Huis > W > Welke Sonos Heeft Google Assistant?

Welke Sonos heeft Google Assistant?

De Sonos One en de Sonos Beam hebben een ingebouwde Google Assistant. Wanneer je over één van deze 2 speakers beschikt, kun je andere Sonos speakers in huis ook indirect spraakgestuurd bedienen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

En nog een vraag, kan google assistent niet koppelen aan sonos?

Mocht de Assistent app toch de Sonos apparatuur niet kunnen vinden, dan wil het vaak helpen om het netwerk en de Sonos apparatuur opnieuw op te starten, maar ook het mobiele toestel een keer uit en aan te zetten waarmee je deze dienst wenst toe te voegen. Trouwens, hoe kan ik mijn sonos met mijn stem bedienen? Via je telefoon, een Google Home Mini of ander smart device met Google Assistent kun je Sonos met je stem bedienen. Gebruik eenvoudige verzoeken om af te spelen, te pauzeren, volume aan te passen, je volledige Sonos-systeem te bedienen en nog veel meer.

Hoe Sonos aanzetten?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop u uw Sonos-systeem kunt inschakelen. Een manier is om de Sonos-app op je mobiele apparaat te gebruiken. Je kunt ook de aanraakbediening op de Sonos-speaker zelf gebruiken, of je kunt de afstandsbediening gebruiken die bij het Sonos-systeem wordt geleverd.
Om je Sonos-systeem in te schakelen via de app, open je gewoon de app en tik je op het pictogram "Instellingen". Tik vervolgens op de optie "Systeem". Vanaf daar zou je een "Power" knop moeten zien. Tik op die knop en selecteer vervolgens de optie "Aan".
Om je Sonos-systeem aan te zetten met de aanraakbediening, raak je gewoon de aan/uit-knop op de speaker zelf aan.
Om je Sonos-systeem aan te zetten met de afstandsbediening, druk je gewoon op de knop "Power" op de afstandsbediening. Kan je een microfoon aansluiten op Sonos? Ja, u kunt een microfoon aansluiten op een Sonos-systeem. Er zijn een paar manieren om dit te doen, afhankelijk van het type microfoon dat je hebt. Als je een dynamische microfoon hebt, kun je die aansluiten op de lijningang van een Sonos Connect of Connect:Amp. Als je een USB-microfoon hebt, kun je die aansluiten op een Sonos Move of een Sonos One. Als je een Bluetooth-microfoon hebt, kun je die aansluiten op elke Sonos-luidspreker met ingebouwde Bluetooth.

Gerelateerde artikelen

Wat te doen als iemand je geblokkeerd heeft?

Geef hem de ruimte. Het is beter om hem zoveel mogelijk tijd en ruimte te geven om met zijn emoties om te gaan als dat de oorzaak is dat hij je blokkeert. De man zal zich gerespecteerd voelen als je dat kunt doen.

Wat is het verschil tussen Sonos One en One SL?

Wat is het verschil tussen de Sonos One SL en Sonos One? Eigenlijk is het enige verschil tussen beide Sonos speakers de aanwezigheid van ingebouwde microfoons in de Sonos One. De Sonos One SL heeft geen microfoons en kan je dus niet bedienen met je stem. Hoe werkt Sonos met Google Home? Sonos bedienen met Google Assistant:

  • Installeer de Google Assistant app op je toestel.
  • Open de Sonos app op je toestel.
  • Klik op 'more' en vervolgens op 'Voice Services'.
  • Klik op Google Assistant en bekijk welke speakers bij jou in huis staan.
  • Zodra je de Sonos speaker geselecteerd hebt, is Google Assistant geactiveerd.

Waarom reageer je niet op hey Google?

Als de Google Assistent niet werkt of reageert op 'Hey Google' op je Android-apparaat, zorg er dan voor dat de Google Assistent, Hey Googleen Voice Match aan staan: Ga op je Android-telefoon of -tablet naar de Assistent-instellingen of open de Google Assistent-app. en zeg 'Assistent-instellingen'. Dit in overweging nemend, waarom doet mijn sonos het niet? Er zijn een aantal redenen waarom je Sonos-apparaat niet goed werkt. Mogelijke oorzaken zijn:
- Een slechte internetverbinding;
- De Sonos-apparaat is niet goed aangesloten op het thuisnetwerk;
- Er is een probleem met de firmware van het Sonos-apparaat.
Als je Sonos-apparaat niet goed werkt, is het eerste wat je moet doen, controleren of je een goede internetverbinding hebt. Als je internetverbinding werkt, maar je Sonos-apparaat nog steeds niet goed werkt, is het volgende wat je moet doen, controleren of het Sonos-apparaat goed is aangesloten op het thuisnetwerk. Als je Sonos-apparaat is aangesloten op het thuisnetwerk, maar het nog steeds niet goed werkt, is het laatste wat je moet doen, controleren of er een probleem is met de firmware van het Sonos-apparaat.

Dus, hoe krijg ik spotify op mijn sonos?

Om Spotify te gebruiken met Sonos, moet je eerst de Sonos-app downloaden en deze op je apparaat installeren. Vervolgens kun je in de app naar Spotify zoeken en deze selecteren als je audio-bron. Als je Spotify Premium hebt, kun je ook gebruik maken van de Sonos-app om naar je favoriete Spotify-afspeellijsten te luisteren.

Door Strickland Balchand

Vergelijkbare artikelen

Hoe werkt Google Assistant speaker? :: Wat is een voice match?
Handige links