Huis > W > Welke Smtp Server Moet Ik Gebruiken?

Welke SMTP server moet ik gebruiken?

ProviderServerBlokkeert mail Dois Webhosting
Tele2smtp.versatel.nlja
UPCsmtp.upcmail.nlja
Ziggosmtp.ziggo.nlja
Ziggo (@Home)mail.home.nlja

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Dienovereenkomstig, hoe smtp server instellen?

Uitgaande serverinstellingen

  1. server: smtp.ziggo.nl.
  2. serverpoort: 587.
  3. type versleuteling: STARTTLS, TLS of SSL.
  4. verificatie vereist: ja.
  5. gebruikersnaam: volledig e-mailadres.
  6. wachtwoord: je e-mailwachtwoord.
Waar staat de afkorting SMTP voor? SMTP is een afkorting die staat voor Simple Mail Transfer Protocol. Het betreft een communicatie protocol om berichten naar een mailserver te verzenden of om te ontvangen. Voor de ontvangst van berichten wordt veelal IMAP en POP3 gebruikt.

Dienovereenkomstig, hoe weet je of je imap of pop hebt?

U kunt op een paar manieren zien of u IMAP of POP hebt.
IMAP is het modernste van de twee protocollen en wordt daarom waarschijnlijker gebruikt door nieuwere e-mailproviders. POP is een ouder protocol en wordt waarschijnlijk gebruikt door oudere e-mailproviders.
IMAP is een geavanceerder protocol dan POP, en maakt complexere e-mailinteracties mogelijk. Met IMAP kunt u bijvoorbeeld uw e-mailberichten op de server bewaren en ze vanaf meerdere apparaten openen. POP daarentegen downloadt e-mailberichten naar uw apparaat en verwijdert ze van de server.
Als u niet zeker weet welk protocol uw e-mailprovider gebruikt, kunt u deze informatie meestal vinden in hun instellingen of helpdocumentatie. Trouwens, hoe kan ik pop3 veranderen in imap? Er zijn een paar stappen die u moet nemen om uw e-mailaccount te veranderen van POP3 naar IMAP. Eerst moet u inloggen op uw e-mailaccount en dan naar de instellingenpagina gaan. Op de instellingen pagina, moet u de sectie vinden die zegt "Account Type". In het Account Type gedeelte moet u de optie "IMAP" selecteren. Zodra u de IMAP-optie hebt geselecteerd, moet u op de knop "Wijzigingen opslaan" klikken. Dat is het! Uw e-mailaccount is nu gewijzigd in IMAP.

Gerelateerde artikelen

Hoe moet je WinRAR downloaden?

De software Winrar kan gratis worden gedownload op Winrar.co.uk. U zult iets ontvangen. De software wordt geopend in Winrar. Na het uitpakken van de software ziet u het installatiebestand.

Waarom IMAP ipv POP?

Wat is IMAP

Het grootste voordeel van IMAP is dat je e-mails op de mailserver blijven staan, waardoor je je e-mailberichten vanuit verschillende locaties kunt lezen. Het maakt daarbij niet uit of je gebruik maakt van een e-mailprogramma of webmail; je e-mails worden automatisch gesynchroniseerd.
Mensen vragen ook: wat is mijn gebruikersnaam? Een gebruikersnaam is nodig om in te loggen bij internetdiensten. Soms wordt de naam toegewezen door de dienst en soms mag de gebruiker er zelf een verzinnen. Vaak is de gebruikersnaam een e-mailadres, maar het kan ook een naam of een willekeurig letter- of cijfercombinatie zijn.

Mensen vragen ook: wat wordt bedoeld met een gebruikersnaam?

Een naam die de gebruiker toegang tot iets verschaft. Met het intypen van de gebruikersnaam (ook wel inlognaam genoemd), en meestal een bijbehorend wachtwoord, krijgt de gebruiker toegang tot een account van een computer in een netwerk, een bepaald programma of van een dienst op internet. Je kunt ook vragen hoe kies je een gebruikersnaam? De gebruikersnaam is een unieke aanduiding van een gebruiker op internet. Het is belangrijk om een gebruikersnaam te kiezen die makkelijk te onthouden is, maar ook uniek genoeg is om niet door anderen te worden gebruikt.

Vervolgens, kan geen gmail ontvangen in outlook?

Als je geen e-mail van Gmail in Outlook kunt ontvangen, kan dit aan verschillende dingen liggen. Ten eerste moet je ervoor zorgen dat je de juiste serverinstellingen hebt. Gmail gebruikt pop3.googlemail.com (995) voor inkomende e-mail en smtp.googlemail.com (587) voor uitgaande e-mail. Als je deze instellingen niet hebt, zal Outlook geen e-mail van Gmail kunnen ontvangen.
Ten tweede kan het probleem liggen aan de beveiligingsinstellingen van je e-mailaccount. Soms blokkeren beveiligingsprogramma's of firewalls bepaalde poorten, waardoor e-mail niet kan worden verzonden of ontvangen. Als dit het geval is, moet je de instellingen van je beveiligingsprogramma of firewall wijzigen, zodat de gewenste poorten worden vrijgegeven.
Ten slotte kan het probleem ook liggen aan de instellingen van je e-mailaccount. Als je recentelijk je wachtwoord hebt gewijzigd of je e-mailadres hebt gewijzigd, moet je deze wijzigingen ook in Outlook doorvoeren. Als je de wijzigingen niet in Outlook doorvoert, zal je e-mailaccount niet werken.

Door Wiles Demny

Vergelijkbare artikelen

Hoe Gmail in Outlook instellen? :: Waar vind ik de instellingen van Gmail?
Handige links