Huis > W > Wat Is De Sleutel Bij App Authenticator?

Wat is de sleutel bij app authenticator?

Het item dat u nodig hebt staat meestal ergens op het tabblad beveiliging. Deze optie werkt bijvoorbeeld met Google-accounts als u bent aangemeld bij een van de apps van het bedrijf, zoals YouTube. Sommige (maar niet alle) diensten tonen zelfs de geheime sleutel of QR-code van de authenticator in de instellingen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe veilig is Google Authenticator?

Alle gedeelde geheimen moeten toegankelijk zijn voor elke toepassing die de ingebouwde Authenticator-functie gebruikt. Dat is niet veilig. Als u een beveiligingsgevoelige sleutel in uw toepassing inbouwt die toegang heeft tot al uw wachtwoorden, creƫert u een goudmijn voor hackers.

Hoe krijg ik Google Authenticator op mijn nieuwe telefoon zonder mijn oude telefoon?

Eerst krijg je de vraag of je een iPhone of Android gebruikt. Vervolgens komt er een QR-code in beeld te staan. Open nu de applicatie op je nieuwe smartphone en druk op de knop voor het scannen van een barcode. Eerst moet je nog toegang geven tot de camera van je telefoon, maar daarna kun je de code scannen. Wat is een Verificatieapp? Een verificatie app is een extra beveiligingslaag die een code genereerd op je smartphone. Als het wachtwoord en de nieuw gegenereerde code kloppen, kan er ingelogd worden. De werkwijze die bij de meeste websites werkt is dat de verificatieapp een code genereerd die je met de hand op de website moet invullen.

Hoe Google Authenticator overzetten iPhone?

Er zijn twee manieren om Google Authenticator over te zetten naar een nieuwe iPhone:
1. Als u uw oude iPhone hebt en deze nog werkt, kunt u de functie "Exporteren" in Google Authenticator gebruiken om een QR-code te genereren. U kunt dan de functie "Importeren" in Google Authenticator op uw nieuwe iPhone gebruiken om de QR-code te scannen en uw accounts over te zetten.
2. Als u uw oude iPhone niet hebt, of als deze niet meer werkt, kunt u contact opnemen met de klantenservice voor de dienst of het account waarmee u Google Authenticator gebruikt. Zij kunnen u mogelijk een back-upcode verstrekken die u kunt gebruiken om Google Authenticator op uw nieuwe iPhone in te stellen. Dienovereenkomstig, hoe werkt authenticatie in twee stappen? Er zijn vele manieren om authenticatie in twee stappen in te stellen, maar het basisidee is dat de gebruiker twee verschillende gegevens verstrekt om zijn identiteit te verifiƫren. Dit kan zoiets zijn als een wachtwoord en een PIN, of een wachtwoord en een beveiligingsvraag. Het belangrijkste is dat de twee stukken informatie niet hetzelfde zijn, zodat de aanvaller, zelfs als de ene gecompromitteerd is, nog steeds niet alles heeft wat hij nodig heeft om toegang te krijgen tot de rekening.

Gerelateerde artikelen

Kan Google Authenticator op laptop?

De nieuwste versie van de Microsoft Authenticator-app kan worden gedownload van de Play Store. U kunt de Microsoft Authenticator-app downloaden en installeren op uw telefoon.

Dienovereenkomstig, waar vind ik de qr code voor microsoft authenticator?

Een account toevoegen aan Microsoft Authenticator

  1. Open de Microsoft Authenticator-app op uw telefoon.
  2. Tik op + > Werk- of schoolaccount.
  3. Gebruik uw telefoon om het QR-kader op het scherm van uw computer te scannen.
  4. Uw account zal automatisch aan de app worden toegevoegd en er wordt een 6-cijferige code weergegeven.
Hoe werkt de authenticator-app van Microsoft? Deze app laat je je aanmelden bij je persoonlijke Microsoft-account zonder wachtwoord. Voor beveiliging gebruik je een vingerafdruk, gezichtsherkenning of een pincode. En maak je geen zorgen: als er iets gebeurt met je mobiele apparaat of als je je pincode vergeet, kom je nog steeds in je account met je wachtwoord.

Hoe krijg je een QR code als je corona hebt gehad?

Bent u tussen de 11 en 180 dagen geleden positief getest op corona door een andere testaanbieder dan de GGD? En lukt het niet om een QR-code op basis van deze testresultaten in de CoronaCheck-app te krijgen? Vul dan het Aanvraagformulier corona herstelbewijs voor mensen die niet bij de GGD getest zijn in. Vervolgens, hoe krijg ik een qr code zonder vaccinatie? Om een qr code te kunnen krijgen zonder vaccinatie, moet je eerst een aanvraag indienen bij het RIVM. Daarna ontvang je een qr code die je moet laten zien bij de apotheek of de GGD.

Hoe kom ik aan een QR code?

Om een QR-code te krijgen, heb je een QR-codegenerator nodig. Er zijn veel verschillende soorten QR-codegeneratoren beschikbaar online, dus je kunt eenvoudig een zoekopdracht uitvoeren om er een te vinden die bij je behoeften past. Sommige QR-codegeneratoren zijn gratis te gebruiken, terwijl andere een kleine vergoeding vragen.
U kunt ook uw eigen QR-code maken met behulp van online tools zoals goqr.me of qrcode-generator.de.

Door Amethist Beaureguard

Vergelijkbare artikelen

Hoe herstel ik mijn Google Authenticator? :: Kan geen account toevoegen in authenticator?
Handige links