Huis > H > Hoe Lang Wordt Zoekgeschiedenis Bewaard?

Hoe lang wordt zoekgeschiedenis bewaard?

Vervolgens heb je de keuze tussen: Bewaren gedurende 3 maanden, bewaren gedurende 18 maanden of bewaren totdat ik de activiteit handmatig verwijder. Kies een gewenste optie, klik op 'Volgende' en daarna op 'OK'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe lang is de levensduur van AirPods?

De normale versie is duurder dan de Pro. De futuristische oordopjes zijn, ironisch genoeg, funest voor de toekomst en kunnen een reden zijn om ze niet aan te schaffen. De levensduur van Apple's AirPods is gemiddeld anderhalf jaar.

Hoe geschiedenis wissen op smartphone?

Verwijder de browsegeschiedenis op Samsung-toestellen (vanaf Android 5.0) op de volgende manier:

  1. Open de app Internet.
  2. Tik op het pictogram van de drie streepjes.
  3. Tik op Instellingen > Persoonlijke gegevens.
  4. Tik op Zoekgegevens verwijderen.
Men kan zich ook afvragen: wat is browsergeschiedenis wissen? In elke browser kun je de lijst met bezochte websites wissen om je privacy te beschermen of om ruimte op je apparaat vrij te maken. Je kunt ervoor kiezen je browsegeschiedenis automatisch te laten wissen zodra je een browser afsluit.

En nog een vraag, hoe geschiedenis terughalen safari?

Aangenomen dat u wilt weten hoe u uw surfgeschiedenis in Safari kunt bekijken:
1. Open Safari
2. Klik op het tabblad Safari in de linkerbovenhoek van het scherm
3. Selecteer Voorkeuren
4. Klik op het tabblad Privacy
5. 5. Klik op de knop Websitegegevens beheren. Uw surfgeschiedenis wordt in een lijst weergegeven. Om een item uit de lijst te verwijderen, selecteert u het en klikt u op de knop Verwijderen. Waar vind ik geschiedenis op Iphone? U kunt uw geschiedenis op uw iPhone vinden door de Safari-app te openen en op het bladwijzerpictogram onderaan het scherm te tikken. Tik vervolgens op het tabblad geschiedenis bovenaan het bladwijzermenu.

Gerelateerde artikelen

Hoe lang kun je met 500 MB internet?

500 MB per maand is genoeg voor een heleboel dingen. Voor een bericht en een reactie kost een bericht maximaal 1 kilobyte. Voor 500 MB kun je heel wat apps gebruiken. Nederlanders ontvangen gemiddeld 65 berichten per dag en versturen er 30.

Trouwens, kunnen je ouders zien wat je hebt opgezocht?

Jazeker! Op het moment dat je ouderlijk toezicht niet hebt ingeschakeld verzameld jou besturingssysteem als nog wat je allemaal doet, zij hebben dus ook inzicht in bijna alles wat jij online doet. Ook bij jou besturingssysteem kun je opvragen welke gegevens zij allemaal over jou verzameld hebben, dit is jou recht. Trouwens, kan je school je geschiedenis zien? En docenten op school kunnen ook op onze beeldschermen kijken als we zijn ingelogt op de computer en alles zien wat we doen en onze Browsergeschiedenis bekijken.

Daarvan, kan je via router internet geschiedenis zien?

Hoe de website van de router er precies uitziet verschilt per fabrikant, maar als het goed is zie je een tab of een link waar je op kunt klikken om de browsegeschiedenis en andere geregistreerde gegevens van je draadloze netwerk te kunnen bekijken. Hoe maak je een zoekopdracht op Marktplaats? Go to "Marketplace" in the menu.
Click on "Create a search" in the top right corner.
Enter the name of the item you are looking for in the "Search" field.
Select the appropriate category from the "Category" drop-down menu.
Enter your location in the "Location" field.
Click on the "Search" button.

Kun je zien wie jou zoekt op Google?

Nee, dat is niet mogelijk. Als je iemand zoekt op Google, wordt je IP-adres opgeslagen door de zoekmachine, maar niet gekoppeld aan je naam of andere identificeerbare informatie. Dit betekent dat er geen manier is om te achterhalen wie er heeft gezocht naar een bepaalde persoon of term.

Door Robinson

Vergelijkbare artikelen

Hoe verwijder je je hele geschiedenis? :: Waar vind je de geschiedenis van Google Chrome?
Handige links