Huis > H > Hoe Kan Ik Een Telefoongesprek Terugluisteren?

Hoe kan ik een telefoongesprek terugluisteren?

Onder de eventuele live gesprekken staat de button Bekijk gesprekshistorie, klik hierop. Hier zie je de gesprekshistorie. Naast de gesprekken staat rechts een opname-symbool. Om het gesprek direct terug te luisteren klik je op de Playknop.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan ik met mijn smartphone een telefoongesprek opnemen?

Je kunt een telefoongesprek opnemen. Als u de andere partij niet inlicht. Degene die de opnames maakt, moet ook zelf aan het gesprek deelnemen.

Is TapeACall gratis?

De TapeACall Pro is een app die zowel op IOS als op Android werkt. De app is helaas niet gratis en ook minder gemakkelijk in gebruik dan de Gespreksopname app. Met de app worden je opnames wel geback-upt in de Cloud en kan je de opnames gemakkelijk delen. Dienovereenkomstig, wat is een goede call recorder app? 8 Beste Call Recorder-apps voor Android in 2020

  • Telefonisch via Google.
  • Oproeprecorder - Cube ACR.
  • Oproeprecorder - ACR.
  • automatische oproeprecorder.
  • automatische oproeprecorder.
  • Alle Call Recorder Lite 2020.
  • BlackBox-oproeprecorder.
  • automatische oproeprecorder.

Bovendien, wat is de beste call recorder app?

Er is niet één "beste" gespreksrecorder-app. Er zijn echter een paar kenmerken waar u op moet letten bij het kiezen van een gespreksrecorder-app, zoals:
Gebruiksgemak: De app moet eenvoudig in te stellen en te gebruiken zijn.
Opnamekwaliteit: De app moet gesprekken in hoge kwaliteit kunnen opnemen.
Compatibiliteit: De app moet compatibel zijn met uw telefoon en besturingssysteem.
- Prijs: De app moet betaalbaar zijn. Dus, hoe geluid opnemen met samsung mobiel? Er zijn een paar verschillende manieren waarop u geluid kunt opnemen met een Samsung mobiel apparaat.
Eén manier is om de ingebouwde Voice Recorder app te gebruiken. Open hiervoor de app en tik op de knop Opnemen. U kunt dan beginnen te spreken in de telefoon. Als u klaar bent, tikt u op de knop Stop. De opname wordt automatisch opgeslagen.
Een andere manier om geluid op te nemen is door de Camera-app te gebruiken. Open de app en tik op de knop Video opnemen. Spreek vervolgens in de telefoon. Als u klaar bent, tikt u op de knop Stop. De opname wordt automatisch opgeslagen.
Tot slot kun je ook een app van derden gebruiken om geluid op te nemen. Er zijn veel verschillende apps beschikbaar, dus zorg ervoor dat u er een kiest die compatibel is met uw toestel. Zodra je de app hebt geïnstalleerd, open je die en volg je de instructies voor het opnemen van geluid.

Gerelateerde artikelen

Is het legaal om een telefoongesprek op te nemen?

Het opnemen van een gesprek is geen misdaad. Je kunt er niet voor vervolgd worden. Je hoeft niet aan te kondigen dat je een gesprek opneemt voor het strafrecht.

Wat dit betreft, waarom worden gesprekken opgenomen?

Waarom worden gesprekken opgenomen? Bedrijven nemen gesprekken op om te controleren hoe hun medewerkers presteren. Ook kunnen deze gesprekken gebruikt worden als er nieuwe medewerkers moeten worden opgeleid. Dat zijn voornamelijk die 'trainingsdoeleinden'. Hoe lang kan spraakrecorder opnemen Samsung? voice recorder applicatie is eenvoudig en makkelijk te gebruiken. U kunt betrouwbaar neem uw vergaderingen, persoonlijke notities, toespraken, lezingen, liedjes met een hoge kwaliteit. Er is geen tijdslimieten alleen afhankelijk van uw resterende ruimte van intern geheugen of SD-kaart.

Hoe kan ik geluid opnemen met mijn gsm?

Op Androidtoestellen zit er op dit moment geen standaard dictafoon-app ingebouwd, maar in de app store van zowel Apple als Android vind je tientallen apps die een gelijkaardige functionaliteit bieden. Zoek hierbij naar 'voice recorder'! Dus, hoe telefoon opnemen samsung a52s? Zo, hoe te antwoorden op de telefoon samsung a52s?
Om te antwoorden op een inkomend gesprek op uw Samsung a52s, drukt u eenvoudigweg op de groene telefoonknop wanneer u een inkomend gesprek ontvangt.

Bovendien, waar vind ik de dictafoon op mijn iphone?

De dictafoon is te vinden in de standaardapp 'Opnemen'.

Door Mizuki Webb

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik een inkomend gesprek opnemen? :: Hoe werkt spraakrecorder?
Handige links