Huis > H > Hoe Maak Je Een Gif App?

Hoe maak je een GIF app?

Niet gek dus dat deze gif-fanaten een app hebben ontwikkeld waarmee mensen zélf gifjes kunnen maken: Giphy Cam (Android en iPhone, gratis). Open je Giphy Cam, dan start je selfiecamera automatisch. De camera filmt een kort stukje video, waarvan je binnen een handomdraai een gif maakt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Hoe maak je zelf een GIF?

Als je Google Foto's op Android gebruikt, kun je een geanimeerde gif maken met behulp van je eigen foto's. Ga via Utilities naar Create New en vervolgens klik je op Animation. Kies een foto uit en druk op Create. Dit in overweging nemend, hoe maak je een eigen gif op whatsapp? Open de WhatsApp-app en tik op de chat met de persoon die je een gif wil sturen; Druk op het camera-icoon en tik op de cirkel om te beginnen met filmen; Houd je vinger op het scherm om te filmen, zodra je deze eraf haalt stopt de opname; Tik rechtsboven op 'Gif' en verstuur de animatie.

En nog een vraag, hoe maak je een gif bestand van mijn foto's?

Er zijn een paar manieren om een gif-bestand te maken van je foto's. Eén manier is om een online gifmaker zoals Giphy te gebruiken. Een andere manier is om Photoshop te gebruiken. Trouwens, hoe maak je zelf een gif iphone? Er zijn een paar manieren om je eigen GIF op de iPhone te maken:
1. Gebruik de Live Photo-functie in de Camera-app. Om dit te doen, zorg je er eerst voor dat je iPhone iOS 9 of later draait. Open vervolgens de Camera-app en selecteer de optie Live Photo. Maak je Live Foto, tik dan op de deelknop en selecteer de GIF-optie.
2. Gebruik de app Giphy Cam van derden. Met deze app kun je video's opnemen of bestaande video's uit je bibliotheek uploaden en vervolgens bewerken en speciale effecten toevoegen voordat je ze als GIF exporteert.
3. Gebruik de app Loom van derden. Deze app neemt je scherm en/of webcam op en laat je vervolgens de opname bijsnijden en exporteren als GIF.
4. Gebruik de ingebouwde Berichten-app. Als je een iPhone hebt met iOS 10 of hoger, kun je de ingebouwde Berichten-app gebruiken om GIF's te maken. Open hiervoor een gesprek in Berichten en tik vervolgens op het camerapictogram. Selecteer de optie Live Foto en maak je Live Foto. Tik op de knop Delen en selecteer vervolgens de optie GIF.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Waar kan ik gif vinden op iPhone?

GIF's

Dit doet u als volgt:

  1. Open Berichten, tik op.
  2. Tik op.
  3. Als u een specifieke GIF zoekt, tikt u op 'Zoek afbeeldingen' en voert u een zoekwoord in, bijvoorbeeld 'verjaardag'.
Hoe maak ik een Gifje van een video iPhone? Kies Foto- en videobibliotheek; Kies een video uit die je in een gif wil veranderen; Maak de video nu kort genoeg (onder de 7 seconden) tot er een gif-knopje in de bovenhoek van het scherm verschijnt; Tik op 'gif' om een gif te maken die je meteen kunt versturen in WhatsApp.

Men kan zich ook afvragen: hoe maak je een animated gif in photoshop?

Aan de slag!

  1. Maak een nieuw bestand map.
  2. Open je bestanden in Photoshop.
  3. Sorteer de laag-bestanden in Photoshop.
  4. Frames in het animatie-palet maken.
  5. Verander de duur van elk frame.
  6. Stel het aantal keren in dat de GIF zal spelen.
  7. Sla het GIF-bestand op.
  8. Test het GIF-bestand.
Dienovereenkomstig, hoe maak je je eigen gif op instagram? Om je eigen gif te maken op Instagram, heb je een foto of video nodig die je wilt gebruiken. Voor foto's kun je een gif maken door een serie van foto's te uploaden en ze samen te voegen tot een animatie. Voor video's kun je een gif maken door een video te uploaden en deze te bewerken met de gif-functie.

En nog een vraag, waarom kan ik geen gif sturen via whatsapp?

De gif-functie is helaas niet beschikbaar in WhatsApp voor iPhone. Dit komt omdat de gif-functie is afhankelijk van de toepassing van de camera, die niet beschikbaar is in WhatsApp voor iPhone.

Door Monia Stieb

Vergelijkbare artikelen

Hoe zoek je gifs op WhatsApp? :: Wat is Samsung single Take?
Handige links