Huis > H > Hoe Smtp Server Instellen?

Hoe SMTP server instellen?

Outlook SMTP instellingen

  1. SMTP Server: smtp.office365.com.
  2. Port: 587 (lees meer over SMTP ports)
  3. Requires SSL: Yes.
  4. Requires TLS: Yes (indien beschikbaar)
  5. Authentication: Yes (Kies voor Login als er meerdere opties zijn)
  6. Username: Je volledige Outlook e-mailadres, dus bijvoorbeeld [email protected].

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent Internal server error 500?

De 500 interne serverfout is de meest voorkomende http-statuscode. De fout zegt dat er een interne serverfout is opgetreden.

Hoe vind ik mijn SMTP server?

Outlook voor PC

Klik in Outlook op Bestand. Ga vervolgens naar Accountinstellingen > Accountinstellingen. Dubbelklik op het tabblad E-mail op het account dat je wilt koppelen aan HubSpot. Onder Serverinformatie zie je de namen van je inkomende e-mailserver (IMAP) en uitgaande e-mailserver (SMTP).
Daarvan, welke smtp server moet ik gebruiken?

ProviderServerBlokkeert mail Dois Webhosting
Tele2smtp.versatel.nlja
UPCsmtp.upcmail.nlja
Ziggosmtp.ziggo.nlja
Ziggo (@Home)mail.home.nlja

Dus, kan geen verbinding maken met de server gmail?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u geen verbinding kunt maken met de Gmail-server. Eén mogelijkheid is dat uw internetverbinding niet goed werkt. Een andere mogelijkheid is dat de Gmail-server niet werkt of technische problemen ondervindt. Als u zeker weet dat uw internetverbinding werkt en de Gmail-server in werking is, dan kan het probleem bij uw account liggen. Controleer eerst of u de juiste gebruikersnaam en het juiste wachtwoord gebruikt. Als u nog steeds problemen ondervindt, moet u wellicht uw wachtwoord opnieuw instellen of contact opnemen met de klantenservice van Gmail voor verdere hulp. Wat moet je invullen bij IMAP server? Het antwoord op deze vraag hangt af van de e-maildienst die u gebruikt. Als u bijvoorbeeld Gmail gebruikt, is de IMAP-server imap.gmail.com.

Gerelateerde artikelen

Waar vind ik de naam van mijn server?

Als u wilt bevestigen met andlt, klikt u in Windows (Vista en 7) op Start.

Hoe vind ik mijn IMAP server?

De server voor inkomende e-mail van een IMAP-account kan ook de IMAP-server worden genoemd. Als uw e-mailprovider bijvoorbeeld example.com is, is de server voor inkomende e-mail waarschijnlijk imap.example.com. Schakel dit selectievakje in als u het poortnummer na het serveradres wilt kunnen bewerken. Dit in overweging nemend, kan de mailserver niet vinden? Oorzaak: Uw internetprovider of netwerk heeft een firewall die verbindingen met de server voor uitgaande e-mail (SMTP) van uw e-mailservice blokkeert. Oplossing: Kijk of uw internetprovider of netwerkbeheerder een alternatieve SMTP-server biedt die u voor uw POP- of IMAP-account kunt gebruiken.

Dit in overweging nemend, hoe weet ik wat mijn server is?

Klik in Windows (Vista en 7) op "Start", typ "cmd" en bevestig met <ENTER>. De opdrachtprompt opent in een nieuw venster. Typ er "ping mijnorganisatie.be" en druk op <ENTER>. Het IP-adres van de server waarmee je verbonden bent, is in dit geval 72.14.221.104. Men kan zich ook afvragen: waar staat de afkorting smtp voor? SMTP staat voor Simple Mail Transfer Protocol. Dit is een protool dat wordt gebruikt om e-mail te verzenden en te ontvangen.

Welke poort voor uitgaande mail?

De standaardpoort voor uitgaand e-mailverkeer is poort 25. Dit kan echter variëren, afhankelijk van de e-mailserver die u gebruikt. Sommige e-mailservers gebruiken poort 587 voor uitgaand e-mailverkeer. Neem contact op met uw e-mailserverprovider of controleer de documentatie van uw e-mailserver om er zeker van te zijn welke poort u moet gebruiken.

Door Aiello

Vergelijkbare artikelen

Wat is poort 587? :: Hoe krijg ik Gmail op mijn telefoon?
Handige links