Huis > K > Kan Ik Een App Aankoop Ongedaan Maken?

Kan ik een app aankoop ongedaan maken?

Voor Android geldt dat je twee uur de tijd hebt om geld terug te vragen bij het kopen van een app. Na die 2 uur moet je contact opnemen met de app-ontwikkelaar. Er is geen annuleringsperiode voor in-app aankopen. Je moet dan rechtstreeks contact opnemen met de ontwikkelaar of met Google.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een PowerPoint presentatie maken?

Als u een nieuwe presentatie wilt maken, kiest u de optie lege presentatie. Kies een van de sjablonen als u een kant-en-klaar ontwerp wilt gebruiken.

Dienovereenkomstig, hoe zet je app store terug op iphone?

App Store kwijt op iPhone of iPad

  1. Open de app 'Instellingen'.
  2. Tik op 'Schermtijd>Beperkingen'.
  3. Staat de schakelaar op groen? Tik dan op 'iTunes Store en App Store'.
  4. Staat achter 'Apps installeren' het label 'Sta niet toe'? Dan is dit de boosdoener.
  5. Je App Store is weer terug van weggeweest!
Kan je geld terugstorten van Apple pay? U kunt in het algemeen aankopen die u heeft gedaan met Apple Pay retourneren als u het ontvangstbewijs overlegt. Wanneer de verkoper uw terugbetaling heeft verwerkt, wordt deze automatisch teruggestort op de kaart waarmee de betaling is gedaan.

Hoe verwijder ik aankopen uit de App Store?

Open de App Store-app en tik op het profielpictogram in de rechterbovenhoek. Tik op Aankopen en zoek vervolgens de app die u wilt verwijderen. Tik op de X naast de app en bevestig vervolgens de verwijdering. Dus, hoe kan ik een app abonnement opzeggen? Als u een app-abonnement moet opzeggen, kunt u dat rechtstreeks vanaf uw iPhone doen. Dit is hoe:
1. Tik op de app Instellingen op uw startscherm.
2. Scroll naar beneden en tik op iTunes & App Store.
3. Tik op je Apple ID bovenaan het scherm en tik vervolgens op Bekijk Apple ID. Mogelijk moet u uw wachtwoord invoeren.
4. Tik op Abonnementen.
5. Tik op het abonnement dat u wilt annuleren.
6. Tik op Abonnement annuleren. Als u Abonnement annuleren niet ziet, is het abonnement al geannuleerd en wordt het niet verlengd.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een EPS bestand maken?

Het werkt als volgt: open het logo in Illustrator, trek de afbeelding met de hand over. Je kunt het bestand vullen met een kleur als je elke vorm in de afbeelding traceert.

Trouwens, is itunes gratis?

iTunes werkt als een bibliotheek voor al je multimedia en geeft een handig overzicht van al het materiaal dat je op je pc, Mac of ander Apple-apparaat hebt staan. Het programma is gratis beschikbaar via de site van Apple. Hier kun je iTunes downloaden voor zowel Windows als Mac. Hoe lang herroepingsrecht? De bedenktijd stopt 14 dagen nadat het product is geleverd of het contract voor een dienst is gesloten. Volgens de wet mag u tot die tijd zonder reden van de koop af.

Bovendien, wat is aankopen herstellen?

In-app aankopen herstellen

Meer informatie over verschillende soorten in-app aankopen. Een niet-verbruiksartikel, zoals een upgrade naar een pro-versie, een extra functie in een game of een abonnement, kunt u mogelijk herstellen: Open de app waarmee u het item hebt gekocht. Kijk of er een hersteloptie is.
Waar vind ik App Store op iPhone? De App Store vind je op je iPhone in het menu 'Instellingen'. Scroll naar beneden tot je 'Algemeen' ziet staan en tik hierop. Vervolgens scroll je weer naar beneden tot je de optie 'Software-update' ziet staan. Tik hierop en je ziet nu de App Store.

Hoe krijg je een app terug op je beginscherm?

Om een app terug te krijgen op je homescreen, volg je deze stappen:
1. Ga naar de app store en zoek naar de app die je wilt hebben.
2. Download en installeer de app.
3. Ga naar het startscherm en zoek naar de app.
4. Tik op de app en sleep hem naar een willekeurige plek op het startscherm.

Door Josler

Vergelijkbare artikelen

Wat kan je kopen met Apple ID geld? :: Is PayPal veilig 2021?
Handige links