Huis > W > Waarom Geen Pop Up Melding Whatsapp?

Waarom geen pop up melding WhatsApp?

Ga naar 'Instellingen', 'Apps en meldingen', 'Alle apps bekijken', 'WhatsApp', 'Meldingen'. En in het scherm dat u vervolgens te zien krijgt, dient u dan alles (!) in te schakelen [img src=225638_AFBEELDING_1. JPG]Eerst ervoor zorgen dat WhatsApp alles kan en mag met de meldingen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

En nog een vraag, hoe verander ik het geluid van whatsapp iphone?

Op de iPhone is het niet mogelijk om een andere beltoon te kiezen dan de beschikbare beltonen in WhatsApp. De beltoon voor wanneer WhatsApp gesloten is, kun je wijzigen via Instellingen van WhatsApp > Meldingen. Hier kun je verschillende beltonen kiezen voor berichten, groepsberichten en WhatsApp-gesprekken. Dus, hoe zet je whatsapp meldingen aan? Pas de instellingen voor meldingen zo aan op een Android-toestel:

  1. Open WhatsApp.
  2. Tik rechtsboven op het pictogram van de drie stipjes.
  3. Tik op Instellingen.
  4. Tik op Meldingen.
  5. Tik achter 'Meldingsgeluiden' op het schuifje om aan te geven of u geluiden wilt horen bij een melding.

Bovendien, waar staan whatsapp geluiden?

Er zijn een paar verschillende plaatsen waar je WhatsApp-geluiden kunt vinden. Eén plek om te zoeken is in het instellingenmenu van WhatsApp. Er is een optie genaamd "Meldingen" waar je verschillende geluiden kunt selecteren voor verschillende soorten meldingen. Een andere plek om te zoeken is in het bestandsbeheer op je telefoon. WhatsApp slaat al zijn bestanden op in een map genaamd "WhatsApp" en de geluiden worden meestal opgeslagen in een submap genaamd "Geluiden". Vervolgens, wat zijn gedempte meldingen whatsapp? Met de functie Gedempte meldingen van WhatsApp kun je meldingen voor een specifieke contactpersoon, groep of chat dempen. Dit is handig als je niet wilt worden gestoord door meldingen van een bepaalde chat, maar wel meldingen van andere chats wilt ontvangen. Om een chat te dempen, opent u de chat en tikt u op de knop Menu > Dempen.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Daarvan, hoe kom ik van google meldingen af?

Meldingen van alle sites toestaan of blokkeren

  1. Open de Chrome-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechts van de adresbalk op Meer. Instellingen.
  3. Tik op Site-instellingen. Meldingen.
  4. Schakel bovenaan de instelling in of uit.
Wat zijn stille meldingen Samsung? Dit is in een notendop een stille melding: een melding die zonder hoorbare of visuele waarschuwing wordt weergegeven om u te laten weten dat deze er is. Waarom? Omdat het niet zo is dat belangrijk. Het is passieve informatie; iets dat u op elk moment kunt controleren.

Dus, wat moet je doen als google steeds stopt?

Stap 2: Wis het cachegeheugen en de gegevens van Google Play-services

  1. Open de app Instellingen. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op Apps. Alle apps bekijken.
  3. Scroll omlaag naar Google Play-services.
  4. Tik op Google Play-services.
  5. Tik op Opslag. Cache wissen.
  6. Tik op Ruimte beheren. Alle gegevens wissen.
Hoe krijg ik mijn geluid terug? Om je geluid weer terug te krijgen, moet je eerst naar de geluidsinstellingen van je computer gaan. Vervolgens moet je ervoor zorgen dat je luidsprekers of koptelefoon aangesloten zijn op de juiste audio-uitgang op je computer. Als je luidsprekers of koptelefoon zijn aangesloten, moet je ervoor zorgen dat ze aan zijn. Als ze aan zijn, moet je ervoor zorgen dat je computer het geluid niet gedempt heeft. Je kunt dit controleren door naar het geluidspictogram in de taakbalk te gaan en ervoor te zorgen dat het niet uitgeschakeld is.

Men kan zich ook afvragen: waarom doet mijn geluid het niet?

Er zijn een aantal mogelijke oorzaken waarom geluid niet werkt. Ten eerste kan het zijn dat de luidsprekers of het hoofdtelefoonaansluiting niet goed zijn aangesloten. Controleer of de luidsprekers goed zijn aangesloten op de computer of het apparaat waarmee u geluid wilt afspelen. Als de luidsprekers goed zijn aangesloten, controleer dan of het volume niet te laag staat. Soms kan het ook helpen om de luidsprekers of het hoofdtelefoontje even uit te zetten en weer aan te zetten.
Als het geluid nog steeds niet werkt, kan het zijn dat er iets mis is met de audio-instellingen op uw computer of apparaat. Controleer de audio-instellingen en zorg ervoor dat de juiste luidsprekers of het hoofdtelefoonaansluiting zijn geselecteerd.

Door Lachman

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg ik mijn geluid aan? :: Hoe geluid meldingen uitzetten?
Handige links