Huis > W > Wat Is Poort 587?

Wat is poort 587?

Poort 587 wordt gebruikt om vanuit de client e-mails bij de mailserver af te leveren, hier een MSA (mail submission agent) genoemd.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik mijn HDMI poort activeren?

Als u op de knop Start klikt, komt u in het zoekvenster, waar u het antwoord vindt. Als u op Hardware en geluid klikt, komt u in het zoekvenster, waar u het antwoord vindt.

Trouwens, welke server voor outlook?

POP / IMAPimap
Inkomende serveroutlook.office365.com
Inkomende poort993
SSL (beveiliging) inkomendssl
Uitgaande serversmtp.office365.com
Waarom krijg ik geen mails meer binnen? Als u geen e-mail meer binnen krijgt kan dit verschillende oorzaken hebben: Uw pakket zit vol, er past geen nieuwe e-mail meer bij. Oplossing: verwijder e-mail van de sever, eventueel vanuit de webmail. Uw wachtwoord of andere instellingen zijn niet goed.

Waarom werkt mijn mail niet meer?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom uw mail niet werkt. Het eerste wat u moet doen is controleren of u een internetverbinding heeft. Zo ja, dan is de volgende stap het controleren van de instellingen van uw e-mailaccount. Het is mogelijk dat uw e-mailaccount is gehackt, waardoor u uw wachtwoord moet veranderen en uw beveiligingsinstellingen moet bijwerken. Als u nog steeds problemen ondervindt, moet u wellicht contact opnemen met uw e-mailprovider voor verdere hulp. Dus, waarom kan ik geen mails meer ontvangen? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u geen e-mails ontvangt:
1) Uw e-mailaccount kan gehackt zijn, en de hacker heeft uw wachtwoord veranderd zodat u niet meer kunt inloggen. In dat geval moet u contact opnemen met uw e-mailprovider om weer toegang te krijgen tot uw account.
2) U kunt uw e-mailaccount per ongeluk hebben verwijderd, of iemand met toegang tot uw account kan het hebben verwijderd. Ook hier moet u contact opnemen met uw e-mailprovider om te zien of het mogelijk is uw account te herstellen.
3) Uw e-mailprovider kan uw account om een bepaalde reden hebben afgesloten, zoals verdachte activiteiten of het schenden van hun servicevoorwaarden. In dat geval moet u een nieuw e-mailaccount aanmaken bij een andere provider.

Gerelateerde artikelen

Hoe seriele poort testen?

Je kunt een onbeperkt aantal COM-poorten testen met de Serial Port Sniffer. Als u Start Session selecteert in het hoofdmenu van de app, krijgt u de mogelijkheid om de communicatie van een serieel programma met meerdere apparaten tegelijk te controleren.

Wat wordt bedoeld met IMAP server?

IMAP (Internet Messaging Access Protocol)

Met IMAP-accounts worden berichten opgeslagen op een externe server. Gebruikers kunnen zich aanmelden via meerdere e-mailclients op computers of mobiele apparaten en dezelfde berichten lezen.
Hoe stel ik een IMAP account in? Account

Als uw IMAP-account niet automatisch wordt gedetecteerd:

  1. Tik op Geen ___-account en tik vervolgens op IMAP op de pagina Account instellen.
  2. Voer uw wachtwoord in en selecteer Aanmelden.

Trouwens, waar vind ik mijn e-mail instellingen?

Uw e-mailinstellingen bijwerken of wijzigen vanuit Mail in het Configuratiescherm

  1. Open het configuratiescherm.
  2. Zoek in het Configuratiescherm naar het pictogram E-mail en open het.
  3. Klik in het venster E-mailconfiguratie - Outlook op E-mailaccounts...
Is Ziggo mail POP3 of IMAP? Ziggo mail kan beide, POP3 en IMAP.

Waar vind ik IMAP wachtwoord Proximus?

IMAP-wachtwoorden zijn alleen beschikbaar voor Proximus-klanten met een e-mailadres in het domein @proximus.be of @skynet.be.

Om uw IMAP-wachtwoord op te vragen, gaat u als volgt te werk:
1. Ga naar www.proximus.be/nl/mijn-proximus
2. Log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord
3. Klik op ‘Mijn services’
4. Klik op ‘E-mail’
5. Klik op ‘Wijzig wachtwoord’
6. Voer uw nieuwe wachtwoord in en bevestig
7. Klik op ‘Opslaan’

Door Loomis

Vergelijkbare artikelen

Wat is de SMTP server van Gmail? :: Hoe SMTP server instellen?
Handige links