Huis > H > Hoe Zet Je Melding Geluid Uit Iphone?

Hoe zet je melding geluid uit iPhone?

Geluiden van pushberichten uitschakelen via instellingen

  1. Ga naar de Instellingen-app.
  2. Tik op Berichtgeving en kies de app waarvoor je de notificaties wil aanpassen.
  3. Zet de schakelaar bij Geluiden uit.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Dit in overweging nemend, hoe zet ik stille modus aan?

Zet onder Instellingen voor Stille modus in de rij Stille modus de Aan/Uit -schakelaar op Aan of Uit. Als u Stille modus inschakelt, kunt u het volgende doen: Selecteer in het dialoogvenster Stille modus inschakelen, in de vervolgkeuzelijst Selecteer de duur, hoelang de Stille modus actief moet blijven. Dienovereenkomstig, waarom hoor ik geen melding bij whatsapp? Laat wij eenvoudig beginnen en probeer er te check of het geluid van Whatsapp meldingen wel aan staat: Open Whatsapp. Rechtsboven tik op de drie puntjes > Instellingen > Meldingen. Check er of het geluid bij inkomende berichten wel ingeschakeld/aangevinkt is.

Hoe zet ik mijn Samsung telefoon op speaker?

Om uw Samsung-telefoon op de luidspreker te zetten, tikt u tijdens een gesprek gewoon op het pictogram "Luidspreker" op het toetsenbord. Trouwens, kan beller niet horen samsung? Er kunnen een paar redenen zijn waarom u de beller niet kunt horen op uw Samsung-telefoon. Controleer eerst of het volume van uw telefoon helemaal omhoog staat. Als dat zo is en u kunt de beller nog steeds niet horen, probeer dan uw telefoon opnieuw op te starten. Als dat niet werkt, kan het probleem bij uw provider liggen.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Je kunt ook vragen hoe zet je het geluid harder met je toetsenbord?

Dat zijn bij de meeste toetsenborden de toetsen F10,F11 en F12 in combinatie de alt toets. F10 is in de meeste gevallen het in- en uitschakelen van het geluid, F11 en F12 zijn de volume regelaar toetsen voor hard en zacht...... Hoe maak je microfoon iPhone schoon? Ook kun je de microfoon even schoonmaken met een wattenstaafje of (voorzichtig) met een busje perslucht. Het probleem kan veroorzaakt worden door aangekoekt vuil en dat spuit je daarmee weg. Heeft je iPhone enige tijd in (zout) water gelegen, dan kunnen zout- of kalkkristallen de opening van de microfoon blokkeren.

Dienovereenkomstig, hoe geef je een iphone een harde reset?

druk de aan en uit knop en de volume-omlaag knop tegelijkertijd in. houd beide knoppen ongeveer 10 seconden ingedrukt. je iPhone gaat nu uit en start vanzelf opnieuw op. Je kunt de knoppen loslaten wanneer het Apple logo verschijnt. Hoe krijg je een liedje als ringtone? Om een ​​liedje als een beltoon in te stellen hebt u verschillende opties. Als u een iPhone hebt, kunt u een liedje als beltoon selecteren door de volgende stappen te volgen:
1. Ga naar de 'Instellingen' app en tik vervolgens op 'Suond & Haptics'.
2. Tik op 'Ringtone'.
3. Tik op het liedje dat u als beltoon wilt gebruiken.
4. Tik op 'Terug' in de rechterbovenhoek van het scherm.
5. Tik op 'Opslaan' in de rechterbovenhoek van het scherm.

Hoe ringtone op iPhone zetten zonder iTunes?

De ringtone op je iPhone zetten zonder iTunes is heel eenvoudig. Je hebt hiervoor geen speciale software of app nodig, maar je kunt het gewoon doen in de instellingen van je iPhone.
Om de ringtone op je iPhone te zetten, ga je naar de instellingen en selecteer je 'Scherm & Geluid'. Hier vind je de optie 'Ringtone'. Selecteer de ringtone die je wilt gebruiken en sla de instellingen op.

Door Gad Robson

Vergelijkbare artikelen

Hoe stuur je een filmpje door zonder geluid? :: Hoe zet ik mijn geluid aan op mijn iPhone?
Handige links