Huis > W > Wat Is Het Verschil Tussen Onedrive En Google Drive?

Wat is het verschil tussen OneDrive en Google Drive?

Google Drive is de cloud opslagdienst van Google en de tegenhanger van OneDrive. Via Google Drive kun je gemakkelijk online in bestanden samenwerken en bestanden delen. Het is gekoppeld aan Gmail, de e-mailservice van Google.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is het verschil tussen TIFF en PSD?

Opslaan met de compressie optie heeft een kwaliteitsverlies maar dit is niet met het blote oog waarneembaar. Sla op als PSD als u aan een project werkt.

Wat kost Google Drive?

Google Drive

Voor 1,99 euro per maand heb je toegang tot 100GB opslagruimte. Is dit nog niet voldoende? Dan heb je nog de mogelijkheid om voor 9,99 euro per maand 1TB aan opslagruimte af te nemen, of voor 99,99 euro per maand maar liefst 10TB.
Dienovereenkomstig, wat zijn de nadelen van google drive? Nadelen Google Drive

  • Synchronisatie verloopt niet zo vlot als Dropbox, soms duurt het enkele minuten tegen dat een klein bestand is opgeladen.
  • Om Google Drive te gebruiken, stuurt men aan om een Google-account te gebruiken.
  • Minder beveiliging mogelijk bij het delen van bestanden.

Wat als je Google-account vol is?

Als uw Google-account vol is, kunt u geen e-mails meer versturen of ontvangen. U kunt nog steeds inloggen op uw account en uw berichten bekijken, maar u kunt geen nieuwe berichten verzenden of ontvangen. Als u een nieuwe e-mail probeert te versturen, krijgt u een foutmelding dat uw account vol is. Hoe vol is mijn Google-account? Er is geen vast antwoord op deze vraag omdat het afhangt van de individuele gebruiker en hoeveel ze in hun account hebben opgeslagen. Gebruikers kunnen echter controleren hoeveel ruimte ze hebben gebruikt door naar hun Google-accountinstellingen te gaan en te kijken onder het tabblad "Opslag". Hier staat hoeveel ruimte is gebruikt van de totale hoeveelheid die de gebruiker beschikbaar heeft.

Gerelateerde artikelen

Wat is het verschil tussen JPG en TIFF?

Je kunt kleine bestanden maken met JPG. De niet-destructieve compressiemethode wordt gebruikt om TIFF te comprimeren. TIFF zal een andere manier van informatie ordenen toepassen om de afbeelding kleiner te maken. Uw afbeelding behoudt dezelfde kwaliteit.

Dienovereenkomstig, wat is het beste google drive of onedrive?

Conclusie: wie echt niet veel ruimte nodig heeft, raden we op basis van de prijs Google Drive aan. Naast 15GB gratis opslagruimte zijn er voldoende tarieven om de capaciteit op maat van je zaak te kiezen. OneDrive is het beste alternatief, aangezien je dan voor een pakket met de Office-producten kunt gaan. Vervolgens, heb ik google drive nodig? Altijd en overal toegang tot bestanden op uw Google Drive

De mogelijkheid om bestanden online op te slaan, is niet alleen erg handig wanneer u een veilige back-up wilt hebben van belangrijke bestanden. Maar bestanden online opslaan kan ook handig zijn wanneer u ze overal beschikbaar wilt hebben.

Dus, heb ik onedrive nodig?

OneDrive is gratis te gebruiken. Tenzij u behoefte hebt aan meer dan 15GB opslagruimte. Echter, wanneer u Office 365 gebruikt dan hebt u 1TB gratis opslagruimte op uw OneDrive. OneDrive is standaard op elke pc met Windows 10 aanwezig. Trouwens, wat kost 1 tb onedrive? 1 TB OneDrive kost €69,99 per jaar.

Mensen vragen ook: wat is de beste gratis cloud opslag?

De beste gratis cloudopslag is die van Google Drive. Het biedt 15 GB gratis opslagruimte en is eenvoudig te gebruiken.

Door Rivi Laflame

Vergelijkbare artikelen

Wat kost een Google One abonnement? :: Hoe download ik foto's van Google Drive?
Handige links