Huis > W > Waarom Werkt Mijn Authenticator Niet?

Waarom werkt mijn authenticator niet?

Als u wordt gevraagd een nieuwe beveiligingscode in te voeren, maar de app genereert geen nieuwe code of de code werkt niet, dan kan het zijn dat de tijd op uw toestel niet correct is gesynchroniseerd. Ga naar het hoofdmenu van de Authenticator-app door de drie stippen rechtsbovenaan te selecteren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Daarvan, kan bitvavo op 2 telefoons?

Ja, je kan de 2FA op meerdere telefoons activeren. Wanneer je de 2FA instelt, dan krijg je een backup-code. Deze backup-code kan je vervolgens ook scannen met je tweede telefoon waardoor je op twee telefoons dezelfde 2FA hebt staan. Dit in overweging nemend, hoe koppel ik microsoft authenticator? Een account toevoegen aan Microsoft Authenticator

  1. Open de Microsoft Authenticator-app op uw telefoon.
  2. Tik op + > Werk- of schoolaccount.
  3. Gebruik uw telefoon om het QR-kader op het scherm van uw computer te scannen.
  4. Uw account zal automatisch aan de app worden toegevoegd en er wordt een 6-cijferige code weergegeven.

Dienovereenkomstig, hoe qr code op nieuwe telefoon?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het kan variëren afhankelijk van de telefoon en de gebruikte QR-codelezer. In het algemeen zullen de meeste QR-codelezers echter zonder problemen QR-codes van nieuwe telefoons kunnen scannen. Men kan zich ook afvragen: hoe zet je twee factor authenticatie uit apple? Tweefactorauthenticatie is een extra beveiligingslaag die aan een account kan worden toegevoegd. Het kan worden uitgeschakeld door naar de accountinstellingen te gaan en het daar uit te schakelen.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Wat dit betreft, hoe krijg ik google authenticator op mijn nieuwe telefoon zonder mijn oude telefoon?

Eerst krijg je de vraag of je een iPhone of Android gebruikt. Vervolgens komt er een QR-code in beeld te staan. Open nu de applicatie op je nieuwe smartphone en druk op de knop voor het scannen van een barcode. Eerst moet je nog toegang geven tot de camera van je telefoon, maar daarna kun je de code scannen. Hoe zet je 2 Staps verificatie uit Gmail? Een tweede stap overslaan op vertrouwde apparaten

Als je niet elke keer dat je inlogt op je computer of telefoon een tweede verificatiestap wilt opgeven, vink je het selectievakje 'Niet meer vragen op deze computer' aan.

Is 2 Staps verificatie veilig?

Tweestapsverificatie is een extra beschermingslaag voor je (online) accounts. Het is dus zeker veilig, al hangt het niveau van de extra veiligheid die het biedt af van de manier waarop het systeem is geregeld. Hoe veilig is Google Authenticator? Volgens Google is Authenticator "zeer veilig". Het werkt door een unieke code te genereren voor elke inlogpoging, die is gekoppeld aan een bepaalde gebruiker. De code wordt afgeleid van een geheime sleutel die alleen bekend is bij de gebruiker en de Google-server. Dit betekent dat een aanvaller die toegang heeft tot de Google-server of die in staat is om een ​​gebruiker te misleiden om de code te geven, de code niet kan gebruiken om in te loggen als een andere gebruiker.

Hoe veilig is Microsoft Authenticator?

Microsoft Authenticator is een zeer veilige authenticatie-app. Het maakt gebruik van twee-factorauthenticatie (2FA), wat betekent dat je naast je wachtwoord ook een toegangscode nodig hebt om in te loggen. De app genereert deze toegangscodes, dus je hoeft ze niet zelf te onthouden. Je toegangscodes worden ook regelmatig vernieuwd, zodat ze niet kunnen worden gebruikt als ze in verkeerde handen vallen.

Door Irena Boote

Vergelijkbare artikelen

Hoe werkt Google synchronisatie? :: Hoe werkt two factor authentication?
Handige links