Huis > K > Kan Geen Verbinding Maken Met De Server Gmail?

Kan geen verbinding maken met de server Gmail?

Wis het cachegeheugen en de cookies van je browser en gebruik Gmail vervolgens opnieuw om te bekijken of dat het probleem oplost. Als je functies hebt ingeschakeld, bekijk je je geavanceerde instellingen. Open Gmail. Klik op Instellingen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Wat dit betreft, wat is de imap server van gmail?

POP / IMAPimap
Inkomende serverimap.gmail.com
Inkomende poort993
SSL (beveiliging) inkomendTLS;SSL
Uitgaande serversmtp.gmail.com
Wat is de SMTP server van Gmail? De app of het apparaat instellen met de Gmail SMTP-server

Voer op het apparaat of in de app smtp.gmail.com in als het serveradres. Voer in het veld Poort een van de volgende cijfers in: Als u SSL gebruikt, voert u 465 in. Als u TLS gebruikt, voert u 587 in.

Men kan zich ook afvragen: wat is het verschil tussen imap en pop3?

IMAP en POP3 zijn twee verschillende protocollen voor toegang tot e-mail.
Met IMAP, of Internet Message Access Protocol, kan een gebruiker zijn e-mails op de server bewaren en ze vanaf meerdere apparaten openen. Dit betekent dat als u een e-mail op uw telefoon verwijdert, deze ook wordt verwijderd van de server en van alle andere apparaten die met uw account zijn verbonden.
POP3, of Post Office Protocol, downloadt e-mails van de server naar het apparaat en verwijdert ze vervolgens van de server. Dit betekent dat als u een e-mail op uw telefoon verwijdert, deze niet van de server wordt verwijderd en nog steeds toegankelijk is vanaf andere apparaten. Wat is de gebruikersnaam van mijn Gmail? Als u bent aangemeld bij uw Gmail-account, wordt uw gebruikersnaam weergegeven in de rechterbovenhoek van het scherm, naast uw profielfoto. Als u niet bent aangemeld, is uw Gmail-gebruikersnaam het volledige e-mailadres dat aan uw account is gekoppeld.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een PowerPoint presentatie maken?

Als u een nieuwe presentatie wilt maken, kiest u de optie lege presentatie. Kies een van de sjablonen als u een kant-en-klaar ontwerp wilt gebruiken.

Waarom krijg ik geen mails meer binnen?

Als u geen e-mail meer binnen krijgt kan dit verschillende oorzaken hebben: Uw pakket zit vol, er past geen nieuwe e-mail meer bij. Oplossing: verwijder e-mail van de sever, eventueel vanuit de webmail. Uw wachtwoord of andere instellingen zijn niet goed. Waarom werkt mijn mail niet meer? Het is mogelijk dat uw firewall, antivirus of netwerkinstellingen uw e-mailprogramma blokkeren. Schakel uw firewall en antivirus tijdelijk uit en probeer het opnieuw. Op een computernetwerk kunnen bepaalde poorten geblokkeerd zijn. Probeer op een ander netwerk verbinding te maken, bijvoorbeeld via uw mobiele provider.

Bovendien, waarom kan ik geen mails meer ontvangen?

Controleer of alle instellingen van uw e-mail programma correct staan (zie hier). Controleer of u een antivirus programma/firewall hebt. Indien u die hebt, kunt u best eens proberen om deze te deactiveren/verwijderen. Uit ervaring merken we dat deze programma's regelmatig aan de oorzaak liggen van e-mail problemen. Je kunt ook vragen wat moet ik invullen bij imap? Bij imap moet je normaal gesproken je gebruikersnaam en wachtwoord invullen. Soms heb je een extra optie om een poort in te stellen, maar dat is niet altijd nodig.

Wat wordt bedoeld met IMAP server?

Een IMAP-server is een server die toegang geeft tot e-mailberichten via het IMAP-protocol. IMAP is een protocol dat gebruikt wordt om e-mailberichten op te halen van een mailserver. Het protocol maakt gebruik van een aantal commando's om te communiceren met de server.

Door Alana

Vergelijkbare artikelen

Hoe schakel je IMAP in? :: Wat doet IMAP?
Handige links