Huis > H > Hoe Kan Ik Geluid Opnemen Met Mijn Telefoon?

Hoe kan ik geluid opnemen met mijn telefoon?

Richt de onderkant van de Androidtelefoon in de richting van de geluidsbron. De meeste Androidapparaten hebben de microfoon aan de onderkant. Zorg ervoor dat je handen de microfoon tijdens het opnemen niet afdekken. Tik op de pauzeknop om de opname te pauzeren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe kan je een schermopname maken met geluid?

Android schermopname met app

Zo is AZ Screenrecorder een app die perfect is voor schermopnames. Met deze app kun je je scherm Full-HD en verticaal en horizontaal opnemen. Daarnaast kun je er ook nog eens voor kiezen om het geluid van je microfoon op te nemen of van je telefoon zelf.
Waar zit de Dictafoon op mijn iPhone? Dictafoon in de App Store.

Dienovereenkomstig, hoe kan ik audio opnemen?

Er zijn een paar manieren om audio op te nemen. Eén manier is het gebruik van een audiorecorder. Audiorecorders zijn er in verschillende soorten en maten, en ze kunnen worden gebruikt om zowel audio als video op te nemen. Een andere manier om audio op te nemen is het gebruik van een microfoon. Microfoons kunnen worden gebruikt om zowel audio als video op te nemen. Ten slotte kun je ook een computer gebruiken om audio op te nemen. Computers kunnen worden gebruikt om zowel audio als video op te nemen. Mensen vragen ook: is tapeacall gratis? Ja, TapeACall is een gratis app met een gratis proefperiode van 7 dagen. Na de proefperiode is er een maandelijks abonnement van 9,99 dollar.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Hoe maak je geluidsopname met Samsung telefoon?

Open de Instellingen van je telefoon. Ga nu naar Opname. Tik nu op Geluidsbron. Zorg er dat Automatisch aangevinkt is. Hoe geluid opnemen met gsm Samsung? Om hier zelf mee aan de slag te gaan, start je de app Spraakrecorder die je gewoon tussen je andere apps vindt (1). Je start het opnemen natuurlijk met de grote opnameknop (2), maar als je eerst op de opnameinstellingen rechtsonder tikt (3), kun je de gewenste modus kiezen (4).

Wat dit betreft, hoe werkt de spraakrecorder?

Voicerecorder is een app voor het vastleggen van lezingen, gesprekken en andere geluiden (voorheen Geluidsrecorder). Druk op de grote knop Opnemen (1) en voeg markeringen (3) toe voor de belangrijkste momenten wanneer je iets opneemt of afspeelt (2). Hoe maak je schermopname iPhone met geluid? Om een schermopname op je iPhone met geluid te maken, volg je deze stappen:
1. Ga naar 'Instellingen' en tik vervolgens op 'Bedieningen'.
2. Tik op 'Schermopname'.
3. Zet de schakelaar naast 'Geluid inschakelen' in de positie 'Aan'.
4. Ga naar het scherm dat je wilt opnemen en tik op de knop 'Schermopname' in de Bedieningspaneel.
5. Wanneer je klaar bent met opnemen, tik je op de knop 'Stop' in het Bedieningspaneel.

Hoe krijg je geluid bij schermopname iPhone?

Om geluid op te nemen tijdens het opnemen van het scherm van je iPhone, ga je naar 'Instellingen' > 'Control Center' > 'Personalize Controle Center', en tik je vervolgens op het plusje naast 'Screen Recording'. Vervolgens kun je het 'Microfoon' -icoontje aantikken voordat je begint met opnemen, zodat het geluid ook wordt opgenomen.

Door Gabby

Vergelijkbare artikelen

Waarom hoor ik geen geluid bij schermopname iPhone? :: Hoe werkt een voicerecorder?
Handige links