Huis > W > Waarom Blijft Mail In Outbox Gmail?

Waarom blijft mail in Outbox Gmail?

Sommige gebruikers hebben op het Google-forum gepost over Gmail e-mails blijven steken in de Outbox. Wanneer die gebruikers e-mails proberen te verzenden, worden de berichten in de wachtrij geplaatst in de Outbox van Gmail. Daarom kunnen gebruikers geen e-mails verzenden wanneer het probleem zich voordoet.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Dus, hoe kan het dat ik geen mail ontvang?

Als u geen e-mail meer binnen krijgt kan dit verschillende oorzaken hebben: Uw pakket zit vol, er past geen nieuwe e-mail meer bij. Oplossing: verwijder e-mail van de sever, eventueel vanuit de webmail. Uw wachtwoord of andere instellingen zijn niet goed. Dienovereenkomstig, waarom synchroniseert mijn mail niet? Als er weinig opslagruimte vrij is op je telefoon of tablet, werkt de synchronisatie niet. Ga als volgt te werk om opslagruimte vrij te maken op je apparaat: Verwijder apps die je niet gebruikt. Verwijder gedownloade bestanden of bestanden die je hebt gemaakt, of verplaats bestanden naar je computer.

Men kan zich ook afvragen: waarom komen berichten in outbox?

Er zijn een paar redenen waarom berichten in de outbox kunnen verschijnen. Eén reden kan zijn dat het bericht nog wordt verzonden. Als het verzenden van het bericht lang duurt, kan dat zijn omdat de e-mailserver van de ontvanger bezet of uitgevallen is. Een andere reden kan zijn dat het bericht niet succesvol is verzonden. Dit kan zijn omdat het e-mailadres van de ontvanger verkeerd is ingevoerd, het bericht is geblokkeerd door de e-mailserver van de ontvanger of het bericht is gemarkeerd als spam door de e-mailserver van de ontvanger. Wat is de outbox? De outbox is een plaats waar berichten worden opgeslagen die wachten op verzending. Berichten in de outbox worden nog niet als verzonden beschouwd, en zijn daarom niet zichtbaar voor de ontvanger. Wanneer het bericht is verzonden, wordt het verplaatst van het Postvak Uit naar de map met verzonden items.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Dienovereenkomstig, kan geen mail meer versturen met gmail?

De instellingen voor het account dat je gebruikt voor 'Mail verzenden als' zijn niet correct of zijn verouderd. Controleer deze instellingen en probeer je bericht opnieuw te verzenden. Kan wel mail versturen maar niet ontvangen Gmail? Controleer of je de juiste gebruikersnaam en het juiste wachtwoord voor je andere account hebt opgegeven. Als je e-mail ophaalt vanuit een ander Gmail-adres, controleer je of POP is ingeschakeld. Wijzig de toegangsinstellingen in het account waaruit je e-mails wilt importeren.

Dus, wat betekent synchroniseren van gmail?

Als je synchroniseert

Je kunt je gesynchroniseerde gegevens (zoals bladwijzers, geschiedenis, wachtwoorden en andere instellingen) bekijken en updaten op al je apparaten. Je logt automatisch in bij Gmail, YouTube, Zoeken en andere Google-services.
Bovendien, kan geen mail ontvangen op mijn mobiel? Er zijn een aantal dingen die je kunt doen als je geen e-mail op je mobiele telefoon kunt ontvangen. Allereerst kun je controleren of je de juiste e-mailadres hebt ingevoerd. Als je het juiste e-mailadres hebt ingevoerd, kun je controleren of je internetverbinding werkt. Als je internetverbinding werkt, kun je proberen de e-mail opnieuw te verzenden.

Waarom krijg ik geen mails binnen op Outlook?

Er zijn een aantal redenen waarom u geen e-mails in kunt ontvangen op Outlook. Het eerste wat u moet controleren is of uw e-mailaccount nog steeds actief is. Als uw e-mailaccount is gedeactiveerd, kunt u geen e-mails ontvangen.
Controleer ook of u de juiste e-mailadres hebt ingevoerd in uw Outlook-instellingen. Als u het incorrecte e-mailadres hebt ingevoerd, zult u geen e-mails ontvangen.
Controleer vervolgens of uw internetverbinding werkt. Als u geen internetverbinding hebt, kunt u geen e-mails ontvangen.
Als u alle bovenstaande stappen hebt gevolgd en u nog steeds geen e-mails ontvangt, neem dan contact op met uw e-mailprovider om te controleren of er iets mis is met uw e-mailaccount.

Door Kennan Caponera

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik e-mail ontvangen? :: Hoe Gmail in Outlook instellen?
Handige links