Huis > W > Waarom Kan Ik Geen Mails Meer Ontvangen?

Waarom kan ik geen mails meer ontvangen?

Controleer of alle instellingen van uw e-mail programma correct staan (zie hier). Controleer of u een antivirus programma/firewall hebt. Indien u die hebt, kunt u best eens proberen om deze te deactiveren/verwijderen. Uit ervaring merken we dat deze programma's regelmatig aan de oorzaak liggen van e-mail problemen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Wat dit betreft, wat is mijn server voor uitgaande mail?

InstellingOmschrijvingVoorbeeld
Naam SMTP-hostServernaam voor uitgaande e-mail. Meestal smtp.uwprovider.comsmtp.office365.com
SMTP-gebruikersnaamHet e-mailadres dat u wilt instellen.[email protected]
SMTP-wachtwoordHet wachtwoord dat is gekoppeld aan uw e-mailaccount.--------
Dienovereenkomstig, wat is het verschil tussen imap en pop3? Met POP3 download je je e-mail vanaf de server naar je apparaat (computer of telefoon). Je e-mail wordt doorgestuurd naar je apparaat en blijft niet bewaard op de server. Met IMAP kun je e-mailberichten op de server bekijken via je e-mailprogramma.

Hoe weet ik wat mijn SMTP server is?

Er zijn een paar manieren om te bepalen wat uw SMTP-server is. Eén manier is om contact op te nemen met uw ISP of webhost en het hen te vragen. Een andere manier is om met een opdrachtprompt als 'nslookup' of 'dig' uw DNS-server te bevragen naar het MX-record dat bij uw domein hoort. Je kunt ook vragen wat is mijn gebruikersnaam? Het antwoord op deze technische vraag is dat u uw gebruikersnaam kunt opvragen door naar het gedeelte "Mijn profiel" van de website te gaan.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Wat wordt bedoeld met een gebruikersnaam?

Een naam die de gebruiker toegang tot iets verschaft. Met het intypen van de gebruikersnaam (ook wel inlognaam genoemd), en meestal een bijbehorend wachtwoord, krijgt de gebruiker toegang tot een account van een computer in een netwerk, een bepaald programma of van een dienst op internet. Wat kies je als gebruikersnaam? Tips voor een gebruikersnaam:

  • Kies een zo origineel mogelijke naam.
  • Gebruik een alternatieve spelling.
  • Plaats getallen (bijvoorbeeld je geboortejaar) achter een naam.
  • Leestekens, spaties en bijzondere tekens zoals @-+ worden niet geaccepteerd.

Hoe schakel je IMAP in?

POP en IMAP aanzetten

  1. Log in bij de Google Beheerdersconsole.
  2. Ga op de homepage van de Beheerdersconsole naar Apps Google Workspace Gmail.
  3. Selecteer de organisatie-eenheid waarvoor u de instellingen wilt configureren.
  4. Scroll naar POP- en IMAP-toegang.
Hoe kan ik IMAP activeren? Om IMAP in te schakelen, moet je eerst inloggen in je e-mailaccount. Vervolgens moet je naar de accountinstellingen gaan. In de accountinstellingen vind je een optie om IMAP in te schakelen of uit te schakelen. Als je IMAP hebt ingeschakeld, worden alle e-mails die je verzendt of ontvangt opgeslagen op de server. Dit betekent dat je toegang hebt tot je e-mails vanaf verschillende apparaten.

Wat doet IMAP?

IMAP is een protool dat mailberichten op een server opslaat en toestaat dat een client toegang heeft tot die berichten. Daarnaast synchroniseert IMAP de mail op de server met die op de client, zodat de berichten op alle apparaten up-to-date zijn.

Door Kerwinn Baksi

Vergelijkbare artikelen

Hoe mail automatisch doorsturen naar ander mailadres? :: Hoe Gmail instellen op computer?
Handige links