Huis > H > Hoe Verwijder Je Je Hele Geschiedenis?

Hoe verwijder je je hele geschiedenis?

Zoekgeschiedenis verwijderen

  1. Open de Google-app op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto of initiaal Zoekactiviteit.
  3. Kies de zoekgeschiedenis die je wilt verwijderen. Je kunt kiezen uit: De hele zoekgeschiedenis: Tik boven de geschiedenis op Verwijderen. Alle activiteit verwijderen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe verwijder je je aankoopgeschiedenis?

U kunt apps op een iPad of iPod touch verbergen door op de accountknop boven aan het scherm te tikken. Als u 'delen met familie' gebruikt, tikt u op 'Mijn aankopen'. Zoek de app die u wilt en tik op 'Verbergen'.

Dienovereenkomstig, hoe kan ik mijn google geschiedenis zien?

Ga dan eens kijken op Google.com/history, log in op je google-account en vervolgens kan je heel je zoekgeschiedenis terug bekijken in een mooi chronologisch overzicht. Wat kan je hier nog doen: Je kan filteren op datum of op Google product. Je kan het bijhouden van je geschiedenis afzetten. Dus, hoe kun je je geschiedenis terughalen? Google History kan al je bladwijzers en geschiedenis terugzetten, volg daarvoor de volgende stappen: Ga naar Google History > Log in met je Google account. Hier krijg je een overzicht van alle geschiedenis in Chrome met datum en tijd.

Hoe lang blijft geschiedenis bewaard?

Het antwoord op deze vraag hangt af van hoe je geschiedenis definieert. Als je verwijst naar de geschiedenis van de wereld, dan duurt die vanaf het moment dat de eerste mensen op aarde verschenen tot de dag van vandaag. Heb je het echter over de geschiedenis van een bepaalde beschaving of cultuur, dan duurt die vanaf het begin van die beschaving of cultuur tot het einde. Bijvoorbeeld, de geschiedenis van het oude Griekenland duurt dan vanaf het verschijnen van de eerste Griekse stadstaten rond 800 v. Chr. tot de val van het laatste Griekse koninkrijk in 146 v. Chr. Daarvan, hoe geschiedenis wissen op smartphone? Aangenomen dat u wilt weten hoe u uw zoekgeschiedenis op een smartphone kunt wissen, varieert het proces afhankelijk van het type smartphone dat u hebt.
Voor iPhones gaat u naar Instellingen en vervolgens naar Safari. Scroll naar beneden en selecteer Geschiedenis en websitegegevens wissen. Voor Android-telefoons opent u de Chrome-app en tikt u op de drie puntjes in de rechterbovenhoek. Selecteer Geschiedenis en vervolgens Browsegegevens wissen.

Gerelateerde artikelen

Hoe verwijder ik een gebruikersnaam?

Als u een gebruikersnaam ziet terwijl u inlogt of een formulier invult, kunt u er op deze manier voor zorgen dat deze niet wordt opgeslagen. Dit is hoe je het kunt doen: open chrome.

Waarom kan ik zoekopdrachten niet verwijderen?

Tik bovenaan op Gegevens en personalisatie. Tik onder Activiteitsopties op Je activiteitsopties beheren. Tik onder Web- en app-activiteit, YouTube-geschiedenis of Locatiegeschiedenis op Automatisch verwijderen. Bevestigen om je keuze op te slaan. Kan iemand mijn geschiedenis zien? Als je ingelogd bent op Google en/of de Chrome browser gebruikt en/of Google Android gebruikt kan Google gemakkelijk volgen welke websites je bezoekt. En wanneer je bij Facebook ingelogd bent en op hetzelfde apparaat websites bezoekt kan Facebook van een groot aantal websites zien dat je ze bezocht hebt.

Hoe geschiedenis wissen Windows 10?

Selecteer Instellingen en meer > Instellingen > Privacy, zoeken en services . Selecteer onder Browsegegevens wissen de optie Kiezen wat u wilt wissen. Hoe kan ik zien welke websites zijn bezocht? Als je wilt weten welke websites zijn bezocht, kun je de historie van de browser bekijken. In de meeste browsers, zoals Google Chrome en Mozilla Firefox, kun je de historie openen door op de knop 'Historie' of 'Geschiedenis' te drukken. Daarna zie je een lijst met alle websites die recent zijn bezocht.

Dus, wat heb ik vandaag opgezocht?

Ik heb vandaag gekeken naar de technische vraag "Dus, wat heb ik vandaag opgezocht?". Schrijf in het Nederlands.
Ik heb vandaag gekeken naar de technische vraag "Dus, wat heb ik vandaag opgezocht?". Schrijf in het Nederlands.
I looked up the technical question "So, what did I look up today?" in Dutch.

Door Gibe

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik Facebook definitief verwijderen? :: Hoe lang wordt zoekgeschiedenis bewaard?
Handige links