Huis > W > Wat Is Een Activex Besturingselement?

Wat is een ActiveX besturingselement?

ActiveX-besturingselementen zijn kleine bouwstenen waarmee toepassingen worden gemaakt die worden uitgevoerd op internet via webbrowsers. Voorbeelden hiervan zijn aangepaste toepassingen voor het verzamelen van gegevens en het weergeven van bepaalde bestandstypen en animaties.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is ActiveX COM probleem?

Veel kwaadaardige webpagina's richten zich op verouderde ActiveX-besturingselementen met beveiligingslekken om informatie over uw pc te verzamelen, gegevens op uw pc te beschadigen, zonder uw toestemming software op uw pc te installeren of iemand op afstand controle over uw pc te geven.

Trouwens, wat is activex com probleem?

ActiveX is een technologie die ontwikkelaars gebruiken om webapplicaties te maken. Het maakt gebruik van ActiveX-objecten, die kunnen worden gedownload en uitgevoerd door een webbrowser. Sommige ActiveX-objecten kunnen echter schadelijk zijn, omdat ze toegang hebben tot alle gegevens op uw computer. Daarom is het belangrijk om alleen te vertrouwen op ActiveX-objecten van betrouwbare bronnen. Als u een website bezoekt en er wordt gevraagd om een ActiveX-object te installeren, kunt u ervoor kiezen om dit te weigeren.

Door Yager

Vergelijkbare artikelen

  • Wat is een besturingselement word?

    Begin met een sjabloon of document en voeg inhoudscontroles toe om een formulier in Word te maken. Tekstvakken, datumkiezers en vervolgkeuzelijsten zijn enkele van de besturingselementen.

Hoe kan ik zien met wie iemand vrienden is geworden op Facebook? :: Wat is een sjabloon in Word?
Handige links