Huis > W > Waar Veldrijden Vandaag Op Tv?

Waar veldrijden vandaag op tv?

Overzicht

  • Wereldbeker. Rechtstreeks: deels op Play Sports van Telenet en Proximus (open net) / deels op Sporza.
  • X²O Trofee. Rechtstreeks: Sporza.
  • Telenet Superprestige. Rechtstreeks: deels op Play Sports van Telenet en Proximus (open net) / deels op Sporza.
  • Ethias Cross. Rechtstreeks: VTM.
  • Losse Crossen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Dienovereenkomstig, welke zender zendt de vuelta uit?

Eurosport zendt alle etappes van de Ronde van Spanje live op tv uit. De live-uitzendingen vinden doorgaans plaats op de zender Eurosport1. Deze sportomroep heeft een langdurig tv-contract met de organisatie van de Ronde van Spanje. De Vuelta 2022, 2023, 2024 en 2025 worden in principe live door hen uitgezonden. Hoe laat begint het veldrijden vandaag? Op zaterdag 29 en zondag 30 januari is het WK veldrijden in Fayetteville in de Verenigde Staten. De vrouwen (zaterdag) en mannen (zondag) komen beide dagen om 21.30 uur in actie.

Dienovereenkomstig, waar wordt de wereldbeker veldrijden uitgezonden?

De wereldbeker veldrijden wordt uitgezonden door NBC. Dus, waar kan ik veldrijden kijken? Er zijn een paar manieren om veldrijden te bekijken. Eén manier is om een plaatselijke wedstrijd te vinden en persoonlijk te gaan kijken. Dit is een geweldige manier om betrokken te raken en andere mensen te ontmoeten die gepassioneerd zijn over de sport. Een andere manier om te kijken is om een wedstrijd te vinden die online wordt gestreamd. Dit is een geweldige optie als je niet persoonlijk naar een wedstrijd kunt komen of als je meerdere wedstrijden wilt bekijken. Je kunt ook hoogtepunten van cyclocross en wedstrijdherhalingen vinden op YouTube en andere websites voor het delen van video's.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Wie heeft vandaag de veldrit gewonnen?

Mathieu Van der Poel (Alpecin-Fenix) heeft met veel overmacht de wereldbekermanche veldrijden in het Nederlandse Hulst gewonnen. Vervolgens, waar kan ik de vuelta kijken? De Vuelta is dagelijks te volgen bij de NOS via een liveblog op NOS.nl en de NOS-app. In het weekend zijn de etappes live te zien, op zaterdag via een livestream online en op zondag ook op NPO 1.

Dus, waar kan ik live wielrennen kijken?

Kijk wielrennen live op Eurosport. Dienovereenkomstig, hoe laat is de ronde van vlaanderen op tv? De Ronde van Vlaanderen wordt elk jaar op de eerste zondag van april gehouden. De start is traditioneel in Brugge en de finish in Oudenaarde. Het parcours is 262 kilometer lang en bevat 17 hellingen.

Vervolgens, hoe laat start wk veldrijden dames?

De volgende wedstrijd is de wk cyclocross dames, die om 10:30 uur start.

Door Marilla

Vergelijkbare artikelen

Hoe laat begint WK veldrijden dames? :: Wie is leider in de Giro?
Handige links