Huis > W > Wie Is Leider In De Giro?

Wie is leider in de Giro?

Mathieu van der Poel is zijn roze leiderstrui in de Giro kwijt. De Spanjaard Juan Pedro López is na de vierde etappe de nieuwe leider in het algemeen klassement. De Nederlandse kopman van Alpecin-Fenix droeg het roze tricot drie dagen om zijn schouders.6 dagen geleden

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar wordt de Giro op uitgezonden?

De Giro D'Italia is live op Eurosport en mensen zaten vroeger voor de buis om ernaar te kijken. Eurosport wordt geleverd via Digitenne.

Waar Milaan-San Remo kijken?

Milaan-Sanremo live bij de NOS gemist? Start met kijken op NPO Start. Men kan zich ook afvragen: wie zendt milaan-san remo 2021 uit? Milaan-San Remo | La Primavera bekijk je 293 kilometer lang op Eurosport en discovery+

En nog een vraag, wat is er op eurosport?

Eurosport is een Europees sporttelevisienetwerk dat eigendom is van Discovery, Inc. Het kanaal bereikt meer dan 143 miljoen huishoudens in Europa. De programmering op Eurosport bestaat voornamelijk uit live sportevenementen, hoogtepunten en nieuws. Vervolgens, waar kan ik veldrijden bekijken? Er zijn een paar verschillende manieren om veldrijden te bekijken. Eén manier is om een plaatselijke wedstrijd te vinden en persoonlijk te gaan kijken. Dit is een geweldige manier om betrokken te raken en de sport van dichtbij te zien. Een andere manier is om een wedstrijd te vinden die online wordt gestreamd en het op die manier te bekijken. Dit is een geweldige optie als je niet persoonlijk naar een race kunt gaan. Tot slot kun je ook kijken naar races die zijn opgenomen en online beschikbaar zijn. Dit is een geweldige manier om races in te halen die je misschien gemist hebt.

Gerelateerde artikelen

Wie is de leider van de SP?

PartijleidersTermijn LijsttrekkerE.G.M.

Wie heeft het veldrijden gewonnen vandaag?

Mathieu Van der Poel (Alpecin-Fenix) heeft met veel overmacht de wereldbekermanche veldrijden in het Nederlandse Hulst gewonnen. Hoe laat begint het WK veldrijden? TV en tijden WK veldrijden 2022

Deze race zal vanaf 18.00 uur te zien zijn op Sporza (Canvas) en de Eurosport Player. Vervolgens is het de beurt aan de beloften mannen, waar Pim Ronhaar, Mees Hendrikx en Ryan Kamp de honneurs waarnemen namens de Nederlanders.

Waar kan ik wielrennen kijken?

Kijk wielrennen live op Eurosport. Waar vind ik Sporza? Go to the Sporza website (sporza.be), and click on the "Live" tab at the top of the page. This will take you to a page with a list of all the live events that are currently being broadcast on Sporza.

Daarvan, welke wielerwedstrijden op vtm?

In het VTM-programma De Zesdaagse gaat het over de zesdaagse wielerwedstrijd in Gent. De presentatoren volgen de wielrenners op de voet en geven dagelijks verslag van de wedstrijd.

Door Ioyal

Vergelijkbare artikelen

  • Hoe laat begint de Giro?

    De uitzendingen van de Giro beginnen op Eurosport rond 12:30, dat is kort voor de start.

  • Wie is de leider van het CDA?

    Partijleiders zijnTermijn Listr. S. (Sybrand) van Haersma Buma is sinds 10 december 2020vacant. W.B. Hoekstra is geboren op 15 december 2020.

Waar veldrijden vandaag op tv? :: Waar wordt de Giro op uitgezonden?
Handige links