Huis > H > Hoe Maak Je Een Geocache Route?

Hoe maak je een geocache route?

Wanneer je een route maakt in BaseCamp en je kiest een begin- en een eindpunt dan gaat de route de onderliggende wegen volgen. Op deze route kunnen ook aanwijzingen gegeven worden. Juist bij wandelen, fietsen en geocachen worden er juist vaak tracks gebruikt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Hoe werkt GeoPrinter?

Een route maken met GeoPrinter

Eenmaal je alle caches hebt toegevoegd, kan je op het icoontje rechtsbovenaan in de Chrome browser klikken en zal je alle caches zien verschijnen. Om deze lijst aan te passen en te exporteren kan je op de knop Edit&Export klikken.
Hoeveel geocaches zijn er in de wereld? Jaarlijks komen er ruim 10.000 nieuwe Nederlandse caches online en volgens gegevens van begin 2020 zijn er nu ruim 40.000 actieve Nederlandse caches, en internationaal meer dan 2.400.000. Verder zijn er in 2019 al 100.000 geocachers actief in Nederland. Wereldwijd zijn dat er meer dan 6.000.000.

Men kan zich ook afvragen: hoeveel geocaches komen er per jaar online in nl?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het sterk kan variëren afhankelijk van een aantal factoren, zoals de populariteit van geocaching in een bepaald jaar en het aantal geocachers dat in Nederland actief is. Volgens de website Geocaching.com is het aantal in Nederland verborgen geocaches de afgelopen jaren echter gestaag toegenomen, van iets meer dan 4.000 in 2012 tot meer dan 10.000 in 2016. Deze trend suggereert dat het aantal nieuwe geocaches dat elk jaar in Nederland online komt waarschijnlijk in de honderden, zo niet duizenden loopt. Wat zit er in een cache? Een cache is een snelle gegevensopslagcomponent die vaak geraadpleegde gegevens opslaat zodat ze snel kunnen worden opgehaald. Een cache slaat gewoonlijk gegevens op in een klein, snel geheugengebied dat gescheiden is van het grotere, tragere geheugengebied.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een GPX route op mijn Garmin?

Kies de GPX-map uit de lijst van apparaten die als massaopslagschijf worden weergegeven.

Wie heeft de meeste caches gevonden?

Echter is het Team JoWi die momenteel de meeste actieve geocaches heeft, bijna 280. Internationaal: Team SageBrushers heeft goed 24.000 geocaches verstopt, helaas zitten deze allen in het archief. Geocacher room104 heeft momenteel meer dan 2750 actieve caches. Daarvan, wat is de woordwaarde? Het totaal van alle letterwaardes van een woord. Meestal wordt voor de letterwaardes de plaats in het alfabet gebruikt, dus a=1, b=2, etc.

Wat zijn Bogus coördinaten?

De boguscoördinaten zijn de startcoördinaten die je in de listing kan terugvinden van een mysteriecache (zie afbeelding hieronder). Deze coördinaten zijn dus bijzonder interessant wanneer je op zoek moet naar 10 of 15 cijfer puzzels (zie vorige tip). Wat is een Woordsom? Een woordensom is een oefening waarbij je woorden moet optellen tot een bepaald getal.

Daarvan, wat is stapel vermenigvuldigen?

Stack multiplication is een vermenigvuldiging die uitgevoerd wordt door het toevoegen van getallen aan een stapel en het uitvoeren van een bepaalde volgorde van vermenigvuldigingen.

Door Groscr

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een Snapchat filter gratis? :: Waarom kan ik niet inloggen bij geocaching?
Handige links