Huis > W > Wat Is De Listing Van Geocache?

Wat is de listing van geocache?

Op de listing pagina van een geocache kan je uitgebreid de informatie van een geocache bekijken. In een geocache listing kan je veel nuttige informatie terugvinden die je best even bekijkt vooraleer je beslist om het veld in te gaan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe ziet een geocache eruit?

Een logboek is altijd inbegrepen in een cache. Een cache is alleen een logboek en niets anders. De maker van de cache, de datum waarop de cache is verstopt, en aantekeningen van bezoekers van de cache staan in het logboek.

Bovendien, hoe noem je mensen die caches publiceren?

In het Engels spreekt men van cache-owner, vaak afgekort als CO. Cacher – Verkorting van Geocacher, iemand die een cache probeert te vinden. En nog een vraag, waar kun je allemaal geocachen? Geocaching kan altijd en overal. Over de hele wereld zijn er caches te vinden. Er zijn er wereldwijd zo'n drie miljoen verstopt, in Nederland alleen al 35.000. 'Overal waar ik kom kijk ik daarom of er caches zijn', zegt Els.

Hoe oud is Geocaching?

Geocaching is een relatief nieuwe activiteit die pas sinds 2000 bestaat. De activiteit werd gestart door twee mannen, Dave Ulmer en Mike Teague, die een nieuwe manier wilden creëren om GPS-apparaten te gebruiken. De twee mannen plaatsten een cache, of container, in de bossen bij Portland, Oregon en publiceerden vervolgens de coördinaten van de cache online. De eerste persoon die de cache vond kreeg de titel "Officiële Geocacher." Je kunt ook vragen wat is een bonus cache? Een bonuscache is een type geocache dat niet traditioneel is en niet dezelfde regels volgt als een gewone geocache. Een bonuscache kan bijvoorbeeld op een moeilijk bereikbare plaats liggen, of het kan een heel kleine cache zijn die moeilijk te vinden is.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je een geocache route?

Een route in BaseCamp volgt de onderliggende wegen als u een begin- en eindpunt kiest. Op deze route kan een routebeschrijving worden gegeven. Wandel-, fiets- en geocaching tracks worden veel gebruikt.

Dit in overweging nemend, wat is een nano cache?

Een nano is een heeeeeele kleine cache. Zo groot als een vingerhoed of kleiner. Bedoeld voor plaatsen waar iets groters te veel opvalt. Het voldoet aan de minimumeis van een cache: er kan een logrolletje in -en verder niets. Trouwens, wat is een multi geocache? Multicaches zijn zoals je wel weet geocaches waarbij je 2 of meer locaties zal moeten bezoeken en op het eindpunt zal je een container vinden met een logboek.

Wie heeft de meeste caches gevonden?

Echter is het Team JoWi die momenteel de meeste actieve geocaches heeft, bijna 280. Internationaal: Team SageBrushers heeft goed 24.000 geocaches verstopt, helaas zitten deze allen in het archief. Geocacher room104 heeft momenteel meer dan 2750 actieve caches. Trouwens, wat is een adventure lab cache? Een adventure lab cache is een soort geocache die een aantal uitdagende opdrachten bevat die je moet voltooien voordat je de cache kan vinden. Deze opdrachten kunnen variëren van simpele zoekacties tot het oplossen van een raadsel. Soms is het nodig om fysieke vaardigheden te gebruiken om de cache te bereiken.

Je kunt ook vragen wat is een waypoint in geocaching?

Een waypoint is een punt op de aarde dat is vastgelegd door middel van coördinaten. In geocaching worden waypoints gebruikt om de locatie van een cache aan te geven.

Door Kalagher

Is geocaching gratis? :: Hoe ziet een geocache eruit?
Handige links