Huis > W > Waarom Geen Geluid Op Tv Via Hdmi?

Waarom geen geluid op tv via HDMI?

Er is geen geluid wanneer het apparaat via een HDMI-naar-HDMI-verbinding wordt aangesloten op het extra apparaat (DVD, STB, PC) Controleer of de HDMI-naar-HDMI-kabel goed is aangesloten. Controleer of het geluid van het apparaat niet is uitgeschakeld. Controleer de televisie: is het geluidsvolume hoog genoeg?

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Waarom heb ik geen geluid Ziggo?

Op de mediabox wijzig je gemakkelijk de instellingen wanneer je geluid niet gelijk loopt met het beeld. Open het menu met je Ziggo afstandsbediening en ga naar de instellingen door het tandwieltje in beeld te selecteren. Ga vervolgens naar Beeld en geluid en dan naar Audiovertraging. Vervolgens, hoe krijg ik geluid via hdmi op tv? Oplossing

  1. Sluit de HDMI aan .
  2. Zoek in het Windows-startscherm naar Geluid .
  3. De tv moet worden vermeld als afspeelapparaat onder het tabblad Afspelen .
  4. Markeer de tv en stel in op Standaardapparaat .
  5. Klik op OK en vervolgens op Toepassen . Notitie:

Hoe krijg ik geluid van tv naar home cinema?

Er zijn een paar manieren om geluid van uw TV naar uw thuisbioscoop te krijgen. Eén manier is het gebruik van een optische kabel. Dit is een kabel met een klein, rechthoekig uiteinde dat in de achterkant van uw TV wordt gestoken. Het andere uiteinde van de kabel sluit u aan op uw Home Cinema ontvanger. Een andere manier om geluid van uw TV naar uw thuisbioscoop te krijgen is het gebruik van een HDMI-kabel. Dit is een kabel met een klein, rechthoekig uiteinde dat op de achterkant van uw TV wordt aangesloten. Het andere uiteinde van de kabel sluit u aan op uw Home Cinema ontvanger. Hoe sluit je een box aan op je tv? Er zijn een paar verschillende manieren om een box op een TV aan te sluiten. De meest gebruikelijke manier is het gebruik van een HDMI-kabel. Andere manieren zijn het gebruik van een AV-kabel, componentkabel of S-videokabel.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Hoe krijg ik mijn geluid terug?

Dit controleren we als volgt:

  1. Klik met de rechtermuisknop op het speaker of luidspreker symbooltje naast de klok.
  2. Klik op aansluitend op afspeelapparaten.
  3. Klik met de rechtermuisknop op Luidsprekers.
  4. Klik op Als standaardapparaat instellen.
  5. Controleer of uw computer nu wel geluiden afspeelt.
Waarom doet mijn geluid het niet? Controleer of uw geluidsapparaten niet zijn gedempt en niet zijn uitgeschakeld. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram Luidsprekers op de taakbalk en selecteer Volumemixer openen. U ziet verschillende volumeregelingen voor uw apparaten. Zorg ervoor dat geen van deze zijn gedempt.

Waarom heb ik geen geluid?

Controleer of de luidsprekers op de juiste manier verbonden en ingeschakeld zijn. Als uw computer externe luidsprekers heeft, controleer dan of ze ingeschakeld zijn en het volume hoog genoeg staat. Controleer of de luidsprekerkabel goed is aangesloten op de 'uitvoer'-audioaansluiting op uw computer. Hoe Samsung tv resetten zonder afstandsbediening? Als je tv van Samsung hebt, maar je afstandsbediening kwijt of kapot is, dan kun je de tv opnieuw instellen met de volgende stappen:
1. Zet de tv aan met de aan/uit-knop op de tv zelf.
2. Druk op de volgende toetsen op de tv, in deze volgorde: MUTE -> 1 -> 8 -> 2 -> POWER.
3. Het menu voor de fabrieksinstellingen zal nu getoond worden. Gebruik de pijltjestoetsen op de tv om naar 'Reset' te navigeren en druk dan op 'Enter' om de tv te resetten.

Dit in overweging nemend, hoe reset je de tv?

Om de tv resetten, moet je eerst de stroomtoevoer uitzetten. Vervolgens moet je de tv aanzetten en wachten totdat het scherm zwart wordt. Druk vervolgens op de volgende toetsen op de afstandsbediening in de volgorde: MUTE, SELECT, UP, UP, LEFT, RIGHT, LEFT, RIGHT, UP, UP, UP, UP. Wanneer het scherm weer aangaat, is de tv gereset.

Door Amalbena

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik het geluid harder zetten? :: Welke aansluitingen zitten er op een pc?
Handige links