Huis > H > Hoe Maak Je Een Gifje Van Een Bestaand Filmpje?

Hoe maak je een Gifje van een bestaand filmpje?

Tik op het pictogram van een paperclip > Galerij (Android) of het plusteken > Foto- en videobibliotheek (iOS). Open de juiste map en selecteer de video waarvan u een gif wilt maken. Tik op de grote afspeelknop in het midden om de video te bekijken. Gifjes zijn altijd kort en mogen daarom maximaal zes seconden duren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Hoe maak je een Gifje voor WhatsApp?

Een gifje dat je maakt van een eigen video mag maar zes seconden lang zijn. Zodra je de video tot die maximale lengte hebt ingekort, verschijnt rechtsboven in het scherm een filmcamera-icoontje. Als je daar op drukt, maakt WhatsApp een gifje van het filmpje. Vervolgens, hoe maak je een gifje voor instagram? Laten we de stappen even snel bespreken.

  1. Ga naar jouw Story-functie en maak een Story (video/foto).
  2. Klik de GIF sticker aan.
  3. Typ in het zoekveld een categorie die de Instagram GIF omschrijft waar je naar op zoek bent.
  4. Kies de GIF uit die jij wilt gebruiken en plaats deze vervolgens in jouw Instagram Story.

Hoe bewegende beelden opslaan?

Er zijn twee manieren om bewegende beelden op te slaan: als een video of als een reeks beelden (frames).
Om een video op te slaan, moet u een videocamera, capturekaart of ander video-opnameapparaat gebruiken om het videosignaal van de video-uitgang van uw computer op te nemen. Zodra de video is opgenomen, kan deze worden opgeslagen op de harde schijf van uw computer of een ander opslagapparaat in verschillende videoformaten (bijv. MPEG, AVI, QuickTime).
Om een reeks beelden (frames) op te slaan, moet u een screen capture programma gebruiken om de beelden van uw computerscherm op te nemen. De beelden kunnen dan worden opgeslagen op de harde schijf van uw computer of een ander opslagapparaat in verschillende beeldformaten (bijv. JPEG, PNG, GIF). Hoe een GIF in email plaatsen? Als u een GIF in e-mail wilt plaatsen, moet u een dienst van derden gebruiken, zoals Giphy.com of Imgur.com. Zodra u de GIF hebt gevonden die u wilt gebruiken, moet u de URL kopiƫren en plakken in het e-mailprogramma dat u gebruikt.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Hoe sla je een GIF op in Photoshop?

Kies Bestand > Exporteren > Afbeelding exporteren of Bestand > Exporteren > Geanimeerde GIF exporteren. Klik op een tab boven aan het dialoogvenster Afbeelding exporteren of Geanimeerde GIF exporteren om een weergaveoptie te kiezen: Optimaal of 2-maal tonen. Waar haal je gifjes vandaan? Download de gratis app: Giphy Cam (Android en iPhone). Giphy is 's werelds grootste en bekendste database met gifjes. Het bedrijf heeft een app ontwikkeld waarmee je zelf gifjes kunt maken.

Mensen vragen ook: waar vind ik gif op whatsapp?

Gifje sturen (Android)

Tik op het tabblad Chats. Tik op de chat met de persoon die u wilt verblijden met een gif. Tik naast het tekstvak op de emoji. Tik onderin op GIF.
En nog een vraag, hoe spreek je gif uit? Poisen wordt uitgesproken als "poi-zen".

Wat dit betreft, hoe maak ik een gif samsung?

In Samsung's "My Files" app, open the folder that contains the images you want to use for your GIF. Tap the image you want to use first, then tap the "pencil" icon in the top right corner. In the menu that appears, tap "Animation." This will open the image in the "Animate pictures" editor.
In the editor, tap the "Animation" button in the bottom left corner. In the menu that appears, tap "Create GIF." This will open a new menu with options for your GIF.
Choose the "Frame rate" you want to use, then tap "Create." Your GIF will now be saved to your device.

Door Rutger

Vergelijkbare artikelen

Waar vind ik GIF afbeeldingen? :: Hoe maak je een GIF van een afbeelding?
Handige links