Huis > H > Hoe Maak Je Een Gif In Photoshop?

Hoe maak je een GIF in Photoshop?

Aan de slag!

  1. Maak een nieuw bestand map.
  2. Open je bestanden in Photoshop.
  3. Sorteer de laag-bestanden in Photoshop.
  4. Frames in het animatie-palet maken.
  5. Verander de duur van elk frame.
  6. Stel het aantal keren in dat de GIF zal spelen.
  7. Sla het GIF-bestand op.
  8. Test het GIF-bestand.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Trouwens, wie heeft gif uitgevonden?

Steve Wilhite, de uitvinder van de gif, ergert zich al jaren aan de discussie. Wat betekent GIF in het Engels? GIF; Graphics Interchange Format.

Dit in overweging nemend, waaruit bestaat gif?

Er is niet één antwoord op deze vraag, want gif kan bestaan uit verschillende stoffen, afhankelijk van het beoogde gebruik. Zo kunnen sommige gangbare vergiften die in pesticiden worden gebruikt chemicaliën als arsenicum of lood bevatten, terwijl andere die in rodenticiden worden gebruikt zinkfosfide of strychnine kunnen bevatten. In het algemeen werken de meeste vergiften echter door het verstoren van een of andere normale functie in het lichaam, zoals het zenuwstelsel, om de dood of ziekte te veroorzaken. Dit in overweging nemend, hoe kan ik een pdf-bestand kleiner maken? In het algemeen zijn er twee manieren om een PDF-bestand kleiner te maken: door de afzonderlijke pagina's te verkleinen of door het hele bestand te comprimeren.
Om de grootte van individuele pagina's te verminderen, kunt u een of meer van de volgende methoden proberen:
- Minder afbeeldingen of kleinere afbeeldingen gebruiken
- Vectorafbeeldingen in plaats van rasterafbeeldingen gebruiken
- Het aantal gebruikte kleuren verminderen
- De resolutie van afbeeldingen verlagen
- Lettertype-inbedding gebruiken in plaats van volledige inbedding
Om een volledig PDF-bestand te comprimeren, kunt u een hulpprogramma zoals Adobe Acrobat of Ghostscript gebruiken om het bestand te comprimeren met een van de standaardcompressiealgoritmen (zoals Flate of LZW).

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Dienovereenkomstig, hoe een te groot pdf-bestand verkleinen?

Open het pdf-bestand dat je wilt gaan verkleinen. Deze optie is er niet bij de gratis versie van Adobe Acrobat. Gebruik het commando 'Opslaan als'. In het menu 'Bestand' kies je 'Opslaan als...', selecteer vervolgens 'Kleinere pdf'. Dienovereenkomstig, hoe kan ik een pdf-bestand comprimeren? Een PDF online comprimeren

Klik op de knop Een bestand selecteren of sleep bestanden naar de dropzone. Selecteer het PDF-bestand dat je kleiner wilt maken. Nadat je het hebt geüpload, wordt het PDF-bestand automatisch verkleind. Meld je aan om je gecomprimeerde PDF te downloaden of te delen.

Wat is het kleinste video bestand?

Flash is verreweg het kleinst en dan blijft het kwalitatief het mooist. Het gaat erom wat wil je met het bestand doen (als het op een DVD moet, heb je andere bestanden nodig, dan wanneer je het op You Tube wilt zetten), en welke je nu hebt. Hoe filmpje verkleinen voor mail? Om een filmpje te verkleinen voor in de mail, kun je het beste een gratis online programma zoals Handbrake gebruiken. Nadat je het programma hebt gedownload en geïnstalleerd, start je het op en sleep je het filmpje dat je wilt verkleinen naar het programma. Klik dan onderaan op 'Bestanden toevoegen'.
Vervolgens klik je in het menu aan de linkerkant op 'Output opties'. Hier kun je aangeven in welk formaat je het filmpje wilt opslaan. Als je niet weet welk formaat je moet kiezen, kun je het beste het formaat 'MP4 mpeg4 AVC (x264)' kiezen.
Onder 'Video' kun je vervolgens aangeven hoeveel beelden per seconde het filmpje moet bevatten. Een normaal filmpje bevat ongeveer 24 beelden per seconde, maar voor een filmpje dat je wilt mailen kun je het beste 12 beelden per seconde kiezen. Dit maakt het filmpje kleiner, waardoor het makkelijker te versturen is.
Onder 'Audio' kun je aangeven welk geluidsformaat je wilt gebruiken. Als je niet weet welk formaat je moet kiezen, kun je het beste AAC kiezen.
Ten slotte klik je

Hoe kan je een filmpje knippen?

Als je een film wilt knippen, kun je dat het beste doen in een video-editor. Er zijn veel verschillende video-editors beschikbaar, dus kies er een uit die je aanspreekt. Sommige video-editors zijn gratis, terwijl andere je moeten betalen.
In de video-editor, importeer je de film die je wilt knippen. Kijk de film dan door en bepaal waar je wilt knippen. Als je de film wilt knippen op een bepaalde plek, sleep je de cursor naar die plek in de tijdlijn. Klik dan op de knop 'Knip'.
Als je klaar bent met knippen, kun je de film opslaan.

Door Arola

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een Gifje Adobe? :: Hoe maak je een eigen GIF op WhatsApp?
Handige links