Huis > K > Kan Geen Account Toevoegen In Authenticator?

Kan geen account toevoegen in authenticator?

Niet-Microsoft-accounts toevoegen aan de Microsoft Authenticator...

  • Meld u aan bij uw account en schakel verificatie in twee stappen in met uw apparaat of uw computer.
  • Voeg het account toe aan de Microsoft Authenticator app. Mogelijk wordt u gevraagd om een QR-code te scannen als onderdeel van dit proces.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

En nog een vraag, hoe moet ik de microsoft authenticator opnieuw instellen?

Meld u aan bij uw werk- of schoolaccount en ga naar de portal Mijn account. Selecteer Beveiligingsgegevens in het linkermenu of met behulp van de koppeling in het deelvenster Beveiligingsgegevens. Als u zich al hebt geregistreerd, wordt u gevraagd om verificatie in twee stappen. Wat dit betreft, kan google authenticator op 2 telefoons? Het is mogelijk om uw authenticatiecodes op verschillende apparaten te synchroniseren – u kunt het gewoon niet doen met Google Authenticator. Als je de flexibiliteit wilt om al je 2FA-codes op meerdere apparaten te hebben, raden we Authy aan.

Hoe herstel ik mijn Google Authenticator?

Er zijn een paar manieren om dit aan te pakken, afhankelijk van wat u precies moet herstellen. Als u alleen uw Google Authenticator-codes moet herstellen, kunt u de functie "Back-upcodes" in de Google Authenticator-app gebruiken. Als u de tweefactorauthenticatie (2FA) van uw account volledig moet herstellen, moet u het accountherstelproces voor uw specifieke accounttype gebruiken.
Raadpleeg het Helpcentrum van Google Authenticator voor meer gedetailleerde instructies: https://support.google.com/accounts/answer/6010255 Hoe QR-code op nieuwe telefoon? Er zijn een paar verschillende manieren waarop u QR-codering op een nieuwe telefoon kunt toepassen. Eén manier is het downloaden van een QR code reader app uit de app store. Zodra u de app hebt geïnstalleerd, opent u deze en richt u de camera van uw telefoon op de QR-code. De app zou de code moeten kunnen scannen en u de gecodeerde informatie moeten kunnen geven.
Een andere manier om een QR-code op een nieuwe telefoon te gebruiken is de ingebouwde QR-codelezer die bij sommige telefoons wordt meegeleverd. Open hiervoor de camera-app van je telefoon en richt hem op de QR-code. De telefoon zou de code moeten kunnen scannen en u de gecodeerde informatie moeten geven.
Als uw telefoon geen ingebouwde QR-codelezer heeft, kunt u toch een QR-code invoeren door naar een website te gaan die een QR-codelezer biedt. U kunt bijvoorbeeld naar https://webqr.com/ gaan. Zodra u op de website bent, houdt u de camera van uw telefoon tegen het scherm van uw computer zodat de QR-code zichtbaar is. De website zal dan de code scannen en u de gecodeerde informatie geven.

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Waarom werkt authenticator niet?

Mijn Google Authenticator-codes werken niet

Het kan zijn dat de tijd niet goed is gesynchroniseerd door uw Google Authenticator-app. De juiste tijd instellen: Ga op uw Android-apparaat naar het hoofdmenu van de Google Authenticator-app.
Mensen vragen ook: waarom doet authenticator het niet? Als u wordt gevraagd een nieuwe beveiligingscode in te voeren, maar de app genereert geen nieuwe code of de code werkt niet, dan kan het zijn dat de tijd op uw toestel niet correct is gesynchroniseerd. Ga naar het hoofdmenu van de Authenticator-app door de drie stippen rechtsbovenaan te selecteren.

Men kan zich ook afvragen: hoe qr-code scannen met authenticator?

Om gebruik te maken van de Google Authenticator-app, dien je op `Overschakelen naar app` te klikken. Selecteer `Android` en klik op `Doorgaan`. Er wordt vervolgens gevraagd om de qr-code die verschijnt in te scannen. Open de Google Authenticator-app op je Android, tik op `Een streepjescode scannen` en scan de code in. Hoe kan ik authenticator ontgrendelen? Om de authenticator te ontgrendelen, moet je de volgende stappen volgen:
1. Ga naar de authenticator-app op je telefoon.
2. Voer je gebruikersnaam en wachtwoord in.
3. Tik op de optie "Ontgrendelen".
4. Voer de code in die wordt weergegeven op het scherm.
5. Tik op de optie "OK" om de authenticator te ontgrendelen.

Hoe koppel ik authenticator?

Om je authenticator te koppelen, heb je een apparaat nodig waarop je de Google Authenticator-app kunt installeren. Als je de app op je telefoon of tablet hebt geïnstalleerd, open je de app en tik je op Beginnen. Vervolgens volg je de aanwijzingen op het scherm om de QR-code of het geheim te scannen.

Door Rico Mathew

Vergelijkbare artikelen

Wat is de sleutel bij app authenticator? :: Kan Google niet openen op telefoon Samsung?
Handige links