Huis > H > Hoe Google Agenda Delen Android?

Hoe Google Agenda delen Android?

Je agenda delen

  1. Open Google Agenda op je computer.
  2. Zoek aan de linkerkant het gedeelte Mijn agenda's.
  3. Plaats de muisaanwijzer op de agenda die je wilt delen en klik op Meer.
  4. Klik bij Delen met specifieke mensen op Mensen toevoegen.
  5. Voeg het e-mailadres van een persoon of Google-groep toe.
  6. Klik op Sturen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Men kan zich ook afvragen: hoe deel je je google agenda?

U kunt een agenda delen met iedereen in uw organisatie of met een specifieke persoon of groep. Open Google Agenda. Klik links op de naam van de nieuwe agenda. Instellingen en delen. En nog een vraag, hoe maak ik een gezinsagenda? Een afspraak in de gezinsagenda maken

  1. Open Google Agenda.
  2. Klik rechtsonder op Afspraak maken .
  3. Ga naar het gedeelte 'Agenda' en selecteer de naam van de gezinsagenda in het dropdownmenu.
  4. Voeg een titel en afspraakgegevens toe. Je kunt desgewenst niet-gezinsleden uitnodigen voor de afspraak.
  5. Klik op Opslaan.

Hoe koppel ik agenda's?

Er zijn een paar manieren om kalenders te koppelen:
1. Als u Google Agenda gebruikt, kunt u uw kalenders aan elkaar koppelen door naar de pagina "Instellingen" te gaan en het tabblad "Kalenders" te selecteren. Vanaf daar kunt u op de knop "Een agenda toevoegen" klikken en de URL invoeren van de agenda waaraan u wilt koppelen.
2. Als u Outlook gebruikt, kunt u uw agenda's koppelen door naar het menu "Bestand" te gaan en "Accountinstellingen" te selecteren. Selecteer daar het tabblad "Agenda" en klik op de knop "Nieuw". Voer in het veld "URL" de URL in van de agenda die u wilt koppelen.
3. Als u iCal gebruikt, kunt u uw kalenders koppelen door naar het menu "Bestand" te gaan en "Nieuw kalenderabonnement" te selecteren. Voer de URL van de agenda waaraan u wilt koppelen in het veld "URL" in. Bovendien, hoe kan ik google agenda synchroniseren? Er zijn een paar manieren om uw Google Agenda te synchroniseren met uw computer:
1. Gebruik de Google Agenda-app voor Windows of Mac. Deze app houdt uw Google Agenda up-to-date met alle wijzigingen die u op uw computer maakt.
2. Gebruik een agenda-app van derden die synchronisatie met Google Agenda ondersteunt. Enkele populaire opties zijn Microsoft Outlook, Apple Calendar en Mozilla Thunderbird.
3. Gebruik de Calendar Sync Utility tool van Google. Met deze tool kunt u uw Google Agenda synchroniseren met elke andere agenda die de iCalendar-indeling ondersteunt.
4. Gebruik de Google Calendar API. Deze optie is het beste voor ontwikkelaars die hun eigen oplossing voor agendasynchronisatie willen bouwen.

Gerelateerde artikelen

Hoe veilig is Google Authenticator?

Alle gedeelde geheimen moeten toegankelijk zijn voor elke toepassing die de ingebouwde Authenticator-functie gebruikt. Dat is niet veilig. Als u een beveiligingsgevoelige sleutel in uw toepassing inbouwt die toegang heeft tot al uw wachtwoorden, creëert u een goudmijn voor hackers.

Wat is een goede gezamenlijke agenda?

Google Agenda

Het is de meest voor de hand liggende keuze omdat deze app standaard geïnstalleerd is op alle Android-toestellen en ook beschikbaar is in de App-Store. Hij heeft alles wat je nodig hebt om je gezinsleven te organiseren.
Hoe maak je een gedeelde agenda in Outlook? Uw agenda delen

  1. Selecteer Agenda > Agenda delen.
  2. Kies een agenda om te delen.
  3. Selecteer Toevoegen, bepaal met wie u uw agenda wilt delen en selecteer Toevoegen.
  4. Selecteer OK. U ziet de toegevoegde personen met een standaardmachtigingsniveau.
  5. Kies een naam, selecteer het toegangsniveau dat u wilt geven en selecteer OK.

Hoe maak ik een gezamenlijke agenda Iphone?

Een iCloud-agenda delen

  1. Tik onder in het scherm op 'Agenda's'.
  2. Tik op. naast de iCloud-agenda die je wilt delen.
  3. Tik op 'Voeg iemand toe' en voer een naam of e-mailadres in of tik op. om door je contacten te bladeren.
  4. Tik op 'Voeg toe'.
Wat dit betreft, hoe kan ik mijn samsung agenda synchroniseren? Om je Samsung-agenda te synchroniseren, heb je een aantal opties. Je kunt bijvoorbeeld de desktopversie van Samsung Kies gebruiken, of de Kies Air-app voor je smartphone of tablet. Als je geen Kies gebruikt, kun je de agenda ook met Microsoft Outlook of Exchange synchroniseren.

En nog een vraag, hoe agenda synchroniseren met smartphone?

De manier waarop je je agenda kunt synchroniseren met je smartphone verschilt per toestel. Over het algemeen kun je deze instellingen vinden in de instellingen van je telefoon. Soms moet je je toestel koppelen met je computer met behulp van een USB-kabel, maar soms kan het ook via Bluetooth of Wi-Fi.

Door Pam

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik Google agenda synchroniseren met Outlook? :: Hoe maak je een agenda?
Handige links