Huis > W > Wat Is Activex Com Probleem?

Wat is ActiveX COM probleem?

Veel schadelijke of geïnfecteerde webpagina's richten zich op verouderde ActiveX-besturingselementen met beveiligingsfouten om informatie over uw pc te verzamelen, gegevens op uw pc te beschadigen, software op uw pc te installeren zonder uw toestemming, of iemand op afstand de controle over uw pc te geven.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is ActiveX Com?

Een raamwerk voor het definiëren van softwarecomponenten in een programmeertaal wordt ActiveX genoemd. De software kan worden opgebouwd uit meer dan één component.

Wat is ActiveX plugin?

ActiveX-besturingselementen zijn kleine toepassingen die websites nodig hebben om bepaalde inhoud aan te bieden, zoals video's en games. Ze maken het ook mogelijk om elementen zoals werkbalken en lichtkranten te gebruiken terwijl u op internet surft. Wat zijn besturingselementen? Besturingselementen zijn de onderdelen van een formulier of rapport die u gebruikt om gegevens in te voeren, te bewerken of weer te geven.

Wat zijn besturingselementen word?

Controlewoorden zijn een reeks van 16 bits die worden gebruikt om de opmaak van een document in een tekstverwerker te regelen. Elk controlewoord bestaat uit een controlecode, een getal dat de tekstverwerker vertelt wat hij moet doen, en een parameter, een getal of een tekenreeks die de tekstverwerker extra informatie geeft. Bijvoorbeeld, het controlewoord "b" vertelt de tekstverwerker om de tekst vet te maken, terwijl het controlewoord "i" de tekstverwerker vertelt om de tekst cursief te maken. Hoe maak je een keuzelijst in Word? Er is geen specifieke functie in Microsoft Word waarmee gebruikers keuzelijsten kunnen maken. Er zijn echter een paar workarounds die gebruikt kunnen worden om een keuzelijst in Word te maken.
Een van de oplossingen is het maken van een tabel met twee kolommen. In de eerste kolom vermeldt u de items waaruit gekozen moet worden. Gebruik in de tweede kolom een checkboxfunctie om checkboxen te maken naast elk item. Voeg hiervoor een symbool in uit het menu Symbool en kies het lettertype Wingdings. Zoek het teken dat op een selectievakje lijkt (het zou teken nummer 252 moeten zijn). Zodra de selectievakjes zijn ingevoegd, kunnen gebruikers erop klikken om items uit de lijst te selecteren.
Een andere oplossing is het gebruik van een inhoudscontrole. Content controls zijn objecten die in een Word-document kunnen worden ingevoegd en waarmee gebruikers inhoud kunnen invoeren of selecteren. Om een inhoudscontrole in te voegen, gaat u naar het tabblad Ontwikkelaar (als het nog niet zichtbaar is, gaat u naar Bestand > Opties > Lint aanpassen en vinkt u het vakje naast Ontwikkelaar aan in de lijst met hoofdtabbladen). Op het tabblad Ontwikkelaar klikt u op het pictogram dat eruitziet als een vierkant met een pijl erin. Hierdoor wordt een inhoudscontrole in het document ingevoegd.
Er zijn verschillende soorten inhoudscontroles, maar voor deze workaround kiest u de inhoudscontrole Drop-Down List. Hiermee wordt een vervolgkeuzemenu in het document ingevoegd. Om items aan het vervolgkeuzemenu toe te voegen, klikt u met de rechtermuisknop op het besturingselement en kiest u Eigenschappen. In het dialoogvenster Eigenschappen inhoudscontrole klikt u op de knop Toevoegen. Dit opent het dialoogvenster Keuze toevoegen. Typ de tekst voor elk item in het keuzemenu in het veld Weergavenaam en klik op OK. Herhaal dit proces voor elk item in de keuzelijst.
Zodra de inhoudscontrole is ingesteld, kunnen gebruikers op de controle klikken en een item uit het keuzemenu selecteren.

Gerelateerde artikelen

Wat is een ActiveX besturingselement?

ActiveX-besturingselementen zijn kleine bouwstenen die worden gebruikt om toepassingen te maken die op het Internet draaien. Enkele voorbeelden zijn aangepaste toepassingen voor het verzamelen en weergeven van gegevens.

Waar vind ik tabblad ontwikkelaars?

Het tabblad Ontwikkelaars wordt niet standaard weergegeven, maar u kunt het toevoegen aan het lint. Ga op het tabblad Bestand naar Opties>Lint aanpassen. Schakel onder Lint aanpassen en onder Hoofdtabbladen het selectievakje Ontwikkelaars in. Hoe maak je invulvelden in Word? Oude manier van invoer

  1. Open het >> Word document.
  2. Ga naar Tab >> Ontwikkelaars.
  3. Ga naar Groep >> Besturingselementen.
  4. Klik op >>Oude hulpprogramma's.
  5. In dit voorbeeld is bewust gekozen voor de invoervelden uit Word 2003.
  6. Kies voor >> Tekstveld.
  7. In het document wordt nu een formulierveld ingevoegd.
  8. Deze heeft nog geen tekst.

Dit in overweging nemend, hoe maak je een invulformulier?

Een formulier maken

  1. Maak een nieuw document.
  2. Voeg tekst, tabellen, afbeeldingen en allerlei andere inhoud toe die je in het formulier wilt hebben.
  3. Voeg nu inhoudsbesturingselementen aan het formulier toe.
  4. Schakel de formuliervergrendeling in.
  5. Sla het bestand op als sjabloon en sluit het bestand.
Hoe maak ik een afvinklijst in Word? Om een checklist in Word te maken, volg je de volgende stappen:
1. Open een nieuw document in Word.
2. Ga naar het tabblad Invoegen en klik op de knop Checklist.
3. Er wordt nu een checklist in je document geplaatst.
4. Vul de checklist met de items die je wilt opnemen.
5. Pas eventueel de opmaak van de checklist aan naar je eigen wensen.
6. Sla het document op en je checklist is klaar!

Hoe maak je een Word sjabloon?

Een Word-template maken doe je door een bestaand document op te slaan als een template (.dotx-bestand). Ga hiervoor naar 'Bestand' > 'Opslaan als' > 'Documentopslag' en selecteer het type 'Word-template' in het dropdownmenu. Geef het document vervolgens een naam en sla het op in de gewenste locatie.

Door Fax

Vergelijkbare artikelen

Wat is een vervolgkeuzelijst? :: Hoe kan ik mijn iPad herstellen?
Handige links