Huis > H > Hoe Kan Ik Outlook Synchroniseren Met Gmail?

Hoe kan ik Outlook synchroniseren met Gmail?

Stap 2: Uw Gmail-account aan Outlook toevoegen

  1. Open de Outlook-app (bijvoorbeeld Outlook 2013 of 2016).
  2. Kies in de Outlook-app Bestand > Account toevoegen.
  3. Geef op de pagina Automatische accountconfiguratie uw naam, Gmail-adres en Gmail-wachtwoord (of het wachtwoord van de app) op en kies Volgende.
  4. Klik op Voltooien.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Wat is beter Outlook of Gmail?

De eenvoudige manier om opties aan te passen in Gmail en de sterke filteropties, maakt Gmail meer geschikt voor thuisgebruik. De uitgebreide mogelijkheden van Outlook, en dan met name de vele add-ins, zorgen er dan weer voor dat Outlook uitermate geschikt is voor op kantoor. Dus, wat zijn de serverinstellingen voor gmail?

POP / IMAPimap
Inkomende serverimap.gmail.com
Inkomende poort993
SSL (beveiliging) inkomendTLS;SSL
Uitgaande serversmtp.gmail.com

Bovendien, kan geen gmail ontvangen in outlook?

Er kunnen een paar redenen zijn waarom iemand geen Gmail kan ontvangen in Outlook. Eén reden kan zijn dat het Google-account van die persoon niet goed is ingesteld in Outlook. Een andere reden kan zijn dat het Gmail-account van de persoon is geschorst of verboden door Google. Is Gmail ook een Microsoft account? Nee, Gmail is geen Microsoft-account. Microsoft-accounts worden gebruikt om u aan te melden bij Microsoft-producten en -diensten, zoals Outlook.com, OneDrive, Windows Phone en Xbox Live. Gmail is een gratis e-maildienst van Google.

Gerelateerde artikelen

Hoe 2 Gmail accounts koppelen?

Het is niet mogelijk om verschillende accounts te combineren. U kunt uw gegevens per product overzetten van de ene account naar de andere. Als u een nieuw product wilt gebruiken, hoeft u geen nieuwe account aan te maken.

Hoe mail synchroniseren Outlook?

Als u werkt met een Microsoft Exchange-account in Outlook, worden uw e-mailberichten, contactpersonen, agenda-items en eventuele andere Microsoft Exchange-mappen automatisch gesynchroniseerd. Uw gegevens zijn altijd up-to-date in Outlook en op de server waarop Microsoft Exchange Server wordt uitgevoerd. Vervolgens, waarom synchroniseert mijn outlook mail niet? U kunt deze indexeringsproblemen mogelijk oplossen door de lokale opslag te wissen en al uw e-mail opnieuw te downloaden met de optie Verwijderen en opnieuw synchroniseren hieronder. Als er iets fout is gegaan tijdens een synchronisatie, kan dit ertoe leiden dat berichten niet worden weergegeven in Outlook.

Dienovereenkomstig, hoe stel ik synchroniseren van mail in?

Dit doe je door onder 'instellingen' 'email synchroniseren' te kiezen en als standaard e-mailadres je nieuwe adres te selecteren en op te slaan. Wat zijn de nadelen van Gmail? De belangrijkste nadelen van Gmail zijn:
-Gmail is afhankelijk van het internet: je moet een werkende internetverbinding hebben om Gmail te kunnen gebruiken. Als je geen toegang tot het internet hebt, kun je geen e-mails verzenden of ontvangen.
-Gmail is een centrale dienst: als Gmail down is, kun je geen e-mails verzenden of ontvangen. Dit kan vervelend zijn als je afhankelijk bent van e-mail voor je werk of communicatie met vrienden en familie.
-Gmail kan traag zijn: soms kan Gmail erg traag zijn, vooral als je een oudere computer of een trage internetverbinding hebt. Dit kan vervelend zijn als je snel een e-mail wilt versturen of lezen.
-Gmail heeft advertenties: Gmail toont advertenties aan gebruikers. Sommige mensen vinden dit storend, vooral als de advertenties niet relevant zijn voor hen.
-Gmail heeft beperkte opslagruimte: gratis Gmail-accounts hebben maar een beperkte hoeveelheid opslagruimte (15 GB). Als je veel e-mails ontvangt of veel bijlagen hebt, kan het snel volraken en moet je overwegen om extra opslagruimte te kopen.

Wat is de veiligste email?

De safeste e-mail is die waarbij de data die u verstuurt of ontvangt, versleuteld is. Dit betekent dat alleen de afzender en de ontvanger de inhoud van de e-mail kunnen lezen. Een goede manier om te zorgen dat uw e-mails veilig zijn, is door gebruik te maken van een e-mailprovider die end-to-end versleuteling ondersteunt.

Door Darcee Mawyer

Vergelijkbare artikelen

Kun je Outlook gratis downloaden? :: Wat moet je doen als je mailbox vol is?
Handige links