Huis > H > Hoe Stuur Je Een Filmpje Door Zonder Geluid?

Hoe stuur je een filmpje door zonder geluid?

Linksboven, onder de tijdlijn waar je de lengte van de video kunt aanpassen, zie je een luidspreker. Als je daarop tikt, schakel je het geluid uit. De verstuurde video komt dan zonder audio bij de ontvanger binnen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is geluid met mp3 indeling?

Het meest gebruikte formaat voor het opslaan van audio is het mp3-audioformaat. Elke speler kan mp3-bestanden openen. De audio wordt gecomprimeerd met verlies van kwaliteit, maar het verlies is verwaarloosbaar voor de doorsneegebruiker en het bestand is meestal kleiner dan de originele bestanden.

Vervolgens, hoe haal je het geluid van een filmpje weg iphone?

Om het geluid uit de film te verwijderen, kies je 'Wijzig' > 'Verwijder audio'. Je bestand is nu alleen video. Om de video uit de film te verwijderen, kies je 'Wijzig' > 'Verwijder video'. Men kan zich ook afvragen: waarom geen geluid bij filmpje whatsapp? Open Whatsapp. Rechtsboven tik op de drie puntjes > Instellingen > Meldingen. Check er of het geluid bij inkomende berichten wel ingeschakeld/aangevinkt is.

Dus, hoe kan ik een filmpje versturen via whatsapp?

Er zijn een paar manieren om een video te versturen via WhatsApp. De eerste manier is om naar het chatvenster van WhatsApp te gaan en op het paperclip-pictogram te klikken. Hierdoor wordt een venster geopend waarin je de video kunt selecteren die je wilt verzenden. Zodra je de video hebt geselecteerd, wordt deze geüpload naar WhatsApp en verzonden naar de chat.
Een andere manier om een video te versturen via WhatsApp is door de video te delen vanuit een andere app. Je kunt bijvoorbeeld een video uit je camerarol of een video van YouTube delen. Hiervoor open je de video in de andere app en tik je op de knop Delen. In het deelmenu selecteer je WhatsApp. Hierdoor wordt een WhatsApp-chatvenster geopend waarin je de persoon of groep kunt selecteren naar wie je de video wilt sturen. Vervolgens, waarom whatsapp video zonder geluid? Er kunnen enkele redenen zijn waarom een WhatsApp-video wordt afgespeeld zonder geluid. Eén reden kan zijn dat de telefoon in de stille modus stond toen de video werd opgenomen of gedownload. Een andere reden kan zijn dat de video zelf geen geluid heeft. Tot slot kan er een probleem zijn met de luidsprekers van de telefoon.

Gerelateerde artikelen

Kun je een 3D film kijken zonder bril?

Er zijn verschillende beeldschermen op de markt gebracht waarmee u zonder bril naar beelden in 3D kunt kijken. Deze bril is niet meer nodig. Deze vorm van kijken wordt auto 3D genoemd.

En nog een vraag, wat moet je doen als je geluid niet meer werkt?

Klik op Apps > Instellingen > Geluiden en trillen > Volume. Controleer je geluidsinstellingen. Je kunt de geluidsinstellingen aanpassen door te klikken op Apps> Instellingen > Geluiden en trillen. Dienovereenkomstig, wat moet je doen als je geluid van je telefoon het niet doet? Wat te doen als het geluid niet werkt! Als jij gebruik maakt van een Android device, dan kan je de mute instelling over het algemeen vinden in de instellingen van jouw telefoon. Onder de knop geluidstand vind je de opties geluid, trillen en dempen.

Vervolgens, waarom heb ik geen geluid meer?

Controleer of de luidsprekers op de juiste manier verbonden en ingeschakeld zijn. Als uw computer externe luidsprekers heeft, controleer dan of ze ingeschakeld zijn en het volume hoog genoeg staat. Controleer of de luidsprekerkabel goed is aangesloten op de 'uitvoer'-audioaansluiting op uw computer. Waarom geen geluid bij video? De meeste moderne computers hebben een ingebouwde geluidskaart die geschikt is voor het afspelen van geluid. Als u echter geen geluid hoort wanneer u een video afspeelt, zijn er een paar dingen die u kunt controleren.
Eerst moet u ervoor zorgen dat het geluid niet gedempt is. Soms kan het volume laag staan of de geluidsbalans verkeerd ingesteld zijn. Probeer het geluid harder te zetten of de balans bij te stellen.
Als dat niet helpt, moet u controleren of de audio-uitgang van uw computer is aangesloten op de juiste audio-ingang van uw tv of versterker. Soms zitten de aansluitingen aan de achterkant van de tv of versterker, dus je moet misschien even kijken om ze te vinden.
Als u nog steeds geen geluid hoort, kan het probleem liggen in de audio-instellingen van de video die u probeert af te spelen. Sommige video's hebben de audio uitgeschakeld of hebben een lage volumewaarde. U kunt de audio-instellingen van de video aanpassen door op de knop 'Audio' te klikken en de juiste opties te selecteren.

Bovendien, hoe zet je het geluid aan bij whatsapp?

Om het geluid in te schakelen op WhatsApp moet je naar de instellingen van de app gaan. Daar kun je onder 'Chatinstellingen' het geluid inschakelen of uitzetten.

Door Lattie

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg ik WhatsApp Meldingsgeluid? :: Hoe zet je melding geluid uit iPhone?
Handige links