag'.

Men kan zich ook afvragen: wat is overig in opslag samsung?

In de informatica is other een sleutelwoord dat wordt gebruikt om een variabele van onbepaald type aan te geven. Het sleutelwoord other wordt gebruikt wanneer het type van een variabele moet worden afgeleid uit de context waarin hij wordt gebruikt. Neem bijvoorbeeld de volgende code:

var x;
x = 10; // x is nu een int
x = "hello"; // x is nu een string

In de eerste regel is het type van x onbepaald. In de tweede regel wordt het type van x afgeleid als int. In de derde regel is het type van x een string. Wat dit betreft, wat is andere? Het andere sleutelwoord in JavaScript wordt gebruikt om te verwijzen naar een ander object, meestal het object dat wordt vergeleken met het eerste object. In uw voorbeeld klinkt het alsof u twee objecten vergelijkt en u wilt weten wat het verschil is tussen de twee.

Gerelateerde artikelen

Welk andere video formaten worden veel op computers gebruikt?

Er zijn vele videoformaten. FLV is een flash video formaat en MPEG is een bewegende beelden groep.

Mensen vragen ook: hoe verwijder je documenten en gegevens iphone?

Lanceren Instellingen app op het startscherm van je iPhone, dat is een versnellingspictogram op een grijze achtergrond. Daarna kun je tikken Algemeen optie. Zodra u de optie "Opslag en iCloud" in de algemene map ziet, tikt u erop verwijder documenten en gegevens. Wat gebeurt er als je Herstel alle instellingen iPhone? Wanneer u de fabrieksinstellingen terugzet op uw iPhone, iPad of iPod, worden alle gegevens en instellingen gewist en wordt de nieuwste versie van de iOS-, iPadOS of iPod-software geïnstalleerd.

Men kan zich ook afvragen: hoe krijg je meer opslagruimte op samsung?

Wanneer de opslagruimte van je Samsung bijna vol is en je wilt het vrijmaken probeer met:

  1. Cachegeheugen wissen.
  2. Opgeslagen kaarten verwijderen.
  3. Downloads map leegmaken.
  4. WhatsApp foto's en video's verwijderen.
  5. Ongebruikte Apps verwijderen.
  6. Geback-upte foto's wissen.
Men kan zich ook afvragen: wat gebeurt er als je cache geheugen wist? Wanneer je cachegeheugen wist, gebeurt er het volgende: Alle bestanden in het cachegeheugen worden verwijderd. Dit kan ervoor zorgen dat sommige websites trager laden omdat de browser de pagina's opnieuw moet downloaden. Soms kan het wissen van het cachegeheugen problemen oplossen, zoals wanneer een website niet laadt of laadt niet goed.

Wat is opschonen?

"Cleanup" is een proces of een aktiviteit waarmee ruimte of een plek schoon gemaakt wordt. Dit kan door het verwijderen van rommel, afval of andere vervuiling. Het doel van cleanup is om de ruimte schoon, netjes en veilig te maken.

Door Lipski

Vergelijkbare artikelen

Hoe kun je zien hoeveel data je nog hebt? :: Wat is het verschil tussen 128 GB en 256 GB?
Handige links