Huis > H > Hoe Koppel Je Google Agenda Aan Apple Agenda?

Hoe koppel je Google Agenda aan Apple agenda?

Google Agenda-afspraken toevoegen aan Apple Agenda

  1. Open Apple Agenda.
  2. Klik in de linkerbovenhoek van het scherm op Agenda.
  3. Klik op het tabblad Accounts.
  4. Klik links op het tabblad 'Accounts' op Voeg toe .
  5. Selecteer Google.
  6. Volg de stappen op het scherm om de gegevens van je Google-account toe te voegen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Kan Google Agenda niet toevoegen iPhone?

Google Calendar en Apple Agenda koppelen op iPhone

  • Open de Instellingen-app.
  • Ga naar Agenda > Accounts.
  • Voeg een account toe of kies een bestaand Google-account.
  • Zet schakelaar bij Agenda aan.
  • De agenda's zullen nu worden gesynchroniseerd.
Dus, hoe 2 agenda's synchroniseren? Je agenda delen
  1. Open Google Agenda op je computer.
  2. Zoek aan de linkerkant het gedeelte Mijn agenda's.
  3. Plaats de muisaanwijzer op de agenda die je wilt delen en klik op Meer.
  4. Klik bij Delen met specifieke mensen op Mensen toevoegen.
  5. Voeg het e-mailadres van een persoon of Google-groep toe.
  6. Klik op Sturen.

Hoe synchroniseer ik mijn iPhone agenda?

Aangenomen dat u wilt weten hoe u uw iPhone-agenda kunt synchroniseren met een ander apparaat of dienst, zijn er een paar verschillende manieren waarop u dit kunt doen. Eén manier is om Apple's iCloud-service te gebruiken om uw agenda te synchroniseren op al uw apparaten die zijn aangemeld met dezelfde Apple ID. Een andere manier is om de iTunes-software op uw computer te gebruiken om uw iPhone-agenda te synchroniseren met de agenda-applicatie van uw computer. Ten slotte kun je ook een dienst van derden gebruiken, zoals Google Agenda of Microsoft Outlook, om je iPhone-agenda met hun diensten te synchroniseren. Waarom kan ik mijn agenda niet delen iPhone? Er zijn een paar verschillende redenen waarom u uw agenda niet kunt delen op uw iPhone. Een mogelijkheid is dat de Agenda-app niet is ingesteld om agenda's te delen. Om dit te controleren opent u de app Instellingen en tikt u op de optie Agenda. Er zou een schakelaar moeten staan naast de optie "Mijn agenda's delen" die je kunt inschakelen. Als deze schakelaar uit staat, probeer hem dan in te schakelen en probeer vervolgens je agenda opnieuw te delen.
Een andere mogelijkheid is dat je niet bent aangemeld bij iCloud op je iPhone. Om dit te controleren opent u de app Instellingen en tikt u op de optie iCloud. Als u niet bent aangemeld, tikt u op de knop "Aanmelden" en voert u uw iCloud-gegevens in. Zodra u bent aangemeld, probeert u uw agenda opnieuw te delen.
Als u nog steeds problemen hebt met het delen van uw agenda, kunt u proberen uw iPhone opnieuw op te starten. Houd hiervoor de aan/uit-knop ingedrukt totdat de schuifregelaar "Schuif naar uitschakelen" verschijnt. Schuif het schuifje naar rechts om je iPhone uit te schakelen. Als hij is uitgeschakeld, drukt u nogmaals op de aan/uit-knop om hem weer in te schakelen. Probeer uw agenda opnieuw te delen nadat uw iPhone opnieuw is opgestart.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

En nog een vraag, waarom synchroniseert mijn iphone agenda niet?

Controleer of het synchroniseren van agenda's via iCloud is ingeschakeld. Ga naar de Instellingen-app en tik bovenin op je profiel. Ga daarna naar iCloud en controleer of de schakelaar bij Agenda's aan staat. Controleer of je nog voldoende iCloud-opslag hebt. Kan Google Agenda niet toevoegen? Google agenda & Android

  • Log in op je Google account en ga naar je agenda.
  • Ga naar "Andere agenda's", en kies "Toevoegen via URL" en geef de link van je kalender op in het veld: "Url van je agenda".
  • Na een paar tellen verschijn de kalender links in het menu, hierna is de agenda geactiveerd op je computer.

Hoe deel je Apple agenda?

Een iCloud-agenda delen

  1. Tik onder in het scherm op 'Agenda's'.
  2. Tik op. naast de iCloud-agenda die je wilt delen.
  3. Tik op 'Voeg iemand toe' en voer een naam of e-mailadres in of tik op. om door je contacten te bladeren.
  4. Tik op 'Voeg toe'.
Kan gedeelde agenda niet zien? Kan ik een gedeelde kalender niet zien?
Er zijn een aantal redenen waarom je een gedeelde kalender niet zou kunnen zien. Allereerst moet de persoon die de kalender heeft gedeeld, de kalender delen met jouw e-mailadres of het e-mailadres van je organisatie.
Als je een gedeelde kalender wilt zien die is gedeeld met jouw e-mailadres of het e-mailadres van je organisatie, moet je deze kalender toevoegen aan je eigen kalender. Je kunt dit doen door de volgende stappen te volgen:
1. Ga naar het menu Kalenders in je e-mailprogramma.
2. Klik op de knop met de optie "Nieuwe kalender".
3. In het menu dat verschijnt, kies je de optie "Gedeelde kalender toevoegen".
4. Vul het e-mailadres in van de persoon die de kalender heeft gedeeld.
5. Klik op de knop "Toevoegen".
6. Je zou nu de gedeelde kalender moeten zien in je eigen kalender.

Men kan zich ook afvragen: hoe kalenders synchroniseren?

Mogelijkerwijs vraagt men zich ook af: hoe kan ik mijn kalenders synchroniseren? Dit is een veelgestelde vraag, aangezien steeds meer mensen hun tijd tussen verschillende devices en/of applicaties doorbrengen.
Gelukkig zijn er diverse manieren om dit te doen, afhankelijk van welke devices en/of applicaties je gebruikt. Als je bijvoorbeeld een iPhone en een Mac gebruikt, kan je iCloud gebruiken om je kalenders te synchroniseren. Dit is een gratis dienst van Apple waarmee je diverse gegevens, waaronder kalenders, kunt synchroniseren tussen je verschillende Apple-devices.
Als je een Android-toestel hebt, kan je ook diverse diensten gebruiken om je kalenders te synchroniseren. Een bekende dienst hierin is Google Calendar, waarmee je je kalenders kunt synchroniseren met je Google-account. Ook hier is deze dienst gratis.
In sommige gevallen kan het nodig zijn om je kalenders te synchroniseren tussen devices of applicaties die geen ondersteuning bieden voor een bepaalde dienst. In dat geval kan je een externe applicatie gebruiken, zoals iCloud Calendar Sync of SyncMate.

Door Becka

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik mijn Samsung agenda synchroniseren? :: Hoe maak je een agenda afspraak?
Handige links