Huis > H > Hoe Werkt Two Factor Authentication?

Hoe werkt two factor authentication?

Multi-factor authenticatie

In geval van 2FA combineer je dus twee factoren met elkaar. Als je bijvoorbeeld geld gaat pinnen, dan moet je een pinpas invoeren (iets dat je hebt) en een pincode opgeven (iets dat je weet). Als je één van beide niet hebt, dan kun je geen geld opnemen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat werkt op 12 volt?

Om elektronische apparatuur geschikt te maken voor het 230 Volt net, wordt deze 230 Volt wisselspanning in het apparaat met een transformator en gelijkrichter omgezet in een lagere gelijkspanning.

Dus, hoe google authenticator opnieuw instellen?

AndroidGoogle Authenticator

  1. Installeer de Google Authenticator-app op je nieuwe telefoon.
  2. Tik in de app op Aan de slag.
  3. Tik onderaan op Bestaande accounts importeren?
  4. Maak op de oude telefoon een QR-code:
  5. Tik op je nieuwe telefoon op QR-code scannen.
Waar vind ik mijn 2FA code? Scan de QR-code met uw authenticator app. Zodra u de QR-code heeft gescand is de authenticator app op uw mobiele telefoon gekoppeld aan uw Bitvavo account. U krijgt nu in de app een zescijferige code te zien, dit is uw 2FA-code. Deze 2FA-code mag u invullen in het veld 'Twee-Factor (2FA) code'.

Hoe authenticator overzetten naar nieuwe telefoon?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop u uw authenticator naar een nieuwe telefoon kunt overbrengen. Eén manier zou zijn om een authenticator-app zoals Authy of Google Authenticator te gebruiken. Met deze apps kunt u uw accounts en tokens overbrengen van het ene apparaat naar het andere. Een andere manier zou zijn om een dienst als Authenticator Plus te gebruiken, waarmee u een back-up van uw accountgegevens kunt maken en deze op een nieuw apparaat kunt herstellen. Ten slotte kunt u ook contact opnemen met het bedrijf of de dienst waarvoor u de authenticator gebruikt en kijken of zij een manier hebben om uw account over te dragen. Trouwens, hoe authenticator verwijderen? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat het proces voor het verwijderen van een authenticator varieert afhankelijk van de specifieke authenticator en het apparaat waarop deze is geïnstalleerd. In het algemeen moet het proces voor het verwijderen van een authenticator echter vergelijkbaar zijn met het proces voor het verwijderen van elk ander type app of software van uw apparaat. Op een iPhone bijvoorbeeld verwijder je een app door het pictogram ervan ingedrukt te houden totdat alle pictogrammen beginnen te bewegen, en vervolgens op de "x" te tikken die linksboven op het pictogram van de app verschijnt.

Gerelateerde artikelen

Waarom werkt mijn Bluetooth niet op mijn iPhone?

Als u geen verbinding kunt maken met een van deze apparaten, controleer dan of het accessoire en het apparaat dicht bij elkaar staan. Zet het accessoire uit en weer aan. Zorg ervoor dat het accessoire is opgeladen of op de stroom is aangesloten.

Hoe werkt een authenticatie?

Dit kan in de vorm van een code die per sms naar je smartphone wordt toegestuurd. Maar een vingerafdruk, een melding die je accepteert in een mobiele app of gezichtsherkenning kan ook een tweede factor zijn. Een bekend voorbeeld van twee factor authenticatie wordt gebruikt bij het pinnen van geld. Hoe werkt de app authenticator? Een authenticator is een app die je koppelt aan je account, zodat je een andere manier hebt om in twee stappen in te loggen. Zodra de app aan je account is gekoppeld, levert deze een wisselende en unieke 6-cijferige code die toegang geeft tot je account, op dezelfde manier als de SMS-codes dat doen.

Hoe werkt de verificatie app?

Een verificatie app is een extra beveiligingslaag die een code genereerd op je smartphone. Als het wachtwoord en de nieuw gegenereerde code kloppen, kan er ingelogd worden. De werkwijze die bij de meeste websites werkt is dat de verificatieapp een code genereerd die je met de hand op de website moet invullen. Daarvan, kan niet meer inloggen authenticator? Als je authenticator niet meer kunt inloggen, kan dat verschillende oorzaken hebben. Misschien heb je de authenticator op een ander toestel geïnstalleerd en is de oude authenticator verwijderd. In dat geval kun je de authenticator opnieuw installeren op het nieuwe toestel en de gegevens van je account herstellen. Als je de authenticator hebt gewist of opnieuw hebt geïnstalleerd, zonder de gegevens van je account te herstellen, is het niet mogelijk om in te loggen met de authenticator.

En nog een vraag, kan google authenticator op 2 telefoons?

Ja, Google Authenticator kan op twee phones werken. Je moet wel de authenticator app op beide phones installeren en dezelfde accountgegevens gebruiken.

Door Rafaellle Armant

Vergelijkbare artikelen

Waarom werkt mijn authenticator niet? :: Hoe kan ik authenticator ontgrendelen?
Handige links