Huis > W > Wat Doet Imap?

Wat doet IMAP?

IMAP (Internet Messaging Access Protocol)

Met IMAP-accounts worden berichten opgeslagen op een externe server. Gebruikers kunnen zich aanmelden via meerdere e-mailclients op computers of mobiele apparaten en dezelfde berichten lezen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Welke Outlook is het beste?

Zoek je een overzichtelijk programma, dan is Outlook de beste keuze. De opslagcapaciteit is 15GB. En het programma is beschikbaar als app. Dus, kun je outlook gratis downloaden? Outlook is verkrijgbaar als gratis versie. Daarnaast is Outlook Premium onderdeel van het Office 365 pakket, waarmee je altijd toegang hebt tot de meest uitgebreide functies van Office, zoals Word, Excel en Teams.

Waar gebruik je Outlook voor?

Ik gebruik Outlook om mijn e-mail, agenda en contacten te beheren. Ik kan het ook gebruiken om mijn takenlijst bij te houden en herinneringen in te stellen voor komende taken. Outlook is een geweldige manier om georganiseerd en verbonden te blijven met mijn werk en privéleven. Wat is mijn gebruikersnaam? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, want de gebruikersnaam van elke gebruiker is uniek en wordt meestal toegekend door de systeembeheerder. Er zijn echter een paar methoden om uw gebruikersnaam te achterhalen.
Eén manier is om in de gebruikersdatabase van het systeem te kijken. Op de meeste Unix-systemen staat deze in het bestand /etc/passwd. De gebruikersnaam staat in de eerste kolom van dit bestand.
Een andere manier is om het whoami commando te gebruiken. Dit zal de gebruikersnaam van de huidige gebruiker afdrukken.
Als u ingelogd bent in een grafische omgeving, wordt uw gebruikersnaam meestal weergegeven in de titelbalk van het venster of in de taakbalk.

Gerelateerde artikelen

Wat doet een game engine?

De softwarebasis van een computerprogramma wordt een motor genoemd. Het programma wordt gegenereerd. De game engine wordt gebruikt in computerspelletjes. Aangezien de game engine de motor is voor het spel, is het woord engine Engels voor motor.

Wat wordt bedoeld met een gebruikersnaam?

Een naam die de gebruiker toegang tot iets verschaft. Met het intypen van de gebruikersnaam (ook wel inlognaam genoemd), en meestal een bijbehorend wachtwoord, krijgt de gebruiker toegang tot een account van een computer in een netwerk, een bepaald programma of van een dienst op internet. Dienovereenkomstig, hoe kies je een gebruikersnaam? Tips voor een gebruikersnaam:

  1. Kies een zo origineel mogelijke naam.
  2. Gebruik een alternatieve spelling.
  3. Plaats getallen (bijvoorbeeld je geboortejaar) achter een naam.
  4. Leestekens, spaties en bijzondere tekens zoals @-+ worden niet geaccepteerd.

Bovendien, hoe weet je of je imap of pop hebt?

Antagonist biedt twee manieren om je e-mail op te halen: POP en IMAP . Het grote verschil tussen deze twee is dat bij POP alle e-mail van de mailserver wordt gedownload en bij IMAP de mail juist op de server blijft staan. Welk protocol de voorkeur geniet, ligt volledig aan jou. Hoe kan ik POP3 veranderen in IMAP? Om POP3 naar IMAP te veranderen, moet je eerst het volgende doen:
1. Ga naar Start> Configuratiescherm> E-mailinstellingen.
2. Klik op het tabblad POP3.
3. Selecteer de optie voor IMAP in het drop-downmenu.
4. Klik op OK.

Waarom IMAP ipv POP?

IMAP is een protool dat mail op een server laat staan. POP haalt mail op van een server en slaat deze op de lokale computer op.
IMAP is beter omdat:
- U kunt vanuit verschillende locaties toegang krijgen tot uw e-mail (bijvoorbeeld vanuit een webbrowser of vanuit een andere computer).
- U kunt e-mail filteren voordat deze wordt opgehaald.
- U kunt e-mail op de server laten staan zodat u deze later kunt bekijken (bijvoorbeeld als u geen internetverbinding hebt).

Door Gualterio Reddish

Vergelijkbare artikelen

Kan geen verbinding maken met de server Gmail? :: Welke server voor Gmail?
Handige links