Huis > W > Wat Moet Je Doen Als Je Mailbox Vol Is?

Wat moet je doen als je mailbox vol is?

We geven graag enkele tips om je mailbox op te ruimen

  1. Verwijder oude e-mails die je niet meer nodig hebt: sorteer op kolom Ontvangen of Verzonden.
  2. Verwijder e-mails met grote bijlagen: sorteer op de kolom met de paperclip en bewaar grote bijlagen eventueel op je computer.
  3. Maak je Prullenbak leeg.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe moet je WinRAR downloaden?

De software Winrar kan gratis worden gedownload op Winrar.co.uk. U zult iets ontvangen. De software wordt geopend in Winrar. Na het uitpakken van de software ziet u het installatiebestand.

Hoeveel mails kunnen er in Gmail?

Je kan max. 500 e-mail adressen in één mail gebruiken. Ga je daarboven, dan zal Gmail de mail niet versturen. Verder kan je ook niet meer dan 500 mailberichten per dag (24 uur) verzenden. Mensen vragen ook: wat te doen als je geen mails meer binnen krijgt? Als u geen e-mail meer binnen krijgt kan dit verschillende oorzaken hebben: Uw pakket zit vol, er past geen nieuwe e-mail meer bij. Oplossing: verwijder e-mail van de sever, eventueel vanuit de webmail. Uw wachtwoord of andere instellingen zijn niet goed.

Mensen vragen ook: hoe krijg je meer ruimte op je pc?

Er zijn een paar manieren waarop u ruimte kunt vrijmaken op uw pc:
1. Verwijder ongebruikte programma's of apps.
2. Verwijder onnodige of oude bestanden.
3. Leeg de prullenbak.
4. Gebruik schijfopruiming om tijdelijke bestanden te verwijderen.
5. 5. Comprimeer grote bestanden.
6. Verplaats bestanden naar een externe harde schijf. Je kunt ook vragen wat zijn de grootste bestanden op mijn pc? Er zijn een paar manieren om erachter te komen wat de grootste bestanden op uw pc zijn. Eén manier is om Mijn computer te openen, dan op het menu Beeld te klikken en 'Details' te selecteren. Dit toont u alle bestanden op uw pc, samen met hun grootte. Een andere manier is het gebruik van een applicatie van derden, zoals WinDirStat (Windows) of Disk Inventory X (Mac). Deze toepassingen scannen uw harde schijf en geven u een gedetailleerd overzicht van de grootste bestanden en mappen op uw systeem.

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Mensen vragen ook: wat is het verschil tussen google drive en google one?

Wat is het verschil tussen Google One en Google Drive? Google Drive is een opslagservice. Google One is een abonnement dat je meer opslagruimte biedt die je kunt gebruiken voor Google Drive, Gmail en Google Foto's. Daarnaast krijg je bij Google One extra voordelen en kun je je lidmaatschap met je gezin delen. Mensen vragen ook: wat is de beste cloud opslag? Wil je iets meer, dan kan je het best naar de Google Drive. Voor 1,99 euro per maand heb je 100 GB aan cloudopslag. Voor hetzelfde bedrag heb je bij OneDrive maar de helft. Bij iCloud krijg je 50 GB voor 99 cent per maand.

Trouwens, hoeveel kost het om opslagruimte bij te kopen bij google drive?

Google Drive

Voor 1,99 euro per maand heb je toegang tot 100GB opslagruimte. Is dit nog niet voldoende? Dan heb je nog de mogelijkheid om voor 9,99 euro per maand 1TB aan opslagruimte af te nemen, of voor 99,99 euro per maand maar liefst 10TB.
Hoe kom ik van Google foto's af? Om van Google Foto's af te komen, kunt u een back-up maken van uw foto's en vervolgens de app verwijderen.

Dus, wat gebeurt er als je google fotos verwijderd?

Als je een foto of video uit Google Foto's verwijdert, wordt deze ook uit je back-up gehaald. Dit betekent dat de foto of video niet meer beschikbaar is als je een back-up van je foto's of video's wilt maken.

Door Bohrer Lockyer

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik Outlook synchroniseren met Gmail? :: Hoe maak ik ruimte in Gmail?
Handige links