Huis > H > Hoe Werkt Een Voicerecorder?

Hoe werkt een voicerecorder?

Voicerecorder is een app voor het vastleggen van lezingen, gesprekken en andere geluiden (voorheen Geluidsrecorder). Druk op de grote knop Opnemen (1) en voeg markeringen (3) toe voor de belangrijkste momenten wanneer je iets opneemt of afspeelt (2).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat werkt op 12 volt?

Om elektronische apparatuur geschikt te maken voor het 230 Volt net, wordt deze 230 Volt wisselspanning in het apparaat met een transformator en gelijkrichter omgezet in een lagere gelijkspanning.

Dus, hoe neem ik geluid op op mijn smartphone?

Een van de standaard apps die tegenwoordig aanwezig is op Android telefoons, is de voice recorder app. Hiermee kun je waar en wanneer je maar wil geluid opnemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan omgevingsgeluid of gesprekken. Hoe kan ik audio opnemen? Gebruik Audacity voor Windows 10 audio opnemen of geluid opnemen (PC audio opnemen) Audacity is gratis audio opname software voor Windows 10 waarmee geluid opnemen en stemgeluid opnemen mogelijk is. Je kunt een stem of audio bestand opnemen én daarna bewerken via Audacity.

Kan ik met mijn Samsung een gesprek opnemen?

Ja, u kunt een gesprek opnemen met uw Samsung-telefoon. Om dat te doen, moet u een app voor het opnemen van gesprekken downloaden uit de Google Play Store. Zodra u de app hebt geïnstalleerd, opent u deze en drukt u op de opnameknop om het gesprek op te nemen. Mensen vragen ook: hoe kan ik een gesprek opnemen met mijn telefoon? Er zijn een paar verschillende manieren waarop je een gesprek kunt opnemen met je telefoon. Eén manier is het gebruik van een gespreksrecorder-app. Er zijn veel verschillende oproeprecorder-apps beschikbaar, dus je moet er een vinden die compatibel is met je telefoon. Een andere manier om een gesprek op te nemen is het gebruik van een voice recorder app. Deze kun je meestal vinden in de app store van je telefoon. Als je eenmaal een app hebt gevonden die je wilt gebruiken, moet je de instructies volgen voor het opnemen van een gesprek.

Gerelateerde artikelen

Waarom werkt mijn Bluetooth niet op mijn iPhone?

Als u geen verbinding kunt maken met een van deze apparaten, controleer dan of het accessoire en het apparaat dicht bij elkaar staan. Zet het accessoire uit en weer aan. Zorg ervoor dat het accessoire is opgeladen of op de stroom is aangesloten.

Dienovereenkomstig, hoe geluid opnemen met pc?

Geluidsrecorder is een app die u kunt gebruiken voor het opnemen van audio met een maximale duur van drie uur per opnamebestand. U kunt deze app zij aan zij met andere apps gebruiken, zodat u geluid kunt opnemen terwijl u op uw pc blijft werken. (Er bestaat ook een bureaubladprogramma met de naam Geluidsrecorder. Wat is een goede Call Recorder? De beste app hiervoor is Call Recorder. Deze werkt makkelijk: je hoeft alleen in te stellen dat je elk telefoongesprek automatisch wilt laten opnemen. Na het telefoongesprek wordt elke geluidsopname meteen opgeslagen in je eigen Google Drive-cloud.

Men kan zich ook afvragen: welke app voor geluidsopname?

Eenvoudige Dictafoon/Easy Voice Recorder Pro

Voor Android-gebruikers is Easy Voice Recorder Pro (3,99 euro) een kwalitatief uitmuntende optie die je ook in meerdere formaten laat opnemen, inputvolume laat boosten en je helpt momenten van stilte te automatisch te skippen.
Kun je een gesprek opnemen terwijl je belt? Het is mogelijk om een oproep op te nemen terwijl je aan het bellen bent. Er zijn verschillende manieren om dit te doen, afhankelijk van het type telefoon dat je hebt. Sommige telefoons hebben een ingebouwde opnamefunctie, waarmee je eenvoudig oproepen kunt opnemen door gewoon een opnameknop in te drukken. Andere telefoons vereisen dat je een externe opname-app gebruikt. Er zijn veel gratis opname-apps beschikbaar in de app store van je telefoon.

Hoe werkt spraakrecorder Samsung?

Samsung's voice recorder app is een simpele en een gebruiksvriendelijke manier om geluid op te nemen. Het apparaat wordt aangedreven door een externe microfoon en een interne microfoon. De externe microfoon wordt gebruikt om het geluid op te nemen en de interne microfoon wordt gebruikt om achtergrondgeluiden op te vangen.

Door Kuska Penton

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik geluid opnemen met mijn telefoon? :: Hoe zet ik een mp3 bestand op Facebook?
Handige links