Huis > H > Hoe Werkt Spraakrecorder?

Hoe werkt spraakrecorder?

Voicerecorder is een app voor het vastleggen van lezingen, gesprekken en andere geluiden (voorheen Geluidsrecorder). Druk op de grote knop Opnemen (1) en voeg markeringen (3) toe voor de belangrijkste momenten wanneer je iets opneemt of afspeelt (2).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat werkt op 12 volt?

Om elektronische apparatuur geschikt te maken voor het 230 Volt net, wordt deze 230 Volt wisselspanning in het apparaat met een transformator en gelijkrichter omgezet in een lagere gelijkspanning.

Hoe kan je gesprekken terugluisteren?

Om gesprekken op te kunnen nemen heb je een Bereik Basis of een Bereik Meer abonnement nodig. Voor €5 extra per maand krijg je de mogelijkheid om je gesprekken voor 60 dagen te bewaren. Die gesprekken kun je dan eenvoudig via de Android en iPhone app terugluisteren, of downloaden vanaf Mijn Bereik. Dienovereenkomstig, hoe telefoon aannemen op smartphone? Druk op de de bovenste volumeknop of de de onderste volumeknop als je een oproep ontvangt. Het belsignaal wordt stilgezet. Als je verder niets doet, blijft de telefoon bij de beller bellen tot de oproep wordt onderbroken of doorgeschakeld.

Dienovereenkomstig, hoe begin je een telefoon gesprek?

De meest gebruikelijke manier om een telefoongesprek te beginnen is het nummer te kiezen dat u wilt bellen. Daarvoor moet u het telefoonnummer kennen van de persoon of het bedrijf dat u probeert te bereiken. Zodra u het telefoonnummer hebt, kunt u het bellen met een vaste of mobiele telefoon. Is een telefonisch contract geldig? Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat dit afhangt van het specifieke contract in kwestie en de wetgeving van het rechtsgebied waar het contract is gesloten. In het algemeen wordt een contract echter als geldig beschouwd als het is gesloten tussen twee bevoegde partijen die in staat zijn de voorwaarden ervan te begrijpen en ermee in te stemmen, en als het contract wordt ondersteund door een tegenprestatie (iets van waarde dat tussen de partijen wordt uitgewisseld). Indien een contract niet aan deze basisvereisten voldoet, kan het als nietig of vernietigbaar worden beschouwd.

Gerelateerde artikelen

Waarom werkt mijn Bluetooth niet op mijn iPhone?

Als u geen verbinding kunt maken met een van deze apparaten, controleer dan of het accessoire en het apparaat dicht bij elkaar staan. Zet het accessoire uit en weer aan. Zorg ervoor dat het accessoire is opgeladen of op de stroom is aangesloten.

Wat is een voice log?

Ja, een ondernemer mag een gesprek opnemen. Zo'n opname van het gesprek wordt ook wel "voicelog" genoemd. In Nederland zijn er speciale regels voor het opnemen van gesprekken. Je kunt ook vragen wat is een opname gesprek? Opnamegesprek. Op de afdeling heeft u een opnamegesprek met een verpleegkundige over onderwerpen die belangrijk zijn voor uw behandeling en verpleging. U krijgt informatie over de gang van zaken op de afdeling en de dagindeling. Bijvoorbeeld over het eten en wanneer u uw medicijnen krijgt.

Vervolgens, hoe werkt spraakrecorder samsung?

Om hier zelf mee aan de slag te gaan, start je de app Spraakrecorder die je gewoon tussen je andere apps vindt (1). Je start het opnemen natuurlijk met de grote opnameknop (2), maar als je eerst op de opnameinstellingen rechtsonder tikt (3), kun je de gewenste modus kiezen (4). Is TapeACall gratis? Nee, TapeACall is niet gratis. De app kost $3,99 in de App Store.

Bovendien, hoe maak ik een geluidsopname met mijn iphone?

Om een geluid op te nemen met je iPhone, ga je naar de Voice Memos-app. Hier kun je een nieuwe opname maken door te tikken op het rode cirkeltje met de witte microfoon erin. Er zal een opname gemaakt worden zodra je deze tikt. Als je klaar bent met opnemen, tik je op het rode cirkeltje met de witte microfoon erin om de opname te stoppen.

Door Rosalee Estorga

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik een telefoongesprek terugluisteren? :: Welke gesprekken mag je opnemen?
Handige links