Huis > W > Wat Kost Adobe Digital Editions?

Wat kost Adobe Digital Editions?

Adobe Digital Editions is een gratis programma voor het beheren van je ebook-bibliotheek. Deze elektronische literatuur boekt flink terreinwinst met de komst van Kindles en andere readers, dus een handig stuk software is altijd welkom.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Trouwens, hoe kan ik mijn ereader autoriseren met adobe digital editions?

Nadat je Adobe Digital Editions (ADE) hebt geïnstalleerd en een Adobe-ID hebt gemaakt, moet je je computer autoriseren met ADE. Dit hoef je maar één keer te doen. Voer in Adobe Digital Editions je Adobe-ID en het zojuist gemaakte wachtwoord in. Klik op Autoriseren. Hoe kom ik aan een Adobe ID? Je gratis Adobe ID maken

Ga naar https://account.adobe.com en selecteer Een account maken. Geef de gevraagde gegevens op in het scherm Een account maken. Selecteer daarna Een account maken.

Hoe download je een eBook van de bibliotheek?

De meeste bibliotheken hebben een website waar u kunt zoeken naar eBooks. Zodra je een eBook hebt gevonden dat je wilt uitchecken, moet je je aanmelden met je bibliotheekkaartnummer en pincode. Nadat u bent ingelogd, kunt u het eBook selecteren dat u wilt downloaden. Afhankelijk van de website moet u een formaat voor het eBook selecteren (zoals PDF of EPUB) en een softwareprogramma om het eBook te lezen (zoals Adobe Digital Editions). Zodra je je keuzes hebt gemaakt, kun je het eBook downloaden naar je computer. Waarom werkt Adobe Digital Editions niet? De Adobe Digital Editions software werkt niet omdat de computer niet verbonden is met het internet. Adobe Digital Editions heeft een internetverbinding nodig om goed te functioneren.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Mensen vragen ook: hoe kan ik een acsm bestand openen?

Dit bestand kun je openen met het programma Adobe Digital Editions. Hoe DRM verwijderen? DRM verwijderen van zelf gekochte electronische boeken met Adobe-beveiliging

  1. installeer in Windows, Adobe Digital Editions.
  2. Start Adobe Digital Editions.
  3. Haal uw gekochte e-book binnen in Adobe Digital Editions.
  4. Sluit Adobe Digital Editions.
  5. Installeer Calibre.

Hoe verwijder ik Boeken uit Adobe Digital Editions?

E-book verwijderen via Adobe Digital Editions

Selecteer in het linkervenster je e-reader. Je ziet nu in het rechtervenster welke e-books op de e-reader staan. Selecteer het e-book dat je wilt verwijderen. Klik op de rechtermuisknop om een venster te openen met de optie 'Verwijderen uit Bibliotheek'.
Kan Adobe Digital Editions niet autoriseren? Ik kan niet inloggen op Adobe Digital Editions. Hoe kan ik dit oplossen?
Voer je Adobe ID en wachtwoord in bij de aanmeldprompt. Als je je Adobe ID of wachtwoord vergeet, kun je deze op de Adobe-website opvragen.
Als je nog steeds niet kunt inloggen, raadpleeg dan de veelgestelde vragen op de Adobe-website voor hulp bij het oplossen van problemen met Adobe ID's.

Vervolgens, kan autorisatie uit ade niet verwijderen?

Ik weet niet zeker wat je bedoelt met de vraag, maar ik zal mijn best doen om het te beantwoorden. Als je bedoelt hoe je een apparaat of toestel kunt verwijderen dat is gekoppeld aan je ADE-account, dan kun je de volgende stappen volgen:
1. Ga naar de pagina 'Gekoppelde apparaten' in ADE.
2. Selecteer het apparaat of toestel dat je wilt verwijderen.
3. Klik op de knop 'Verwijderen'.
Als je iets anders bedoelt, laat het me dan weten en ik zal mijn best doen om het te beantwoorden.

Door Euh

Vergelijkbare artikelen

Hoe Vivlio autoriseren? :: Hoe verwijder ik Boeken uit Adobe Digital Editions?
Handige links