Huis > W > Wat Kan Je Kopen Met Apple Id Geld?

Wat kan je kopen met Apple ID geld?

Ga naar de iTunes Store, de Apple TV-app of Apple Books om onder andere muziek en films te kopen. Betaal voor abonnementen op Apple Music, Apple Arcade en Apple TV+. Of betaal voor abonnementen in apps via de App Store. Betaal voor iCloud-opslag.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Bovendien, is apple pay verzekerd?

Een ander groot voordeel van Apple Pay credit card ten opzichte van een gewone betaalpas is dat je aankopen met een creditcard automatisch 180 dagen tot een jaar verzekerd zijn. Ook profiteer je van aflevergarantie en van wereldwijd betaalgemak. Waarom verhoogt mijn Apple saldo niet? Question: Q: Saldo verhogen via iDeal

Geldoverdrachten kunnen tot 48 uur in beslag nemen. Heb je geprobeerd uit te loggen bij de App Store / iTunes, de iPad opnieuw op te starten en vervolgens weer in te loggen om te zien of dat je saldo ververst? Geldoverdrachten kunnen tot 48 uur in beslag nemen.

Hoe kan ik een app verwijderen van mijn iPhone?

Om een app van uw iPhone te verwijderen, gaat u naar het beginscherm van uw toestel en zoekt u de app die u wilt verwijderen. Zodra u de app hebt gevonden, houdt u het pictogram ervan ingedrukt totdat het begint te trillen. Zodra het pictogram van de app trilt, tikt u op de "x" die erop verschijnt. U wordt dan gevraagd om te bevestigen dat u de app wilt verwijderen; zodra u dat doet, wordt de app van uw apparaat verwijderd. Mensen vragen ook: kan ik mijn abonnement opzeggen? Ja, u kunt uw abonnement op elk moment opzeggen. Log daarvoor in op uw account, ga naar de pagina Mijn account en klik op de knop Abonnement opzeggen.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Dit in overweging nemend, hoe kan ik f1 tv opzeggen?

Je kunt je abonnement op F1 TV opzeggen door gebruik te maken van de opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de rest voor je regelen. Bovendien, kan je viaplay maandelijks opzeggen? Wil je je Viaplay abonnement opzeggen, dan kan dat eenvoudig via Mijn account op Viaplay.nl. Je ontvangt een e-mail wanneer je Viaplay-pakket is geannuleerd.

Vervolgens, wat kost itunes?

Wat kost het? Het individuele abonnement kost € 14,95 per maand en het gezinsabonnement € 19,95 per maand. Dienovereenkomstig, wat kost een abonnement op itunes match? iTunes Match is een dienst van Apple waarmee je al je muziek kunt streamen en downloaden naar al je apparaten. iTunes Match kost $24,99 per jaar.

Dus, hoe kom ik aan itunes?

Itunes is een programma waarmee je muziek, films en tv-programma's kunt kopen, downloaden en beluisteren. Het programma wordt gratis aangeboden door Apple en is beschikbaar voor Windows en Mac. Je kunt Itunes downloaden via de volgende link: https://www.apple.com/nl/itunes/download/

Door Niels

Vergelijkbare artikelen

Kan je een betaling ongedaan maken? :: Kan ik een app aankoop ongedaan maken?
Handige links