Huis > H > Hoe Maak Je Een Agenda?

Hoe maak je een agenda?

Je agenda openbaar maken

  1. Open Google Agenda op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Instellingen. Instellingen.
  3. Klik aan de linkerkant onder Instellingen voor mijn agenda's op de naam van de agenda die je wilt delen.
  4. Vink onder Toegangsrechten voor afspraken het vakje aan naast Openbaar beschikbaar maken.
  5. Klik op OK.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Welke agenda is het beste?

1. Google Agenda. Google Agenda mag natuurlijk niet in dit lijstje ontbreken. De app wordt al jaren door enorm veel mensen gebruikt, zowel op mobiele apparaten als op het web. Bovendien, wat is iagenda? iAgenda is een online agenda die geheel in de browser werkt, zowel op de computer als op mobiel. Je kunt gemakkelijk schakelen tussen dag-, week- en maandweergave. Terugkerende afspraken worden moeiteloos in één keer ingevoerd. Je kunt agenda's op privé of openbaar zetten, en zonodig delen met andere gebruikers.

Waar kan ik synchroniseren vinden?

Er zijn een paar manieren om de synchronisatieoptie op de meeste apparaten te vinden. De eerste manier is om in het instellingenmenu te kijken. Dit wordt meestal aangeduid met een tandwielpictogram, en sync bevindt zich meestal onder het gedeelte "accounts" of "gegevens". De tweede manier om sync te vinden is door ernaar te zoeken in de zoekbalk van de instellingen. De derde manier is te zoeken in het drop-down menu dat verschijnt wanneer u op uw account avatar tikt. Hoe kom ik in instellingen? Er zijn een paar verschillende manieren om in de instellingen te komen op de meeste apparaten. Eén manier is om te zoeken naar een instellingenpictogram of menuoptie in het hoofdmenu. Een andere manier is om met de zoekfunctie te zoeken naar "instellingen". Tot slot kunt u op sommige apparaten de instellingen openen door lang op de home- of aan/uit-knop te drukken.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Je kunt ook vragen waarom synchroniseert mijn iphone agenda niet?

Zorg dat je op alle apparaten met hetzelfde Apple ID bent ingelogd bij iCloud. Controleer of het synchroniseren van agenda's via iCloud is ingeschakeld. Ga naar de Instellingen-app en tik bovenin op je profiel. Ga daarna naar iCloud en controleer of de schakelaar bij Agenda's aan staat. Wat is beschikbaarheidsinfo in Outlook? Internet Beschikbaarheidsinfo (IFB) is een functie van Microsoft Outlook waarmee u kunt zien of andere gebruikers vrij of bezet zijn, zodat u efficiënt vergaderingen kunt plannen. Outlook-gebruikers kunnen hun beschikbaarheidsinfo publiceren naar een bestandsserver gebruiker opgegeven Uniform Resource Locator (URL).

Hoe toegang aanvragen agenda Outlook?

Klik in Agenda, in de navigatiedeelvenster, op Mijn agenda delen. , klikt u op Navigatiedeelvenster en klikt u vervolgens op Mijn agenda delen. 1. Voer de naam in van de persoon die u toegang wilt verlenen om uw agenda te kunnen inzien. Hoe Outlook-agenda openbaar maken? Om de Outlook-agenda openbaar te maken, moet u eerst een Microsoft-account aanmaken of inloggen bij een bestaand account. Als u ingelogd bent, gaat u naar 'Outlook.com'. Klik vervolgens op de knop 'Aanmaken' in de linkerbenedenhoek van de pagina. Selecteer 'Kalender' in het menu dat verschijnt. Er zal nu een nieuwe pagina openen met de titel 'Nieuwe agenda'. Geef uw agenda een naam en een beschrijving. Klik vervolgens op de knop 'Aanmaken'. U kunt nu uw openbare agenda bekijken door op de knop 'Kalender' te klikken in het linkermenu.

Trouwens, hoe gebruik je de agenda van de iphone?

De kalender op de iPhone kan je gebruiken door naar het icoon te gaan dat op het homescherm staat. Vervolgens kies je de datum waarop je iets wilt noteren door op de betreffende dag, maand of week te klikken. Als je daarna op '+' bovenin het scherm klikt, kun je een nieuwe gebeurtenis toevoegen.

Door Demakis Purslow

Vergelijkbare artikelen

Hoe Google Agenda delen Android? :: Hoe maak je een gedeelde agenda iPhone?
Handige links