Huis > H > Hoe Maak Je Nieuwe Map Aan In Gmail?

Hoe maak je nieuwe map aan in Gmail?

Een label maken

  1. Ga op je computer naar Gmail.
  2. Scrol aan de linkerkant naar beneden en klik op 'Meer'.
  3. Klik op 'Nieuw label maken'.
  4. Geef je label een naam.
  5. Klik op 'Maken'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Hoe kan ik mijn Gmail ordenen?

ordenenGmail

Geef berichten een of meer beschrijvende labels, zoals 'Project X'.

  1. Vink het vakje aan naast een of meer e-mailberichten.
  2. Klik bovenaan op Labels .
  3. Kies een van de volgende opties: Als u nieuwe labels wilt maken, klikt u op Nieuwe maken. Typ de naam van het label en klik op Maken.
Hoe voeg je een map toe in bestanden? Ga naar de plaats waar u de nieuwe map wilt maken en klik op Nieuwe map. Typ een naam voor de map en druk op Enter. Als u een document in de nieuwe map wilt opslaan, opent u het document en klikt u op Bestand > Opslaan als. Blader vervolgens naar de nieuwe map en klik op Opslaan.

Hoe e-mails ordenen?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, want de beste manier om e-mails te organiseren hangt af van de behoeften en voorkeuren van de betrokkene. Enkele tips voor het organiseren van e-mails zijn echter het maken van aparte mappen voor verschillende soorten berichten, het gebruik van filters om inkomende berichten automatisch te sorteren en het gebruik van zoekfuncties om snel specifieke e-mails te vinden. Vervolgens, waarom kan ik mijn gmail niet openen? Er zijn een paar redenen waarom u uw Gmail niet kunt openen. Eén mogelijkheid is dat je geen internetverbinding hebt. Een andere mogelijkheid is dat u Gmail probeert te openen in een browser die niet wordt ondersteund. Gmail werkt het beste in de nieuwste versies van Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge en Apple Safari. Als u een oudere browser gebruikt, hebt u mogelijk geen toegang tot alle functies van Gmail. Tot slot is het mogelijk dat er een probleem is met uw Gmail-account. Als u denkt dat dit het geval kan zijn, kunt u contact opnemen met Gmail-ondersteuning voor hulp.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Dit in overweging nemend, kan ik in gmail sorteren op afzender?

Eigenlijk biedt Gmail geen manier om berichten te sorteren op afzender, want Gmail laat je in e-mails zoeken, en je kunt niet sorteren. Hoe krijg ik mijn mail op datum? Ga naar je Inbox / Postvak IN. Klik in het middelste veld (naast de tekst Postvak in) op de drie streepjes die in lengte verschillen. Je kunt hier kiezen waarop je de e-mailberichten wilt sorteren: Onderwerp, Van (afzender) Datum, Grootte, Opdracht ontvangen. Vink jouw voorkeur aan en je bent klaar.

Wat is archiveren in Gmail?

Als je je inbox wilt opruimen zonder je e-mails te verwijderen, kun je ze archiveren of negeren. Je e-mails worden verplaatst naar het label 'Alle berichten'. Wanneer je een bericht archiveert: Het bericht wordt teruggezet in je inbox wanneer iemand erop reageert. Vervolgens, hoe maak je een goede mappenstructuur? Een goede mappenstructuur maken is belangrijk om ervoor te zorgen dat je bestanden makkelijk te vinden zijn en dat je werk overzichtelijk blijft. Er zijn verschillende manieren om een mappenstructuur te maken, maar een paar dingen die je altijd moet doen, zijn:
1. Zorg ervoor dat je mappen duidelijk genoemd zijn. Dit betekent dat je mappen moet noemen met behulp van woorden die aangeven wat erin zit. Bijvoorbeeld, in plaats van te noemen "foto's" kun je beter "foto's van vakantie" noemen.
2. Zorg ervoor dat je mappen ordelijk zijn. Dit betekent dat je niet te veel mappen maakt en dat je ze niet overlaadt met bestanden. Probeer een maximum aan 5 bestanden per map te houden.
3. Gebruik submappen. Submappen zijn kleine mappen binnen een hoofdmap. Ze kunnen ervoor zorgen dat je mappenstructuur overzichtelijker blijft. Bijvoorbeeld, in plaats van alles in één map "foto's" te stoppen, kun je een submap maken voor elk type foto. Dit kan bijvoorbeeld foto's van vakantie, foto's van familie, foto's

Wat dit betreft, hoe mappen ordenen?

Als je een organisatie hebt met veel verschillende mappen, kun je overwegen om een hoofdmap te maken voor elk type document. Bijvoorbeeld, je zou een map kunnen maken voor alle financiële documenten, een map voor alle werknemersdocumenten, enzovoort. Op die manier kun je ervoor zorgen dat alle documenten die bij elkaar horen, bij elkaar in een map staan.

Door Lu Nethkin

Vergelijkbare artikelen

Wat is een submap? :: Hoe vind ik mijn account terug?
Handige links